- 4 Mart 2012
- 15.907
- 36.974
- 798
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
Boşverip derslerine odaklamalısın böyle biri seni sürekli aşağı çeker..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana iyilik yaptı aslında ayrılarak.Kardeşim kusura bakma ama aklını peynir ekmekle mi yedin? Adamın nasıl biri olduğu ortada. Arkana bakmadan kaç.
Buradaki erkeklerin %90’ı onun gibi.Sadece o biraz daha katı ve sert.Ama genel zihniyet onunki gibi burada.Adam manyak , siz mantık mi ariyorsunuz tekrardan mesaj atmasında?
Azıcık aklınız varsa uzak durun bundan ve bunun gibilerden
O zaman kalan yüzde 10'a bakinBuradaki erkeklerin %90’ı onun gibi.Sadece o biraz daha katı ve sert.Ama genel zihniyet onunki gibi burada.
Ben 12.sınıftayken bir çocuk vardı ateistti (bu detayı onu yargılamak için değil ateist insanlar araştıran sorgulayan kişiler olduğu için veriyorum) o da çok kültürlü çok bilgiliydi sürekli okurdu çok da nazikti kavga falan etmezdi.Zekiydi de.Konuşurken ben kendimi çok cahil hissederdim,ama bundan zevk alırdım seviyemiz aynı olmadığından dediklerinden bir şey anlamasam da bana bir şeyler katabilecek olması hoşuma giderdi.O zaman kalan yüzde 10'a bakin
Yok artık geçti Bolu’nun pazarıMesaj atıyo çünkü boşlukta, çünkü canı sıkıldı. Belki merak etti. Şey bekliyo herhalde o msj attı diye sizin ne olur dön diye yalvarmanızıilişkiyi devam ettirmek istese sınav engel değil yine ettirirdi
Neyse tam hödük. Yüzünü gördüğünüz iyi olmuş koşarak uzaklaşın :) eteğe şorta karışmak ne demek kim olursa olsun size ne hakla karışabilir. Sevgilisine karışır gider başka kızları dikizler böylesi. Evlensen kapan diye baskı yapar.
Tespih mi?Yok artık geçti Bolu’nun pazarı
Öyle kimseye bakan biri de değil,daha çok sert bi ağır abi tespihini alır en arkada oturur kursta,aksine kızlar buna çok bakıyor nasıl oluyor anlamış değilim.
Merhaba,dün hatırlarsınız belki bazı travmalarımla ilgili konu açmıştım.Bugünki konu bambaşka.Bu siteyi çok takip etmem ama sevdim,yalnızlığa iyi geliyor :)
Ben 19 yaşındayım,eski erkek arkadaşım 20.
Çok farklı görüşlerimiz var.Siyasi olarak zıttız.Hayat görüşlerimiz de zıt.Kendisi biraz gerici bir insan.Sigara içer ama sevgilisi içmesin ister,(nedeni kendisi küçükmüş başladığında aklı yokmuş) “alkollü bir içkinin tadına bakarsan ilişkimiz biter” derdi.
Sırf tadına bakarsam bile beni silecek olması çok rahatsız edici gelmişti.Alkole çok karşı olsa kendi niye alsın ?
Yaz tatilinde yazlık yerde,insanların bikiniyle gezdiği bir yerde şort giymeme karışacağını söylemişti.Biliyordu tatillerde yazlık yerlerde açık giyinebileceğimi.Ama beni elde etmek için ses etmemiş,kendi ağzıyla söyledi.
Bu da çok rahatsız edici,benim babam da çok tutucudur bayağı gelenekçidir.Ama o bile yazlık yerde bir yerde şortuma,askılıma vs karışmaz.Üstelik o babam,onun üstümde hakkı var bir yaşa kadar.Ama onun böyle bir şeye hakkı yok.Kardeşi ilkokul 2de kapanmış,yani belli önem veriyorlar ailecek böyle şeylere.
Benden ayrıldı konuşmaya başladıktan 2 hafta sonra.Ara verelim ders çalışmam lazım dedi,sadece seninle değil herkesle iletişimimi kesiyorum dedi.
Bu arada arabası var,sadece kendisinin mi bilmiyorum ama sürekli kankalarını arabasına atıp geziyor akşama kadar.Sürekli onlarla olduğu için biz zaten çok az konuşuyorduk.
Neyse sonra barıştık.Sürekli tartışırdık,ve “ben yatıyorum” der trip atardı.Tartışma sebeplerimiz de boş şeyler,hiçbiri ciddi değil.
Sonra “Yapamıyorum özür dilerim” dedi ayrıldı.Bekliyordum böyle bir şeyi hiçbir şey demedim bitti.
1-2 hafta sonra mesaj attı nasılsın dedi ben soğuk davrandım yine trip attı,kucağına mı atlamam gerekiyordu ? Ben bu ayrılığı konuşmak istedim uzun uzun bahsettik yine bi triplerde tabi “bir daha kimseye böyle yapma” dedim tabi daha kibar bi dille.”Bana akıl verme düzgün konuş” vs vs
Şimdi yine mesaj attı nasılsın diye.Ne yazayım ben buna yeniden birlikte olalım da demiyor,dese de olmam ama niyeti ne neden yazıyor ayrıldığı kıza ?
İlişkimizden bahsettim sizce böyle bir ilişki normal mi olabilir mi ?Benim ona ihtiyacım vardı ama üzdü beni,acaba vicdan mı yapıyor ?
Türkiye'de öyle erkeklerden çok var sadece aynı çevrede değilsiniz demek kiBen 12.sınıftayken bir çocuk vardı ateistti (bu detayı onu yargılamak için değil ateist insanlar araştıran sorgulayan kişiler olduğu için veriyorum) o da çok kültürlü çok bilgiliydi sürekli okurdu çok da nazikti kavga falan etmezdi.Zekiydi de.Konuşurken ben kendimi çok cahil hissederdim,ama bundan zevk alırdım seviyemiz aynı olmadığından dediklerinden bir şey anlamasam da bana bir şeyler katabilecek olması hoşuma giderdi.
Bir ara benimle ilgileniyordu dışarı çıkmak benimle buluşmak istiyordu mesaj atıyordu konuşmaya çalışıyordu ilgisi vardı belliydi ama ben sohbeti kestim o zamanlar okul vardı ve bir ilişki düşünmüyordum
Bırakın bu şehri Türkiye’ye öyle biri milyonda bir gelir.Hay aklıma ve şansıma tüküreyim.Kusura bakmayın ağzımı bozdum ama hak ettim.
Özellikle böyle tiplerden uzak dur.Yok artık geçti Bolu’nun pazarı
Öyle kimseye bakan biri de değil,daha çok sert bi ağır abi tespihini alır en arkada oturur kursta,aksine kızlar buna çok bakıyor nasıl oluyor anlamış değilim.
Yok artık geçti Bolu’nun pazarı
Açıklama ekleyeyim ben de, kızımız öğrensin.yaşın küçük olduğundan doğrusunu bil diye yazıyorum eleştirmek için değil.
bor orası bolu değil.
Yaşından küçük ama gayet olgun düşünüyorsun. Her şeyin farkındasın. O sana layık biri değil. Düşünce yapınız sizin ilişkinizi ciddi aşamalara götürmez. Ha bir gün herşeye rağmen evlenseniz bile herseyi sorun olduğu, kavga dövüş bir evlilik olur. O sadece hayatta tanıman gereken bir insandı tanıdın bitti. Ona takılıp kalma. Cevap verme. Görüldü bile yapma. İletişimi tamamen kopar. Tamamen kopar ki gelecek olan senin ilgini, sevgini hakedecek arkadaşlıklara yer açılsınMerhaba,dün hatırlarsınız belki bazı travmalarımla ilgili konu açmıştım.Bugünki konu bambaşka.Bu siteyi çok takip etmem ama sevdim,yalnızlığa iyi geliyor :)
Ben 19 yaşındayım,eski erkek arkadaşım 20.
Çok farklı görüşlerimiz var.Siyasi olarak zıttız.Hayat görüşlerimiz de zıt.Kendisi biraz gerici bir insan.Sigara içer ama sevgilisi içmesin ister,(nedeni kendisi küçükmüş başladığında aklı yokmuş) “alkollü bir içkinin tadına bakarsan ilişkimiz biter” derdi.
Sırf tadına bakarsam bile beni silecek olması çok rahatsız edici gelmişti.Alkole çok karşı olsa kendi niye alsın ?
Yaz tatilinde yazlık yerde,insanların bikiniyle gezdiği bir yerde şort giymeme karışacağını söylemişti.Biliyordu tatillerde yazlık yerlerde açık giyinebileceğimi.Ama beni elde etmek için ses etmemiş,kendi ağzıyla söyledi.
Bu da çok rahatsız edici,benim babam da çok tutucudur bayağı gelenekçidir.Ama o bile yazlık yerde bir yerde şortuma,askılıma vs karışmaz.Üstelik o babam,onun üstümde hakkı var bir yaşa kadar.Ama onun böyle bir şeye hakkı yok.Kardeşi ilkokul 2de kapanmış,yani belli önem veriyorlar ailecek böyle şeylere.
Benden ayrıldı konuşmaya başladıktan 2 hafta sonra.Ara verelim ders çalışmam lazım dedi,sadece seninle değil herkesle iletişimimi kesiyorum dedi.
Bu arada arabası var,sadece kendisinin mi bilmiyorum ama sürekli kankalarını arabasına atıp geziyor akşama kadar.Sürekli onlarla olduğu için biz zaten çok az konuşuyorduk.
Neyse sonra barıştık.Sürekli tartışırdık,ve “ben yatıyorum” der trip atardı.Tartışma sebeplerimiz de boş şeyler,hiçbiri ciddi değil.
Sonra “Yapamıyorum özür dilerim” dedi ayrıldı.Bekliyordum böyle bir şeyi hiçbir şey demedim bitti.
1-2 hafta sonra mesaj attı nasılsın dedi ben soğuk davrandım yine trip attı,kucağına mı atlamam gerekiyordu ? Ben bu ayrılığı konuşmak istedim uzun uzun bahsettik yine bi triplerde tabi “bir daha kimseye böyle yapma” dedim tabi daha kibar bi dille.”Bana akıl verme düzgün konuş” vs vs
Şimdi yine mesaj attı nasılsın diye.Ne yazayım ben buna yeniden birlikte olalım da demiyor,dese de olmam ama niyeti ne neden yazıyor ayrıldığı kıza ?
İlişkimizden bahsettim sizce böyle bir ilişki normal mi olabilir mi ?Benim ona ihtiyacım vardı ama üzdü beni,acaba vicdan mı yapıyor ?