Eski eş adiligi

Ben günlerdir kızımı teselli etmeye çalışıyorum bu nedir yarabbim. Bazen diyorum niye bu kadar acı yaşıyorum kötü muyum ben. Bunu duydum ya pes. Kızımı aramadı bile mutlu mesut evlenmiş ben neyin cezasını çekiyorum kızıma ne derim yarabbim
Kızına bir şey söylemekle sorumlu hissetme kendini, büyüdüğünde ne adi bir adam olduğunu kendisi anlayacak zaten.
bence babasını hesaba katmadan önüne bak.
en başını okumadım atladım ya da siz boşanmalı ne kadar oldu ve kuzun Kaç yaşınfa

Tükürüğünüze yazık.
Yaşı kaç bilmiyorum ama beyin yaşı 14 falan.
Biz lisede yapardık böyle şeyler.
Kızınız iyi ki sizinle.
Çok güzel günleriniz olsun inşallah :KK200:

Ben o degerli kadinlardan olamadim hic. Son model araba alinca kredi odemesine yardim eden salak ben kafami yerlere vurasim var. Amaaa yeni eşe son model hediye araba alinmis. Ah ki ne ahh
Ben de olamadim.yanlis anlamazsan yeni esin senden fazla nesi var onu bu denli degerli yapan sence? Cok mu kariyerli cok mu guzel?

kendini birşey sanıyor ya.ben olsam yazardım çocuk için seninle muhattap oluyorum meraklın değilim diye:sinirli:çocuğada bence çok üzmeden bir şekilde babasının sorumsuz bir aptal olduğunu açıklayın.büyüdükçe anlar kendisi zaten.

Ben de olamadim.yanlis anlamazsan yeni esin senden fazla nesi var onu bu denli degerli yapan sence? Cok mu kariyerli cok mu guzel?
Sadece evlendigini duydum kadini bilmiyorum. Koca vasfi umurumda degil ben kizimi aramadi bile ona uzuluyorum. Rezil adam

Sadece evlendigini duydum kadini bilmiyorum. Koca vasfi umurumda degil ben kizimi aramadi bile ona uzuluyorum. Rezil adam
Nur hanim umrunda olsa bosanmazdin zaten seni iyi anliyorum.insanlar degismez.neden sordum o kadinda ne var da cocugunu unutavak kadar kapildi?her ne varsa sana ne yaptiysa kendisine de yaptirtcak o kadin yapacak.esin belasini buldu bence.

Nur hanim umrunda olsa bosanmazdin zaten seni iyi anliyorum.insanlar degismez.neden sordum o kadinda ne var da cocugunu unutavak kadar kapildi?her ne varsa sana ne yaptiysa kendisine de yaptirtcak o kadin yapacak.esin belasini buldu bence.
Kadina tek laf etmem ben kizimin babasina laf ederim. Bir de kardesimin kanser tedavisi ölümü derken 20 Temmuz dan beri cok kotu gunler gecirdim. Kiziyla ilgilenmsk yerine birini bulmus evlendi. Kizina okulu icin para verirken bim laf eden adam karisina son model araba almis.

Kadina tek laf etmem ben kizimin babasina laf ederim. Bir de kardesimin kanser tedavisi ölümü derken 20 Temmuz dan beri cok kotu gunler gecirdim. Kiziyla ilgilenmsk yerine birini bulmus evlendi. Kizina okulu icin para verirken bim laf eden adam karisina son model araba almis.
Dedim ya gozu kor olmus o kadindan bulacak.bu boyle oluyo genelde.kadin kotu demiyorum.o zaafini cekecek emin ol.arkana yaslan ve izle sadece

Konunun başında sevgilisi demişsin sonradan eşi bütün mesajları okuyamadım da sevgilsi mi eşimi merak ettim

Back
X