eski erkek arkadaşımdan kurtulamıyorum.

ctrlxyz

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
78
0
16
Diğer
kızlar zamanında biriyle çıktım onun kardeşinin adına indirimli internet paketi aldım ödemeleri ben yapıorum. 2 yıllık bir taahhüt vermiştim. biz ayrıldık birazda olaylı oldu ayrılığımız bu arada ben biriyle tanıştım evlenmek üzereyiz geçen gün internetin taahütü bitince kendiliğinden iptal oluyormu abonelik diye aradım müşteri hizmetlerini. onlar hayır abonelik devam eder abonelik kimin adınayda o kişi gelip iptal ettirmeli dediler. evleneceğim kişi başkasının üzerine net aldığımı bilmiyor ayrıca o çocuktan bahsetsemde çıktığımızı söylemedim. şimdi biz o tarihlerde yani 2014 mayıs ayında (taahhüt süresinin bitim tarihi) yüksek ihtimal evli olacağız ve ben bu saçma bağlantıyı müstakbel eşimle problem yaşamadan nasıl düzelteceğim. eski erkek arkadaşımın kardeşini arayıp iptal ettir desem ya yapmazsa ya bana sıkını çıkartırlar huzurum bozulursa.

kızlar zamanında biriyle çıktım onun kardeşinin adına indirimli internet paketi aldım ödemeleri ben yapıorum. 2 yıllık bir taahhüt vermiştim. biz ayrıldık birazda olaylı oldu ayrılığımız bu arada ben biriyle tanıştım evlenmek üzereyiz geçen gün internetin taahütü bitince kendiliğinden iptal oluyormu abonelik diye aradım müşteri hizmetlerini. onlar hayır abonelik devam eder abonelik kimin adınayda o kişi gelip iptal ettirmeli dediler. evleneceğim kişi başkasının üzerine net aldığımı bilmiyor ayrıca o çocuktan bahsetsemde çıktığımızı söylemedim. şimdi biz o tarihlerde yani 2014 mayıs ayında (taahhüt süresinin bitim tarihi) yüksek ihtimal evli olacağız ve ben bu saçma bağlantıyı müstakbel eşimle problem yaşamadan nasıl düzelteceğim. eski erkek arkadaşımın kardeşini arayıp iptal ettir desem ya yapmazsa ya bana sıkını çıkartırlar huzurum bozulursa.

canım nolursa olsun bunu sormadan bilemezsin bence ara şansını dene ve ne olursa olsun evleneceğin kişiye herseyı anlat ondan gizleme

Yapmak zorunda çünkü zaten yapmazsa kendisi ödeyecek onun başına iş açılacak..bir an önce kapattırın bence bi miktar cezası var sanırım onu da ödeyin gitsin huzursuzluk yaşamaya değmez..

Son düzenleme:
Başlığı okuyunca eski sevgiliniz sizi rahatsız ediyor peşinizi bırakmıyor sandım, bunu uygun bir dille kardeşine anlatın sonra olay büyümesin

Bi milyar çokmuş ya..bence interneti üzerinize alın,kardeşiyle gidin halledin..yani evlenmeden halledin bu sorunu

İnternet sizin adınıza ait oldugu için sizin bizzat iptal ettirmeniz gerekir eski erkek arkadaşınızın kardeşi müşteri hizmetlerini arasa bile yada bayiye gitse bile iptal etmezler ayrıca anlamadığım birşey var siz bu kişiyle ayırlmışsınız kardeşinin kullandıgı internet faturasını siz mi ödüyorsunuz hala? Taahhüt bedelinin 1 milyar çıkacagını zannetmiyorum ayırca siz neden vereceksiniz o bedeli kullanan kişiden isteyin.

Back
X