Eski erkek arkadaşımın yakın arkadaşının bana olan aşkı

cimcimelif

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
712
418
18
32
Merhaba arkadaşlar ...
Benim üniversite dönemimde bir erkek arkadaşım olmuştu. Onun yakın arkadaşı benim de yakın arkadaşımdı. Ama o kişi bana aşık olduğunu söyledi. Bende her ikisiyle ilisigimi kesme kararı aldım. Nitekim ikisiyle de konuşmadım. Erkek arkadaşım ayrılma kararını olumlu karşıladı ve hayatına baktı. Yakın arkadaşının bana olan hislerinden tabiki haberdar değildi. Ama bu yakın arkadaş dediğim insan beni hiç rahat bırakmadı. Sosyal medyadan bir sekilde beni bulup sevdigini söyledi. Onu sürekli reddettim hala daha reddediyorum. Bu adamı sikayet edebilir miyim yoksa illa sikayet etmem için tehdit vb mi olması lazım?

Peki istememe sebebin ne?
Hani duzgun bi cocuksa " 2 gunluk ciktigim sevgilimin arkdasi, ay igrenc bi kiz olurum" diye kestirip atmam ben hemen. Kismetin nerden gelicegi belli olmaz.

Merhaba arkadaşlar ...
Benim üniversite dönemimde bir erkek arkadaşım olmuştu. Onun yakın arkadaşı benim de yakın arkadaşımdı. Ama o kişi bana aşık olduğunu söyledi. Bende her ikisiyle ilisigimi kesme kararı aldım. Nitekim ikisiyle de konuşmadım. Erkek arkadaşım ayrılma kararını olumlu karşıladı ve hayatına baktı. Yakın arkadaşının bana olan hislerinden tabiki haberdar değildi. Ama bu yakın arkadaş dediğim insan beni hiç rahat bırakmadı. Sosyal medyadan bir sekilde beni bulup sevdigini söyledi. Onu sürekli reddettim hala daha reddediyorum. Bu adamı sikayet edebilir miyim yoksa illa sikayet etmem için tehdit vb mi olması lazım?
Üst komşumuzun kızı üniversitede sevgilisi vardı.çok büyük aşk yaşadılar.üni sonrası bitti.sonra çocuğun çok yakın arkadaşı seni seviyorum demiş.evlendiler .4 yaşında da kızları var ve çok mutluluk.
Sizin konunuza çok yakın bu olay

Tehdit yoksa şikayet etsen de bir sonuç çıkmaz.

Her yerden engelle, sana ulaşamasın. Bir şekilde başka bir hesaptan falan ulaşırsa da cevap verme. Çok sürmez, unutur.

Üst komşumuzun kızı üniversitede sevgilisi vardı.çok büyük aşk yaşadılar.üni sonrası bitti.sonra çocuğun çok yakın arkadaşı seni seviyorum demiş.evlendiler .4 yaşında da kızları var ve çok mutluluk.
Sizin konunuza çok yakın bu olay

Tabi böyle durumlar da olabilir. Nasip kısmet ama onunla birbirimize göre değiliz.

Tehdit yoksa şikayet etsen de bir sonuç çıkmaz.

Her yerden engelle, sana ulaşamasın. Bir şekilde başka bir hesaptan falan ulaşırsa da cevap verme. Çok sürmez, unutur.

Haklısınız benim hatam cevap vermek oluyor. Olumsuz da olsa cevap veriyor diye düşünüyor da olabilir.

Karakteri bir acayip yani sevebileceğim biri değil. Bir uğraşısı yok. Tamam iyiliğine iyi ama istemiyorum
O zmn sal basindan. Engelle her taraftan. Yine bi yolunu bulup yine yazarsa cevap verme. Cevap vermezsen mesajlar sana ulasmiyor sanir bi zaman snra vazgecer. Mesela eski sevgilimi oyle savdim ben :)

Bir insan bir insanı sevebilir. Herhangi bir tehtid veya tehlike de oluşturmuyor anladığım kadarıyla.

Ne gerek var yani? Engelleyin rahatsızsanız. Cevap vermeyin olsun bitsin.

Peki istememe sebebin ne?
Hani duzgun bi cocuksa " 2 gunluk ciktigim sevgilimin arkdasi, ay igrenc bi kiz olurum" diye kestirip atmam ben hemen. Kismetin nerden gelicegi belli olmaz.
Gonul islikisi olan bir adamin yakiniyla asla olmaz! Eski adaminin haberi olursa iki adaminarasi acilir. Siz ene diyebilirsiniz ama ben durust bulmuyorum.

Merhaba arkadaşlar ...
Engelleyin. Bu tipler REBOUNDa girmis kadin ararlar, ozellikleri yakin arkadasin biraktigini listeye almaktir. Motivasyonu farkli cunku kendini arkadasiyla yaristiriyor aklinca! Aman, hem etik disi, hem lanetli, tatsiz igrenc bir durum.
Uzak durun!

Gonul islikisi olan bir adamin yakiniyla asla olmaz! Eski adaminin haberi olursa iki adaminarasi acilir. Siz ene diyebilirsiniz ama ben durust bulmuyorum.
Kim bilir belki arkdas degillerdir simdi. Uzerinden o kdr sene gecmis. Eger hala kankalarsa dedigin dogru. O zmn bende istemezdim.

Karakola ya da adliyeye gidip ne diyeceksiniz anlamadım, eski erkek arkadaşımın samimi arkadaşı bana asılıyor, şikayetçiyim mi diyeceksiniz? Yani bu ülkede kocası tarafından ölümle tehdit edilen kadınları kaale almayan bir düzende bu ihbara şahıslar bir tarafı ile gülecektir.

Back
X