Eski erkek arkadaşım ne yapmaya çalışıyor ? Ne tepki vereyim ?

Sheldon_Cooper

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.192
858
123
28
Merhaba,dün hatırlarsınız belki bazı travmalarımla ilgili konu açmıştım.Bugünki konu bambaşka.Bu siteyi çok takip etmem ama sevdim,yalnızlığa iyi geliyor :)
Ben 19 yaşındayım,eski erkek arkadaşım 20.
Çok farklı görüşlerimiz var.Siyasi olarak zıttız.Hayat görüşlerimiz de zıt.Kendisi biraz gerici bir insan.Sigara içer ama sevgilisi içmesin ister,(nedeni kendisi küçükmüş başladığında aklı yokmuş) “alkollü bir içkinin tadına bakarsan ilişkimiz biter” derdi.
Sırf tadına bakarsam bile beni silecek olması çok rahatsız edici gelmişti.Alkole çok karşı olsa kendi niye alsın ?
Yaz tatilinde yazlık yerde,insanların bikiniyle gezdiği bir yerde şort giymeme karışacağını söylemişti.Biliyordu tatillerde yazlık yerlerde açık giyinebileceğimi.Ama beni elde etmek için ses etmemiş,kendi ağzıyla söyledi.
Bu da çok rahatsız edici,benim babam da çok tutucudur bayağı gelenekçidir.Ama o bile yazlık yerde bir yerde şortuma,askılıma vs karışmaz.Üstelik o babam,onun üstümde hakkı var bir yaşa kadar.Ama onun böyle bir şeye hakkı yok.Kardeşi ilkokul 2de kapanmış,yani belli önem veriyorlar ailecek böyle şeylere.
Benden ayrıldı konuşmaya başladıktan 2 hafta sonra.Ara verelim ders çalışmam lazım dedi,sadece seninle değil herkesle iletişimimi kesiyorum dedi.
Bu arada arabası var,sadece kendisinin mi bilmiyorum ama sürekli kankalarını arabasına atıp geziyor akşama kadar.Sürekli onlarla olduğu için biz zaten çok az konuşuyorduk.
Neyse sonra barıştık.Sürekli tartışırdık,ve “ben yatıyorum” der trip atardı.Tartışma sebeplerimiz de boş şeyler,hiçbiri ciddi değil.
Sonra “Yapamıyorum özür dilerim” dedi ayrıldı.Bekliyordum böyle bir şeyi hiçbir şey demedim bitti.
1-2 hafta sonra mesaj attı nasılsın dedi ben soğuk davrandım yine trip attı,kucağına mı atlamam gerekiyordu ? Ben bu ayrılığı konuşmak istedim uzun uzun bahsettik yine bi triplerde tabi “bir daha kimseye böyle yapma” dedim tabi daha kibar bi dille.”Bana akıl verme düzgün konuş” vs vs
Şimdi yine mesaj attı nasılsın diye.Ne yazayım ben buna yeniden birlikte olalım da demiyor,dese de olmam ama niyeti ne neden yazıyor ayrıldığı kıza ?
İlişkimizden bahsettim sizce böyle bir ilişki normal mi olabilir mi ?Benim ona ihtiyacım vardı ama üzdü beni,acaba vicdan mı yapıyor ?

Bu arada ben gündüz ders çalışıyorum,akşam da onunla konuşuyorduk kankalarıyla değilse.
O da arkadaş ortamından biraz vakit bulsa oturur çalışırdı.Ben kendimi suçlu görmüyorum onun dersleri konusunda.Çünkü benimle konuştuğu günde 1 saat.

Travmanıza yeni bir travma eklemişsiniz bu adam başlı başına travma...
İnsanlık için de dram...
19 yaş çok da gençsin...

Neyi fark ettim biliyormusunuz bir insan sevdıgı biriyle elbette sevgili olmalı ama aynı zaman da özellikle bu yaşlarda vizyon sahibi dünya görüşü olan birileriyle çıkması önemli...

Sana travmadan başka bir şey getırmıyor gibi
Anlıyorum seviyorsundur ama mutlu oldugun sürece yanında kal şuan yük gibi hissediyorsan kalma...

Bana gericidir biraz dediğin adamla sevgili olman bile aşırı saçma geldi
Demekki aşırı rahatsız değilsin

Tam bir dangalak herif..inşallah şakasinizdir.şaka degilse ve bu herifle evliliğe kadar giderseniz sizi buralarda daha çok okuruz.
Narsist kişilik bozukluğu belirtileri var o herifte.araştırin biraz nasil bir saatli bombayla birliktesin bilgin olsun.

Onceki konunuzu bilmiyorum onunla ilgili birlestirip bir yorum yapamayacagim ama
Lütfen ayrıl kendi iyiliğin için💜
Boşan demeyelim sonra
Lütfen üniversiteye mı gidiyorsun liseyi mı bitiriylrsun ne yapıyorsan ona devam et ailenle ilgili sorunların bile bu böyle birinden sevgi umacağın anlamına gelmez
Hata üstüne hata yaparsın evlenir seni evin bir kosesine koyar süs biberi gibi
Çok büyük bir ihtimalle okuluna da devam edemezsin sana sözler verir hele bir evlenelim okulu bitirirsin diye
Akşama kadar onu beklersin hizmetçilik edersin..akşam çok sevdiği kakmalarıyl gezer
Kucağında bir çocuk karnında bir çocuk ortalarda kalırsın
Şimdi şort kavgası varken evlendikten sonra seni bakkala bile göndermez
Dayak hakaret her türlü şiddet üstüne bir de ailesiyle uğraşırsın
Tüm bunları hayal et 💜sonra ne istediğine karar ver
Lütfen seviyorum aşığım falan deme 👻

Lütfen böyle birini hayatınızdan çıkartın. Böyle dengesiz biri benim 4 senemi yedi zar zor toparladım kendimi.
Biz sana çıkarılması gereken dersleri tecrübeleri burada anlatırız sen senelerinden gençliğden çalma.
Sil engelle geç derslerine bak

Giyiminize karışamaz, kardeşi kapandı diye sende mi kapanacakmışsın.. Üstelik 2. Sınıfta kapanan bir çocuk zorla kapanmıştır, kendi fikirleriyle değil.
Öte yandan benim sevgilimde sigara içen insana karşı kendisi de hiç içmemiş ama bunu beni düşündüğü için söylüyor,yani benim sağlığım için. Alkole de aynı şekilde, kendisi içiyor ama ben içmiyorum. İçmek istediğimde tadına bakabilirsin ama alkol içmeni tasvip etmiyorum demişti. Bana ikisi de mantıklı geliyor ama tabiki bizim ilişkimizin dinamiği çok farklı. Sizin siyasi ve hayati görüşlerinize farklı, bence yol yakınken ayrılın.

Daha yaşın çok genç ve kendini geliştirmen gereken bir yaştasın bu yaşta böyle bir adama(!) Kendini adama lütfen :dua: sal gitsin kankalarıyla ne yaparsa yapsın :) kendinden taviz verme ve bu güzel yaşların kıymetini bil lütfen. Sürekli araya zaman ve ayrılık giren ilişkiler de asla eskisi gibi olmuyor tecrübeyle sabit Hoppa

Bu boş adamlarla vakit geçirecek kadar zamanın varsa faydalı işlerle doldurmayı denesen daha mutlu olmaz mısın?
Adam kekomaçiyim diye bağırıyor,kendine bunu mu layık görüyorsun cidden?
Başta her şey daha farklıydı hayvansever olması hoşuma gitmişti kedilerine her gün süt götürdüğünden,köpeğini gezdirdiğinden bahsediyordu hayvanları seven insanları da sever diye düşündüm,bu kısıtlayıcı ve şiddete meyilli karakterini sonradan gösterdi.Beni elde etmek için suyuma gitmiş yani başta.
Şu an kendime onu layık görmüyorum çünkü içimde sevgi kalmadı o istese de barışmam,istemez de zaten gururuna düşkündür.

Giyiminize karışamaz, kardeşi kapandı diye sende mi kapanacakmışsın.. Üstelik 2. Sınıfta kapanan bir çocuk zorla kapanmıştır, kendi fikirleriyle değil.
Öte yandan benim sevgilimde sigara içen insana karşı kendisi de hiç içmemiş ama bunu beni düşündüğü için söylüyor,yani benim sağlığım için. Alkole de aynı şekilde, kendisi içiyor ama ben içmiyorum. İçmek istediğimde tadına bakabilirsin ama alkol içmeni tasvip etmiyorum demişti. Bana ikisi de mantıklı geliyor ama tabiki bizim ilişkimizin dinamiği çok farklı. Sizin siyasi ve hayati görüşlerinize farklı, bence yol yakınken ayrılın.
Zorla kapanmamış isteğiyle kapanmış.
Sizinki ne güzel sadece görüşünü belirtmiş istemediğini söylemiş yani baskı yok.Bizde de öyle olsaydı giyimime karışmak gibi şeylere yine izin vermezdi
Travmanıza yeni bir travma eklemişsiniz bu adam başlı başına travma...
İnsanlık için de dram...
19 yaş çok da gençsin...

Neyi fark ettim biliyormusunuz bir insan sevdıgı biriyle elbette sevgili olmalı ama aynı zaman da özellikle bu yaşlarda vizyon sahibi dünya görüşü olan birileriyle çıkması önemli...

Sana travmadan başka bir şey getırmıyor gibi
Anlıyorum seviyorsundur ama mutlu oldugun sürece yanında kal şuan yük gibi hissediyorsan kalma...

Bana gericidir biraz dediğin adamla sevgili olman bile aşırı saçma geldi
Demekki aşırı rahatsız değilsin
Secniyorum soğudum.
Görüşleri farklı olabilir bu sorun olmazdı ama uç ve baskıcı noktada olunca sorun oluyor.Benim öyle uç sınırlarım yoktur mesela o bayağı uç biriydi.Bura zaten tutucu kadınlar üzerinde de baskıcı bir yer ama buraya göre bile biraz uç kendisi.

Zorla kapanmamış isteğiyle kapanmış.
Sizinki ne güzel sadece görüşünü belirtmiş istemediğini söylemiş yani baskı yok.Bizde de öyle olsaydı giyimime karışmak gibi şeylere yine izin vermezdi

Secniyorum soğudum.
Görüşleri farklı olabilir bu sorun olmazdı ama uç ve baskıcı noktada olunca sorun oluyor.Benim öyle uç sınırlarım yoktur mesela o bayağı uç biriydi.Bura zaten tutucu kadınlar üzerinde de baskıcı bir yer ama buraya göre bile biraz uç kendisi.
Kendi isteğiyle kapanmış diye birşey olamaz.. 2. Sınıfa giden bir "çocuk" kapanmanın ağırlığını ya da geleceğe etkisini hayal edemez. Siz bu çocukla devam ederseniz, sizi de kapatmaya çalışacak, çocuklarınızı da öyle büyütecek. Bence ayrılın.

Onceki konunuzu bilmiyorum onunla ilgili birlestirip bir yorum yapamayacagim ama
Lütfen ayrıl kendi iyiliğin için💜
Boşan demeyelim sonra
Lütfen üniversiteye mı gidiyorsun liseyi mı bitiriylrsun ne yapıyorsan ona devam et ailenle ilgili sorunların bile bu böyle birinden sevgi umacağın anlamına gelmez
Hata üstüne hata yaparsın evlenir seni evin bir kosesine koyar süs biberi gibi
Çok büyük bir ihtimalle okuluna da devam edemezsin sana sözler verir hele bir evlenelim okulu bitirirsin diye
Akşama kadar onu beklersin hizmetçilik edersin..akşam çok sevdiği kakmalarıyl gezer
Kucağında bir çocuk karnında bir çocuk ortalarda kalırsın
Şimdi şort kavgası varken evlendikten sonra seni bakkala bile göndermez
Dayak hakaret her türlü şiddet üstüne bir de ailesiyle uğraşırsın
Tüm bunları hayal et 💜sonra ne istediğine karar ver
Lütfen seviyorum aşığım falan deme 👻
Ayy ne yaptınız öylee
Yok ne aşık olması bitti gitti soğudum ben.
Kendisi de kız arkadaşlarının ısırdığı çikolatayı ısırıyor.Benimse yolda giderken sakız çiğnememe bile laf ederdi.O da sessiz çiğnediğim halde.Ayrıldıktan sonra da gördüm onu karşılaştık,ağzında cak cak sakız çiğniyordu.
Şu an sevgili olsaydık bile evlilik söz konusu değil okumak istiyorum bi işim olsun istiyorum çalışmak istiyorum bugüne kadar çok olmadı bundan sonra sosyal hayatım olsun gezeyim gezebildiğim kadar hatta yurt dışını da göreyim istiyorum.Evlilik olayı anca bi işe girip para kazanıp kendi özgürlüğümü elime alınca olur.25-30 arası bir yaşta olur 30 küsürlü yaşlarda olur belki hiç olmaz,artık orasını bilemem.
O da zaten hevesini aldı bıraktı beni

tamamen ego tatmini yapmaya çalışan, yersiz düşünceleri olan, ömür törpüsü bir insan.
bence tamamen kapatın bu sayfayı, hatta engelleyin. çünkü devam ederseniz yarın öbür gün eğitiminize devam etmenize de laf edicek belli ki.
kesin atın.

tamamen ego tatmini yapmaya çalışan, yersiz düşünceleri olan, ömür törpüsü bir insan.
bence tamamen kapatın bu sayfayı, hatta engelleyin. çünkü devam ederseniz yarın öbür gün eğitiminize devam etmenize de laf edicek belli ki.
kesin atın.
Barışma gibi bir durum söz konusu bile olamaz ayrıldık bitti ben soğudum ondan.
O da zaten öyle bir şey istemez gururuna düşkündür kimseye ağız eğmez gönül almayı kazanmaya çalışmayı sevmez.

Tam bir dangalak herif..inşallah şakasinizdir.şaka degilse ve bu herifle evliliğe kadar giderseniz sizi buralarda daha çok okuruz.
Narsist kişilik bozukluğu belirtileri var o herifte.araştırin biraz nasil bir saatli bombayla birliktesin bilgin olsun.
Aslan burcu erkeği zaten kendisi

Back
X