Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şehirlerin değil KAFALARIN medeni olması gerekmiyor mu ? Bence çok iyi düşünüp taşının sonradan kalbiniz daha kötü kırılmasın. Şiddet affedilecek bir şey değil, kocamdır bir tokat atar demeyin Türkiye'de binlerce kadın ölüyor her sene.....
Keske ailesinin yanindayken size sahip cikabilseydi.
Sizi dovmesine sebep olan seyin ailesi oldugunu belirtmis onlarin yanindan uzaklasmak isteyerek. Ama bu cok yanlis.
Siddet olmasaydi evet derdim, olabilir tabii ki. Fakat bu durumda bilemedim. Gercekten degisir mi kestiremiyorum. Insallah degisir de mutlu olursunuz.
Benim takildigim sey ailesinin yanindayken yasadiklariniz. Ailesini mi siliyor bu adam, nedir yani? Valla zor bir durum ama ben bana ailesinin yanindayken sahip cikmayan adamla bir daha baslayamazdim. Bosanana kadar akli neredeymis?
Bosanma arifesinde de size bu teklifle gelebilirdi. Bilemedim.
Gercekten cok zor bir durum hele ki arada ask olunca seviyosaniz dahada cikilmaz oluyodur bu durum anlayabiliyorum ama bence geriye donmemelisiniz siddetin arkasi hep vardir onun ailesi olmasada olucaktir siddet bence iyi dusunmeniz lazim hakkinizda hayirlisi olsun
Uzakta demeyin bir telefonla da hallederler islerini. Sehirle sunla bunla alakasi yok. Kultur ayni kultur aile ayni aile. Adam o dengeleri kurabilecek olsa evliyken kurardi. Yine aynen mudahele ederler. Siddet olayina hic girmiyorum bile. Siddete egilimi olan adamla ne yapacaksin anlamadim. Bence evlenmek icin hic acele etme. Ailene de yazik. Bi bosanmissin kabullenmisler yok bi daha evlenecegim hadi tamam e yine olmuyo dersen ne olacak? Yazik degil mi ailene
Türkiye'nin en medeni iline gidince bu adama sihirli değnek mi değecek?
Şiddet görmüşsünüz. O medeni ilde de şiddet gösteren erkek cinsi vardır bu tamamen karakter meselesi.
Ailesi etkilemiş olabilir ama bu kişinin karakteri yetişme tarzı malum.
Şahsen eski eşinize güvenemeyip (ki güvenmemekte haklısınız) yaşayacağınız şehirden medet ummanız çok düşündürücü. İnşallah pişman olmazsınız.
Klişe olacak ama denenmişi deneme bence.