eski erkek arkadaşım-sevgilim ve hayatım

yaseminblge

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
22
3
3
32
Bi suredir bu forumu takip ediyorum. Bende yazmak istedim herkes bi derdi oldugu gibi bnmde kocaman bi derdim var. Bn 21 yaşında bi genc kızım. Bundan 1.5-2 sene evvel bi erk ark vardi birlikte olduk fakat bn bekaretmn bozldugunu bilmiodm. Tam anlamıyla bi iliski olmamsti. Bugn tekrar karsma cikti ama suan bnm hyatmda biri var ve bn onu cok seviyorum ve ciddiyz. Ve eski erk ark karsma cikti ve bn sewglme yönlendirdim. Gizli saklim yoktur hayatımn en kuck ayrntisna kdr bilir eski erkek arkadaşım sewglme bn onn bekaretni aldm dmis. Daha once sewgilimle birlkte oldk blli miktar kanama oldu ama emin değildk bunu duynca cok kizdi ilskimz senn elnde artik ddi onu çok seviyorum napmliym

Ona bu yaşadıklarını unuttrmm lazimmis. Tek bi hata kabul etmm dedi. Ona hak veriorm bn olsam daha agir bi tepki verrdm. Napcm bilmiyorum

yahu sen nıye eskısını yenısıne yönlendıryorsun kı? def etseydın salağı..herkes bırbıırını tanımak zorunda degıl..
ayrıca, şuan ki sevgılınle de bırlıkte oluyorsun
onun yaptıgı farklı bir şey mi ki?
ayrıca kan sadece 1 defa gelır
bu her defasında gelen bişi değildir. kanıtlayamacagına göre inkar etseydın ya? sonucta kan gelmıs

merak ettıgım bişi daha var... öncekınde ilişkiye girmediğine nasıl emın olmamıssın anlamadım ben?

Sevio biliorm ama suan ondan uzagm ve bir araya glmemze 38 gun var o zmna kdr ayrilmzsak hersy yolnda olck da o doneme kdr napmliym

lütfen rica ediyorum sizden ,şu harfleri eksik yazmayın!:KK34:yaşadıklarını nasıl unutturacakmışsınız?yanlış anlaşılmak istemem ama yaşantınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim,kimse için değil kendiniz için..birgün birini gerçekten çoook seversiniz ,bugün sevgilinize söylenenler ,yarın o çook sevdiğiniz insana söylenir, kabullenemezse biter gider evet ama sizin kalbiniz kırılır..Çok Gençsiniz birşeyleri yaşarken sonrasını da düşünün lütfen:KK23:

yahu sen nıye eskısını yenısıne yönlendıryorsun kı? def etseydın salağı..herkes bırbıırını tanımak zorunda degıl..
ayrıca, şuan ki sevgılınle de bırlıkte oluyorsun
onun yaptıgı farklı bir şey mi ki?
ayrıca kan sadece 1 defa gelır
bu her defasında gelen bişi değildir. kanıtlayamacagına göre inkar etseydın ya? sonucta kan gelmıs

merak ettıgım bişi daha var... öncekınde ilişkiye girmediğine nasıl emın olmamıssın anlamadım ben?
Şöyle soyliim biz sevgilim bu ilişkiye bslrken birbirimize yalan söylemicz ddik saklimz olmck ddk siz verdik oyuzden soyledim. Diger soruna gelince eski erkek arkadaşım o zmn icime tam girmemsti bozulmamstr diye thmn etmstm ama ynilmsm

Şöyle soyliim biz sevgilim bu ilişkiye bslrken birbirimize yalan söylemicz ddik saklimz olmck ddk siz verdik oyuzden soyledim. Diger soruna gelince eski erkek arkadaşım o zmn icime tam girmemsti bozulmamstr diye thmn etmstm ama ynilmsm
Bozulup bozulmamasının ne önemi varki sonuçta ilişki yaşanmış.Erkek arkadaşınızın öğrenmesi iyi olmuş arrtık gizli saklı kalmadı.

lütfen rica ediyorum sizden ,şu harfleri eksik yazmayın!:KK34:yaşadıklarını nasıl unutturacakmışsınız?yanlış anlaşılmak istemem ama yaşantınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim,kimse için değil kendiniz için..birgün birini gerçekten çoook seversiniz ,bugün sevgilinize söylenenler ,yarın o çook sevdiğiniz insana söylenir, kabullenemezse biter gider evet ama sizin kalbiniz kırılır..Çok Gençsiniz birşeyleri yaşarken sonrasını da düşünün lütfen:KK23:
Onerin icin tesekkur ederim. Ben bu insanla evlenecegim.yaptigim bi genclik hatasydi.

iş oraya kadar gelmişse kesın olacaktır ama
bunun yarım gırmesı olmaz ki...erkek arkadasın tepkısı pek olmamıs gıbı duruyor
ama ''senın elınde'' derken ne demek istemış orası çok karısık
her türlü anlam cıkarılabılır...geçmiş gitmiş ve bununla bırlıkte olmussun ve kan gelmıs, inkar etseydın bence.
belkı de eskısı yalan söyluyordur olamaz mı?

Daha yaşın 21, sen iki sene önceden bahsediyosun ve daha zarın gidip, gitmediğinden bile haberin yok. Bu demektir ki bazı şeyleri erken ya da bilinçsiz yaşamaya başlamışsın.

Bu sevgilinle ne kadardır birliktesiniz? Bi'insan bunu ancak takmıyosa unutur gider. Sen nasıl unutturabilirsin ki?

Inanin bilmiyorum. Tepkisi burda anlattgimdan cok daha fazla oldu. Ona gitme sansi cok defa tanidim gitmedi. Birakmadi beni ama suan bi cok zorlu bi yoldayim sevdigim adam gozunun icine bakıyorum ama bu olanlar beni korkutuyor

Daha yaşın 21, sen iki sene önceden bahsediyosun ve daha zarın gidip, gitmediğinden bile haberin yok. Bu demektir ki bazı şeyleri erken ya da bilinçsiz yaşamaya başlamışsın.

Bu sevgilinle ne kadardır birliktesiniz? Bi'insan bunu ancak takmıyosa unutur gider. Sen nasıl unutturabilirsin ki?
Bilinçsiz olduğumun farkındayım. 5 aydr birlikteyZ ama insan ruh ikizimi buldum der ya bn ruh ikizimi buldum iste

rica ediyorum şu harfleri kullanin...gerçi kelimeleri biz tamamlasak bile anlatım bozuklugundan konudaki kisiler olaylar birbirine girmiş...

sorunuza gelince; yapabileceginiz birsey yok, ya kabul eder ya da etmez.
buyuk bir tepki vermedigne gore, bundan sonra guvenimi sarsacak birsey yapma diye uyarida bulunmus, hepsi bu kadar.

Bilinçsiz olduğumun farkındayım. 5 aydr birlikteyZ ama insan ruh ikizimi buldum der ya bn ruh ikizimi buldum iste

5 ay mı? Bazı şeyleri hızlı yaşıyosun gerçekten.
Hangi ara birbirinizi tanıdınız da yatak odasına vardınız.
İlk defa böyle diyorum çünkü büyük ihtimal eski sevgilini de adam gibi tanımadan bu paylaşımlara girdin.
Sevgilinin bana unuttur demesinden nedense huylandım ben:KK64:

Bi suredir bu forumu takip ediyorum. Bende yazmak istedim herkes bi derdi oldugu gibi bnmde kocaman bi derdim var. Bn 21 yaşında bi genc kızım. Bundan 1.5-2 sene evvel bi erk ark vardi birlikte olduk fakat bn bekaretmn bozldugunu bilmiodm. Tam anlamıyla bi iliski olmamsti. Bugn tekrar karsma cikti ama suan bnm hyatmda biri var ve bn onu cok seviyorum ve ciddiyz. Ve eski erk ark karsma cikti ve bn sewglme yönlendirdim. Gizli saklim yoktur hayatımn en kuck ayrntisna kdr bilir eski erkek arkadaşım sewglme bn onn bekaretni aldm dmis. Daha once sewgilimle birlkte oldk blli miktar kanama oldu ama emin değildk bunu duynca cok kizdi ilskimz senn elnde artik ddi onu çok seviyorum napmliym
erkek arkadaşınıza bekaret kanının bir kez geldiğini söyleyin.. diğerinde zedelenmiş demekki esnekmiş mi anlamadım ki.
ya da tam ilişkiye girmediniz mi onu bi netleştirir misiniz?
tepkisine gelince anlayışlı davranmış yani burada son günlerde çoğu ayrılığın sebebi eski sevgililer ve onunla yaşanan şeyler.
erkek arkadaşınızla konuşun işte skype tan, telde konuşun saatlerce düzelr yani çok sorun etmişe benzemiyor zaten

Back
X