Eski erkek arkadasimin karisi

Esi baktiysa e o da yakalamis belli ki takip altinda tutma, ben buradayim deme cabasi...

Ovv liste baya kabarık (bu arada iğrenç bi insan müsveddesi daha )

merak edip bakmıştır face ine, bende eskilerine bakmıştım benimkinin, nasıl kızlarla takılmış geçmişte nasıl tiplermiş diye merak işte gördüm geçti, ama bu kızın birde araması tuhafmış cidden, bu hareket biraz takıntıya kaçmış bence sen hiç oralı olma

Bence bu kız eşinin telefonundan aradı beni, bende de hala kayıtlı mı diye. Aslında facebookumda bile yok ki telefonunu tutayım.

Bence bu kız eşinin telefonundan aradı beni, bende de hala kayıtlı mı diye. Aslında facebookumda bile yok ki telefonunu tutayım.

aynen bak oda olabilir, denemek istemiştir seni hala bir beklentin, bir bağınız var mı diye. ama bence bu takıntılı bir hareket yapmaması lazımdı o numarayı engelle gitsin, daha da rahatsız ederse şikayet edicem seni dersin

Bana da arkadaşımın sevgilisi yazmıştı taa MSN zamanlarında çocuğun hesabından. "Onunla bir daha konuşmayacaksın" diye

Ah şu kıskanç kadınlar kendilerini düşürdükleri komik durumları bir görebilseler.

eşine senden bahsetmiştr oda merak etmiştr

Üniversite zamanında ben de arkadaşlara toplu bayram mesajı attım, bir erkek arkadaşımın nişanlısı ( hiç bir zaman sevgili olmadık ) beni arayıp bir daha ona mesaj atmayacaksın dedi Tabi o zaman bu kadar olgun değildim, sanane atarım da ararım da demiştim Şimdiki aklım olsa terslemem bu kadar

o da neymiş öyle mağarada mı yaşıyomuş bayram mesajı altı üstü. kimse kimseyle konuşmasın o zaman

Eşimin eski sevgilisi de aynı şeyi yapmıştı.
Yatak odasında numara buldum demişti bana.
Aklı sıra bana yaptığı muameleye bak. Ayrılmışlardı tabi.

Ben normalde kendim de kalaylardım onu. Ama çıktım eşimin dairesine ( o zaman sadece hoşlandığım çocuk) timsah gözyaşlarımla ağladım. Bana ne diyor ühühü ühühü diye. Eşim kızı arayıp bir sürü saydı.

Sonra ben adamla evlendim. Bu da ona cevap oldu.

Çok ezik bir kadınmış yalnız bu kadın. Özgüvensizi de hiç çekikmiyor valla. Aa ben olsam kadını arar sen numaramı nerden buldun sapık derdim.

Ayy bi şey sorcam faceden birine bikac kere bakınca karşı tarafa tanıyor olabilecek listesinde mi çıkıyoruz

Canım bence öyle, çünkü ben 3 tip insan görüyorum

1- Ortak arkadaşımız fazla olanlar
2- Yeni hesap açmış ve ortak bir arkadaşımız olanlar
3- Ortak arkadaşımız olmadığı halde gelip profili inceleyenler

Geçen sene bir çocuk sürekli bende görünüyordu, sonradan öğrendim ki beni istemişler annem de bana sormadan reddetmiş

Ben üzülüyorum canım ya, düşünsene evlisin üstelik bir de çocuğun var. Güvensizlik nedeniyle böyle saçmalıklar yapıyorsun. Değil kızı bozmak onun için güzel şeyler diliyorum

Ben altinda baska bisey ararım. Sonucta ortada bisey var ki kadin sizi aramış...! Belki numaranizi buldu esinnin telefonunda hemde baska bir isimle flaan suphelerini giderdi bilemeyiz ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…