Eski erkek arkadasim (igrenc yaratik) burnumun dibinde

Yok be güzelim. 10 sene geçmiş.
Evlenmişsin, barklanmışsın.
Kötü de ayrılmışsın. Daha neye stalk?

ay valla benim var. konu bile açmıştım adam bana yalan söylemişti falan. stalkladım uzun zamandır. ama sonra kabullenmeye başladım bişikeri. ama hayatıma biri girerse hele ki evlenecek kadar o zaman bu ilişkiyi çoktaaaan unutmuş en azından hazmetmiş olurum. öyle değilse o anki sevgilim veya kocama çok büyük haksızlık olur.

yok. hele 10 yıl diyorsunuz..
1 -takıntı olmuş adam sizde destek alın.
2- eşinizi sevmiyorsunuz boşanın. 10 yıl önceki adamın mutsuz olup sürünmesini istemek mutsuzluğunuzdandır. eşinizi sevseniz iyi ki bu adam bana bunları yapmış, beni terk etmiş vs vs. yoksa eşimle tanışıp evlenemezdim diye düşünmeniz gerekir.

Ne kadar kolay soyluyorsunuz bosanin diye. Evet destek almam gerektigi konusunda hakli olabilirsiniz. Yasadiklarim agir geldi ve atlatamamis olabilirim. Ama esimi her seyden herkesten cok seviyorum. 5 senedir evliyiz ve hala her gun yaninda uyandigim icin sukrediyorum. Bir mesajimda yazmistim bana o pislik yuzunu gostermediginde bile mutlu degilmisim gercek aski bulunca anladim diye. E biraz da aileyle tanisti surdurmeliyim dusuncesi vardi. Yani esim olmasa da asla ve asla ve asla ve asla yeniden birlikte olmiycam biri. Sadece beterini yasasin istiyorum.

Yok
Hele ki evli barklı çocukluysam eski defterlerin stalkını hiç yapmam
Senin kocan aynısını yapsa, eski manitayı faceden takip etse kıyamet kopar ama di mi

valla kusura bakmayında boyle birinden kurtulup evlenmıssın..oturda sukret...sana ne ne halde oldugu...ınsan unutmdıgı kaybettıgıne uzuldugu kımseden ıntıkam alır..

Yaa neden surekli ayrilik zoruna mi gitti hala bir sey mi hissediyosun tarzinda yorumlar geliyor. Oyle olsa neden yazmayayim ki kimligimin gizli oldugu ve dertlesmek istedigim bir yerde neden yalan soyleyeyim? Tekrar soyluyorum beraberken bile yeterince sevmiyordum bir sekilde surduruyordum. Buna ragmen sadiktim ve sirilsiklam asik numarasi yapan bir pislik tarafindan defalarca aldatildim. Lutfen damdan dusen yazsin.

Peki bişey sorucam size eşiniz sizin yaptığınızın aynısını yapsa siz ne yapardınız dürüst olun lütfen. Emin’im eski sevgilisini unutamadığından onu takip ettiğini düşünürdünüz. Bence artık o kişiyi takip etmeyi bırakın kendinize zarar veriyorsunuz bu şekilde. Yani acı çekse ne olacak seni aldatmış zamanında ama ettiği yanına mı kalacak eden bulur elbet. Ama 10 sene önceki konuyu artık kapatın madem mutlusunuz eşinizinçok seviyorsunuz o adamın ne yaptığı ne ettiği ilgilendirmesin artık sizi.

Ben ne kadar kötü ayrılmış olursa olsun eşimin eski sevgilisini stalklamasını istemezdim. Bunu kaldıramazdım. Ne amaçla olursa olsun bunu eşinize yapmamalisiniz. O adamın kör kuyulara atıldığını da görseniz içiniz yine soğumayacak. Bu yüzden uğraşmayin gitsin.

Evet esim baksa oyle dusunurdum ve cok incinirdim. Esimi incitmekse asla istemedigim bir sey. Zaten manyak gibi her gun kontrol etmiyorum. Ama ihaneti animsatan seylerde hala ettigini bulmadi mi diyorum. Ben ondan once kiskanc bile degildim. Simdi paranoyak gibi ihanet senaryolari geliyor aklima..

tamam işte o zaman 1.şık takıntılısınız.
zira yazdığım iki ihtimalden başkası yok.

Aradan kaç yıl geçerse geçsin , zamanında size hayatı zindan eden, tramva yaşaytan birşey hayatınızın ortasına lap diye tekrar gelirse huzursuz olursunuz. Üstelik mutlu bir evliliğiniz varken. Eşimle aynı ortamda nefes almaları bile benide tedirgin ederdi. Her an huzurum kaçacakmış gibi korkardım, çünkü şu an çok mutluyumdur. Anlıyorum sizi

Bu kininizle yalnizca kendinizi yer bitirirsiniz. Gecmisinizi birakmiyorsunuz ki onunuze bakasiniz. Esinizi seviyor ve seviliyorsunuz. Gecmis dene copu kapinin onune koyuverin gitsin. Zarari en basta size sonra kiymet verdiginiz esinize olur. Stalk midir nedir onu yaparken de dikkatli olun. Bu hareketleri yapan erkekleri burada okudugumuzda ne kadar sinir oluyoruz. Hemcinslerimiz boyle bir durumla karsilastiklarinda ne kadar cani yaniyor dusunun ve esinize de bunu yapmayin.

Yine de kendinizi durduramiyorsaniz esinize bu saygisizligi reva gormeyin, bu durumdan onu kurtarin bari. Farkinda degilsinizdir belki ama gecmisle bogusmaktan simdiki zamanda neleri kaciriyorsunuzdur Allah bilir. Belki evliliginizde hersey bir tik daha iyi olabilirdi. Cok zor zamanlar yasamissinizdir ama hala gecmisi birakamiyor olusunuz kafa karistirici. O pisligin sizin icin hicbir sey ifade etmemesi lazimdi. Sevgiyle nefret arasinda cizgi cok incedir... Esiniz size her seyi unutturamamis demek ki. O pisligin ayni sehire geldigini duyunca aman yaa yuz yuze gelmesek bari deyip baska bir sey dusunmemis olmaniz gerekiyordu. Ama sizdeki bu kin,takinti her neyse, iyi degil...

Tesekkur ederim. Asla asla yuzunu gormek istemiyorum. Derler ya kul hakki olunca obur dunyada yuzlesip hesaplasiyorsun diye ne bu dunyada ne obur dunyada yuzunu gormek 5 km yakininda bulunmak istemiyorum.

Tesekkur ederim. Asla asla yuzunu gormek istemiyorum. Derler ya kul hakki olunca obur dunyada yuzlesip hesaplasiyorsun diye ne bu dunyada ne obur dunyada yuzunu gormek 5 km yakininda bulunmak istemiyorum.
Sevmediğim, yüzünü görmek istemediğim insanların yüzüne karşı vedalaşırken ettiğim tek cümle vardır her zaman. "ne olur hakkını helal et " derler. Bende "tabikide helal ediyorum. Çünkü ne bu dünyada nede öteki dünyada karşılaşmak istemiyorum" derim.

Acı çektiğini görmek istiyorum diyorsunuz da
Adam sosyal medyaya zil zurna sarhoş fotosunu atıp, geri dön tülaayyyy diye yazmaz herhalde.

Bence de bu stalkın ardında unutamama ve unutulmamış olma dileği var.

Hala seviyorsun itiraf et

Benim de tiksindiğim birinin evinin bulunduğu sokakta olan bir işyerinden teklif gelmişti. Kabul ettim çünkü artık umurumda değil. Karşılaşsak bile ne olabilir ki kendimi tutamayıp yeniden başlayacak halim yok ya.

Hala umurunda. Düşün bakalım neden...

Okuduğumda tiksintiden ziyade heyecanlanmışsınız gibi hissettim. Belki stresinizdendir.
Yani ben komşumla bile kolay kolay karşılaşmıyorum abartmayın ve rahat olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…