Eski erkek arkadaşımın akrabası ?

Gitme bence. Allah korusun herşey olabilir... Herşey...

yok gitmiyorum. zaten gitme gibi bi düşüncem yoktu ama sizinde görüşlerinizi merak etmiştim. sizde benim gibi düşünüyormuşsunuz hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için :42: evlerimiz çok yakın hemen 2 blok ötedeler sokakta pazarda denk gelmezsem ben bu işten sıyrılırım :27:

olay basit; kımsenın senı özledıgı yok .sevgılın seninle barısmak ıcın ailesını
öne sürmus .senı eve getırtıcekler sevgılınde orada olacak ,senı ıkna etmek
ısteyecekler .olay bundan ibaret bence .

tabı sonuc neye baglanır bılemeyız .belkı de adam psıkopat ! kabul etmedın
dıye sana zarar vermeyecegı ne malum ?psıkopatlar ıyıce cogaldı .dun haberlerde
izledım .24 yasındakı cocugun bırı ,29 yasında 1 evladı olan kadına sureklı evlılık
teklıflerı edıyormus .kız kabul etmıyormus .bu cocuk facesınde en son sunu yazmıs
"bu son şovum olacak "yazmıs .bunu yazdıktan sonra kadının karsısına cıkıyor
tekrar evlenme teklıfı edıyor,kadın kabul etmeyınce kadını orada pompalı tufekle vuruyor:53:

ne psıkopatlar var yaa ,facede boyle sozler yazanlar,her zaman komıgıme gıtmıstı .
göz dagı verıyor bos tehtıt yapanlar olarak nıtelendırırdım .ama psıkopatlarda var
bunun gıbı .o yuzden ne olacagı hıc bellı olmaz gıtme sakın .

bu arada eskı konularını bılmıyorum ,neden ayrılmıstınız ?

valla dunya artık pek de iyi sayılmaz
aklına gelmeyen seyler insanın basına gelir

bir de bir ilişkide yapılacak en büyük yalnış; partnerinin ailesiyle tanışmaktır. tecrübeyle sabittir :(

olay basit; kımsenın senı özledıgı yok .sevgılın seninle barısmak ıcın ailesını
öne sürmus .senı eve getırtıcekler sevgılınde orada olacak ,senı ıkna etmek
ısteyecekler .olay bundan ibaret bence .

tabı sonuc neye baglanır bılemeyız .belkı de adam psıkopat ! kabul etmedın
dıye sana zarar vermeyecegı ne malum ?psıkopatlar ıyıce cogaldı .dun haberlerde
izledım .24 yasındakı cocugun bırı ,29 yasında 1 evladı olan kadına sureklı evlılık
teklıflerı edıyormus .kız kabul etmıyormus .bu cocuk facesınde en son sunu yazmıs
"bu son şovum olacak "yazmıs .bunu yazdıktan sonra kadının karsısına cıkıyor
tekrar evlenme teklıfı edıyor,kadın kabul etmeyınce kadını orada pompalı tufekle vuruyor:53:

ne psıkopatlar var yaa ,facede boyle sozler yazanlar,her zaman komıgıme gıtmıstı .
göz dagı verıyor bos tehtıt yapanlar olarak nıtelendırırdım .ama psıkopatlarda var
bunun gıbı .o yuzden ne olacagı hıc bellı olmaz gıtme sakın .

bu arada eskı konularını bılmıyorum ,neden ayrılmıstınız ?

neden ayrıldığıma dair bi yazı yazmamıştım zaten. kısacası zor günümde yanımda olmak yerine bana yapmıcağı saygısızlıklar yaptı. yapma dediğim şeyleri inadıma yaptı.bende bitirdim.

meraba. 1 yıllık ilişkim 5 ay önce bitti. bu süre zarfında yapmadığı saygısızlık kalmadı ama ben oralı olmadım. çünkü birşey söyliyim ona diye beklediğine emindim. herneyse. bu gün kuzeninin eşi bana msj atmış ve sonrasındada kız kardeşi. baya aramışlar duymadım. son anda yetiştim msj attım hayrola diye. yine aradı kardeşi. kendisinin ve yengesinin beni çok özlediklerini ( sadece 1 defa görüştük ) ve yengesinin evine davet ettiklerini söylediler. bende henüz birşey diyemicemi söyledim. msjla haber veririm dedim. siz olsaydınız ne yapardınız ? gidermiydiniz ? ben bu işin içinde bir şey olduğunu dşünüyorum çünkü hiç samimi değildik. dediğim gibi 1 defa görüştük. yorumlarınızı merak ediyorum.

yok gitmiyorum. zaten gitme gibi bi düşüncem yoktu ama sizinde görüşlerinizi merak etmiştim. sizde benim gibi düşünüyormuşsunuz hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için :42: evlerimiz çok yakın hemen 2 blok ötedeler sokakta pazarda denk gelmezsem ben bu işten sıyrılırım :27:

gitmemen gerek sonuçta x ile ayrıldık gelmem doğru olmaz de karşılaşırsan da selam verme gerek yok selam versen seni ikna için uğraşırlar bi de

Back
X