Bu güçlü - özgüvenli çümleler genç kızlığımı hatırlattı. :))
Bu güçlü - geçmişten dersler alarak - daima ileriye bakan genç kıza
neler olmuşta - geleceği inşaa etmek yerine - geçmişin enkazında debeleniyor???
Beni yıllar - yıllar öncesine ışınladığın için teşekkürler tatlım.
Dilerim tüm evlilikler sağlam temeller üzerine kurulur.a.s.
bende diyorumkiayni kitap tekrar okunmaz onu ukumussundur rafa kaldirmisindir bence orda durmali
bende diyorumkiayni kitap tekrar okunmaz onu ukumussundur rafa kaldirmisindir bence orda durmali
ben eğer çok sevdiysem bir kitabı en az üç kere okurum
insanlar hatalarından defs almışsa dahada sağlam olabilir aynı kişiyle evlilik
ama kötü bir huyu yüzünden boşanmışsınızdır o huyunun değğişip değişmediğinide bilemezsiniz
o zaman uzak durun heleki dayak kumar içki sapkınlık gibi şeylerdense yanına bile yaklaşmayın
Hayatına farklı yönler verme özgürlüğünü yaşadıktan sonra - birbirlerinin iyi - kötü
her huyunu - nelerden kesinlikle vazgeçmeleri gerektiğini bilerek - yüzlerini tekrar
birbirlerine dönebilen eski eşler - "Sen olmadan asla" demiş olmuyorlar mı???
Belirttiğin gibi çok daha sağlam bir temel olması gerekirken - tecrübeler niçin bunu
yansıtmıyor tatlım??? İnsan psikolojisi çok çok çok bilinmeyenli bir denklem...
sen olmadan asla derlerse bu iş yürür
yok eğer hadi bir daha deneyelim çocukta var belki yürütürüz derlerse o iş yaş
Hı hı.. etkilendiğimiz - beğendiğimiz kitapları tekrar okusak da - ilk keşfimizdeki
duyguyu yakalayamayız değil mi canım? :uhm:
bunu hayata geçirmek için iki taraftan biri.aşırı verici olmalı..
kaynım eşiyle ayrıldı 9 ay sonra birleştiler.
şimdi kaynım tıpkı bir köle gibi davranıyo eşine...
bence söz agızdan bikere çıkar. bu benim fikrim..
aynı duvara iki kere çarpan salaktır derim hep.. ama bir anlık sinirle boşandıysam aldatma değilde fikir uyuşmazlığı gibi birşey içinse..
çocuklarda varsa ortada şartlar da gerektiriyorsa aşk bitmediyse o duvara çarpar dururum herhalde...
Dayım eşiyle biz çok küçükken boşanmış, ne kadar süre sonra bilmiyorum, barışmışlar hep de çok iyi anlaşırlar. Uzaktan tanıdığım bir çift de ikinci kez nikah masasına oturup, ikinci kez boşandılar yakın zamanda.
Ex'ten next olmaz diyor yeni jenerasyon, ben de katılıyorum. Arada saygı kalmamış, bazı şeyler tüketilmiş, o saygı, güven nasıl geri gelebilir ki..
Eski eşimle tekrar evlendiğimi düşünemiyorum bile, hadi 1.sinde saftım, aldandım v.s diyebiliyorum, ama aynı hatayı 2. kez yaparsam bunun açıklaması yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?