Eski erkek arkadaşımı nasıl geri döndürürüm

tazegelin1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
16
0
32
kızlar ben 7 ay boyunca biri ile sevgili oldum çok güzel bi ilişkimiz vardı ve aynı yerde çalışıyoruz . Eski erkek arkadaşım aslen Bursalı, Ilk tanıştığımız da senin ilerde Bursa'ya gitme gibi bi niyetin var ise bu iş olmaz dedim hayır öyle bi niyetim yok dedi son 1 aydır bu konuda çok kavga ediyorduk en sonunda ayrılmak istedi ve bitti ben bi sürü mesaj attım hiç birine cevap vermedi en sonunda faceden falan bütün sosyal Paylaşım sitelerinden engelledim iş yerinde de görmemek için çabaladım salı günü 2 hafta oldu biteli sizce döner mi Dönmesi için daha neler yapmalıyım ?

kızlar ben 7 ay boyunca biri ile sevgili oldum çok güzel bi ilişkimiz vardı ve aynı yerde çalışıyoruz . Eski erkek arkadaşım aslen Bursalı, Ilk tanıştığımız da senin ilerde Bursa'ya gitme gibi bi niyetin var ise bu iş olmaz dedim hayır öyle bi niyetim yok dedi son 1 aydır bu konuda çok kavga ediyorduk en sonunda ayrılmak istedi ve bitti ben bi sürü mesaj attım hiç birine cevap vermedi en sonunda faceden falan bütün sosyal Paylaşım sitelerinden engelledim iş yerinde de görmemek için çabaladım salı günü 2 hafta oldu biteli sizce döner mi Dönmesi için daha neler yapmalıyım ?

hayret birşeysin:KK53:

döner gelirse senindir,biz pide söyledik.

Her insan 1 ay süreli kavgaya dayanmaz, bence çok ümitlenmeyin. Dönerse ve bir şeye niyetim yok derse ona göre hareket etmelisiniz adam sizin yüzünüzden zorla Bursa'ya dönecekmiş nerdeyse.

1 Fatiha 3 Ihlas oku...pardon o Ölünün arkasından okunuyordu :KK70: pardon tatlım inan dalga gecmek değil amacım ama senden Ayrılan birini neden geri döndürmek için uğraşacaksın,seni kaybetmeyi Göze alan birinin gözü çıksın.7 ay olmuş unut gitsin

çok fevri hareketlerle kararlar vermişsiniz ve anladığım kadarı ilede pişman olmuşsunuz
Bir ilişkiyi başlatmak cok zordur ama yıkmak böyle kolaydır keşke bu konuda ortak yol bulabilseydiniz..
Olan olmuş. Büyük ihtimal dönmez gibi ki zaten onu her yerden engellemişsiniz
Adam size nasıl ulaşacak ki ?

Yurdum kadın Tribi. Evli olunca bu tribin getirisi olurda sevgiliye riskli be Habibe mi desem katibe mi desem bilemedim.

Aynı iş yerinde çalışıyoruz ulaşma konusunda sıkıntı olmaz yani ama bugün onun yakın arkadaşı benim arkadaşıma benimle ilgili soru sormuş iştr hayatında biri var mı falan gibi

Bayılıyorum şöyle sorulara..Sizce döner mi?
Aramızdan sihirli küresi olan yoksa biz bilemeyiz habibekatibe kardeş..Adamı engellemişsin, görmemek için elinden geleni yapıyormuşsun..Şimdi biz desek ki geç karşısına konuş, yapmayacaksın..
Zira hareketlerin, triplerin olgun değil..

Zamana bırak, döneceği varsa illaki döner zaten.

bi iliski bi kere bitince ikinci barismada ilk tadi vermiyo. o yuzden unutmaya calis derim ben. karsina daha kim bilir kimler cikacak.

Neden onu istiyorsunuz ki ?! Birakin gitsin siz bayansiniz o sizin arkanizdsn kossun biraz yok olnadi bosverin karsiniza baska birisi cikar

Madem dönmesini istiyorsun neden engelliyorsun? :KK45: Fazla trip aşık usandırıyor. 1 ay dayanmışsa dönme ihtimali zayıf. Bırak dönerse döner,. :KK51:

*adamdan ayrılmak istemiyorsanız 1 ay boyunca neden kavga ediyorsunuz?
*Bursa'da yaşamamak sizin için bu kadar önemliyse neden ille de Bursa'da yaşayacağım diyen adamı istiyorsunuz? Ya Bursa'ya he diyeceksiniz, ya adama git diyeceksiniz.
*Adamı tekrar istiyorsanız neden her yerden engelliyorsunuz? Siz adamı engelleyince adam sizi neden arasın? Gururu olan adam aramaz. Gurursuz adamla ne yapmayı planlıyorsunuz?
*Neden istediğinizi yaptırmak için çocukça tripler yapmak , kavga etmek yerine, konuşarak sorun çözmeyi denemiyorsunuz?
bir de aklınızda bulunsun kimseyi defalarca aramayın, şu ana kadar işe yaradığı görülmemiştir, tam tersine her zaman geri teper.

X