- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Beni linc edersiniz dedim @H E cünkü yerini ögrenme seklim: stalkEvet nefret ediyorum buna ragmen stalktan vazgecmedim. Cunku @Pamukannesi83 cok dogru tespit yapmis. Belki de acisini cikaramadigim icin icim sogumadi. Onun icin linc etmeden once lutfen tekrar dusunun sizin de sevmediginiz halde stalkladiginiz kimse yok mu?? Aci ceksin surunsun dediginiz ve bedduaniz tutuyor mu diye baktiginiz kinse yok mu?
Beni linc edersiniz dedim @H E cünkü yerini ögrenme seklim: stalkEvet nefret ediyorum buna ragmen stalktan vazgecmedim. Cunku @Pamukannesi83 cok dogru tespit yapmis. Belki de acisini cikaramadigim icin icim sogumadi. Onun icin linc etmeden once lutfen tekrar dusunun sizin de sevmediginiz halde stalkladiginiz kimse yok mu?? Aci ceksin surunsun dediginiz ve bedduaniz tutuyor mu diye baktiginiz kinse yok mu?
ay vallahi hiçte öyle olmuyor..nasıl beceriyorsun??? adlarını bile duyunca kan beynime sıçratan insanlar var...değil görmek allahhhh korusun
Ne kadar kolay soyluyorsunuz bosanin diye. Evet destek almam gerektigi konusunda hakli olabilirsiniz. Yasadiklarim agir geldi ve atlatamamis olabilirim. Ama esimi her seyden herkesten cok seviyorum. 5 senedir evliyiz ve hala her gun yaninda uyandigim icin sukrediyorum. Bir mesajimda yazmistim bana o pislik yuzunu gostermediginde bile mutlu degilmisim gercek aski bulunca anladim diye. E biraz da aileyle tanisti surdurmeliyim dusuncesi vardi. Yani esim olmasa da asla ve asla ve asla ve asla yeniden birlikte olmiycam biri. Sadece beterini yasasin istiyorum.yok. hele 10 yıl diyorsunuz..
1 -takıntı olmuş adam sizde destek alın.
2- eşinizi sevmiyorsunuz boşanın. 10 yıl önceki adamın mutsuz olup sürünmesini istemek mutsuzluğunuzdandır. eşinizi sevseniz iyi ki bu adam bana bunları yapmış, beni terk etmiş vs vs. yoksa eşimle tanışıp evlenemezdim diye düşünmeniz gerekir.
YokBeni linc edersiniz dedim @H E cünkü yerini ögrenme seklim: stalkEvet nefret ediyorum buna ragmen stalktan vazgecmedim. Cunku @Pamukannesi83 cok dogru tespit yapmis. Belki de acisini cikaramadigim icin icim sogumadi. Onun icin linc etmeden once lutfen tekrar dusunun sizin de sevmediginiz halde stalkladiginiz kimse yok mu?? Aci ceksin surunsun dediginiz ve bedduaniz tutuyor mu diye baktiginiz kinse yok mu?
Yaa neden surekli ayrilik zoruna mi gitti hala bir sey mi hissediyosun tarzinda yorumlar geliyor. Oyle olsa neden yazmayayim ki kimligimin gizli oldugu ve dertlesmek istedigim bir yerde neden yalan soyleyeyim? Tekrar soyluyorum beraberken bile yeterince sevmiyordum bir sekilde surduruyordum. Buna ragmen sadiktim ve sirilsiklam asik numarasi yapan bir pislik tarafindan defalarca aldatildim. Lutfen damdan dusen yazsin.
Evet esim baksa oyle dusunurdum ve cok incinirdim. Esimi incitmekse asla istemedigim bir sey. Zaten manyak gibi her gun kontrol etmiyorum. Ama ihaneti animsatan seylerde hala ettigini bulmadi mi diyorum. Ben ondan once kiskanc bile degildim. Simdi paranoyak gibi ihanet senaryolari geliyor aklima..Peki bişey sorucam size eşiniz sizin yaptığınızın aynısını yapsa siz ne yapardınız dürüst olun lütfen. Emin’im eski sevgilisini unutamadığından onu takip ettiğini düşünürdünüz. Bence artık o kişiyi takip etmeyi bırakın kendinize zarar veriyorsunuz bu şekilde. Yani acı çekse ne olacak seni aldatmış zamanında ama ettiği yanına mı kalacak eden bulur elbet. Ama 10 sene önceki konuyu artık kapatın madem mutlusunuz eşinizinçok seviyorsunuz o adamın ne yaptığı ne ettiği ilgilendirmesin artık sizi.
Ne kadar kolay soyluyorsunuz bosanin diye. Evet destek almam gerektigi konusunda hakli olabilirsiniz. Yasadiklarim agir geldi ve atlatamamis olabilirim. Ama esimi her seyden herkesten cok seviyorum. 5 senedir evliyiz ve hala her gun yaninda uyandigim icin sukrediyorum. Bir mesajimda yazmistim bana o pislik yuzunu gostermediginde bile mutlu degilmisim gercek aski bulunca anladim diye. E biraz da aileyle tanisti surdurmeliyim dusuncesi vardi. Yani esim olmasa da asla ve asla ve asla ve asla yeniden birlikte olmiycam biri. Sadece beterini yasasin istiyorum.
Tesekkur ederim. Asla asla yuzunu gormek istemiyorum. Derler ya kul hakki olunca obur dunyada yuzlesip hesaplasiyorsun diye ne bu dunyada ne obur dunyada yuzunu gormek 5 km yakininda bulunmak istemiyorum.Aradan kaç yıl geçerse geçsin , zamanında size hayatı zindan eden, tramva yaşaytan birşey hayatınızın ortasına lap diye tekrar gelirse huzursuz olursunuz. Üstelik mutlu bir evliliğiniz varken. Eşimle aynı ortamda nefes almaları bile benide tedirgin ederdi. Her an huzurum kaçacakmış gibi korkardım, çünkü şu an çok mutluyumdur. Anlıyorum sizi
Sevmediğim, yüzünü görmek istemediğim insanların yüzüne karşı vedalaşırken ettiğim tek cümle vardır her zaman. "ne olur hakkını helal et " derler. Bende "tabikide helal ediyorum. Çünkü ne bu dünyada nede öteki dünyada karşılaşmak istemiyorum" derim.Tesekkur ederim. Asla asla yuzunu gormek istemiyorum. Derler ya kul hakki olunca obur dunyada yuzlesip hesaplasiyorsun diye ne bu dunyada ne obur dunyada yuzunu gormek 5 km yakininda bulunmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?