eski erkek arkadaşım-sevgilim ve hayatım

Herseyden önce a, e,i,U,o harflerini kullanarak yazmalısın.yazdıklarını anlayincaya kadar basim sisti.zar bir kere bozulur. İlkinde yaşadığın iliskide zarın bozulmamış. İkincisinde bozulmuş . İlk sevgilin kendinin yaptığını zannediyor. O da sen de ne yaptığınızdan haberiniz yok.ikinci cocuk ile olandan kan gelmiş. O da ayrı bir alem.kanı görmesine rağmen diğer cocuğun lafına niye inanıyor. Ortada bir zar ve onu bozduğunu düşünen bir taraf , tekrar tekrar
bozulabilecegini düşünen ikinci taraf
var. ??? Yapacağın şey su olmalı.yeni sevgiline Eski sevgilimle yüzeysel birlikteliğim oldu, ancak zarı sen
bozdun diyeceksin. Dogrusu da zaten bu. Bir zar iki kere bozulmaz. Akıllı ol.
İkinci sevgilin bozduğum zarı
sahiplenen biri çıktı deyip , sıyrılmasın isin icinden.

Bilinçsiz olduğumun farkındayım. 5 aydr birlikteyZ ama insan ruh ikizimi buldum der ya bn ruh ikizimi buldum iste

Gitmez tabi niye gitsin o dediği ile de aklını karıştırıyor seni iyice kendine çekiyor.

Sende hata diyon ama hataların baya olacak senin tabirinle tabi bu adam işi bitsin bırakır seni.

eğer yeni sevgilinle bişeyler yaşadıysan ve bozulma olduysa ... bekaretın gitmiştir ama durup durup bozulmaz o oyle ... 1 kere olur der herkes .. ve bu olaydan sonra kızlar bi üzülürmüş .. yani öyle anlatılır ...
o çocuk arkadaşının aklını karıştırmış bence erkek arkadaşının pek bilgisi yok çünkü boyle bişey yaşadıysanız bu işin bi manası olduğunu bilmeliydi 1 kere insanın başına geleceğini .. onu inandır .. ha bu olay hiç olmasaydı .. giderdin bi doktora baktırırdın kadın dogum uzmanına artık bi rapor mu bi yazılı kağıtmı ne verir bilemem kafan rahat ederdı doktor zaten hem diktirme vs. olaylar olsa yine vermezdi o kağıdı ...
diyeceğim o ki yeni sevgilin sana inanmalı .. başka çare yok .. zaten olması gereken de bu ...

İyi ozaman her yeni ilişkimiz de cinsellik yaşayalım ne güzel dünya, sonra da düşünelim acaba hangisi bozmuştur kızlığımızı diye :KK59:

nasıl yaa.şimdiki sevgilin ondan önce başkasıyla oldun diye sana mı bozuk atıyor? buna hakkı var mı sence? sana el sürmeyip böyle bir şeyle karşılaşmış olsa haklı dicem de öyle bir şeyde yok.

Bi suredir bu forumu takip ediyorum. Bende yazmak istedim herkes bi derdi oldugu gibi bnmde kocaman bi derdim var. Bn 21 yaşında bi genc kızım. Bundan 1.5-2 sene evvel bi erk ark vardi birlikte olduk fakat bn bekaretmn bozldugunu bilmiodm. Tam anlamıyla bi iliski olmamsti. Bugn tekrar karsma cikti ama suan bnm hyatmda biri var ve bn onu cok seviyorum ve ciddiyz. Ve eski erk ark karsma cikti ve bn sewglme yönlendirdim. Gizli saklim yoktur hayatımn en kuck ayrntisna kdr bilir eski erkek arkadaşım sewglme bn onn bekaretni aldm dmis. Daha once sewgilimle birlkte oldk blli miktar kanama oldu ama emin değildk bunu duynca cok kizdi ilskimz senn elnde artik ddi onu çok seviyorum napmliym

Bakın ben şunu anlamadım. Yeni sevgiliniz yaşadığınız her şeyi biliyor. O zaman diğeri ile cinsel yakınlık kurduğunuzu da biliyor. Rahatsız olduğu konu eski sevgilinizin pipisinin 2-3 cm daha ileri gitmesi mi? Onu anlamadım işte. Hani eski sevgilinizi kaldıramadı anlayacağım, ama cinsel yakınlığa bir şey demeyip pipi biraz ileri gidince rahatsız olmasına anlam veremedim.​

Ona bu yaşadıklarını unuttrmm lazimmis. Tek bi hata kabul etmm dedi. Ona hak veriorm bn olsam daha agir bi tepki verrdm. Napcm bilmiyorum
hmm bu durumda onla da birlikte olucan az bi miktar kanama mı olacak ben anlamadım..tek bir hatadan kasıt ne..olmuş bitmiş bunuda biliyomuş neyin kastı..bütün planı az bi kanama mı bozmuş..kanama olmasa her şey normalmiymiş..yoksa ben konuyu yanlış mı okudum biri bana açıklasa ya ..

Bi suredir bu forumu takip ediyorum. Bende yazmak istedim herkes bi derdi oldugu gibi bnmde kocaman bi derdim var. Bn 21 yaşında bi genc kızım. Bundan 1.5-2 sene evvel bi erk ark vardi birlikte olduk fakat bn bekaretmn bozldugunu bilmiodm. Tam anlamıyla bi iliski olmamsti. Bugn tekrar karsma cikti ama suan bnm hyatmda biri var ve bn onu cok seviyorum ve ciddiyz. Ve eski erk ark karsma cikti ve bn sewglme yönlendirdim. Gizli saklim yoktur hayatımn en kuck ayrntisna kdr bilir eski erkek arkadaşım sewglme bn onn bekaretni aldm dmis. Daha once sewgilimle birlkte oldk blli miktar kanama oldu ama emin değildk bunu duynca cok kizdi ilskimz senn elnde artik ddi onu çok seviyorum napmliym

ne korkunç bir ifade ben onun bekareti aldım demek.ne kadar iğrenç ve mide bulandırıcı, şerefsizce.bunu söyleyen ancak bir hayvan olabilir ve kızlar bunları duymamak için kendilerine değer versinler ve bu türden şeyler yaşamasınlar

düelloya mı tutuşturacaktın ikisini?
birini birine yönlendirmek filan o kadar genç ve o kadar toysun ki yaşadığın her şeyde hata yapabilirsin.
kendi değerlerime göre yargılayamam seni ama en azından aklın başında olsun böyle şeyler yaşarken. azıcık girmişti, tam bozulmamıştı... diye sevişilir mi ya.
he konuya gelirsek erkek arkadaşın kendi yediği nanelere baksın. senin bekaretin onunlayken bozulmuş zaten o kadar derdiyse bunu ona söyle ve senin yaşam tarzını, geçmişini bilip kendi de aynı şeyleri yaşayıp neye efeleniyor ki? saçmalamış...

Ona bu yaşadıklarını unuttrmm lazimmis. Tek bi hata kabul etmm dedi. Ona hak veriorm bn olsam daha agir bi tepki verrdm. Napcm bilmiyorum
öncelikle sıkıntının büyüğü sensin
1- sen eski sevgilinle birlikte olacak kadar yakınlasmıssın ama ayrılınca onun bunu kendıne malzeme yapacagını anlayacak kadar tanımamıssın
2- ondan ayrılıp bi başkasıyla olmuşşun hemde 5 aylıkken vermişşin oda tutmuş şimdi seni kolesi yapıyo
3- ikisini birbirine yönlendirmişşin olay dahada büyümüş
4- kan gelmiş gelemiş 1 kere bozulmuş 10 kere bozulmuş daha bun u bile idrak edememişşin ve son olarak
5- şimdiki seni başından atacak madem evleneceksiniz biran önce kıysın nikahını yoksa ortada kalacaksın bi dahada bu hatayı yapma gelinlik giymeden olma kimseyle annen baban duysa nolcak bide bunu düşün bakalım
o serefsiz seni sevdiğini(!) söyleyen adama bunu söyleyebiliyosa başkalarına hergun anlatıyodur

Öncelikle lütfen yazarken kısaltmalar yapma, harflerin bir kısmını yazmayınca ne yazıldığı tam olarak anlaşılmıyor.

Şimdiki sevgilin eski sevgilinle beraber olduğunu bilmiyor muydu ? Bilmiyorsa kızmakta, tepki göstermekte haklı, bilmiyorsa da şimdi öğrenmiş oldu, ancak sürekli bunu başına kakacak mı ? Yani ileride evleneceğiz demişsin, sürekli sana bunu söyleyip, gündeme getirirse nasıl bir psikolojin olacak ? Bence sevgilinle konuş, önceden söylemediysen söylemen gerektiğini söyle, güvenini yeninden kazanacağını dile getir. Ama o da her kavganızda, her sorununuzda bunu dile getirmesin. Sonuçta bu ciddi bir olay, ileride evlenenince huzursuzluk yaşamak ister misin ? İlişki güvene dayanır, hata da yapılabilir, telafi etmek senin elinde, ama dediğim gibi sevgilinin bunu ne derece kabul edeceği çok önemli. Bu tarz olaylarla da sevginiz sınanır öyle düşün, evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı bir adam değilmiş sonuçta, onunla da bir şeyler yaşamışsınız, o yüzden alttan al, ama sorunu tamamen çözüp, bu olayı kapatmadan ilişkinizi bir üst aşamaya taşımayın, yani nişan, söz filan olmadan bu konuyu halledin.

zaten sevgilin yaşadıklarını biliyormuş
ha zar yırtılmış ha yırtılmamış ne fark eder
sonuçta o kadar yakınlaşmışsınız eskisiyle.
e yenisiyle de birlikte olmuşsunuz
neyin derdinde bu sevgililerin anlamadım.

yapilmis edilmis hala neyin yirtigini sokugunu konusuyonuz anlamadim, ruh ikizini bulduysan size mutluluklar. zar meselesini takan adam yarin oburgun seni karisi yapip soyismini sana vermek istermi bilemem o kendi aranizda

Back
X