eski eş...

azire

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
36
1
6
35
İstanbul
Mrb arkadaslar lutfen bana yardimci olurmusunuz. 2 yil oldu anlasamadik bosandik.3 yaşında kızım var. Eski esim evlendi. Simdi problemler basladi heralde evliliginde bu tarafa yoneldi yine. Ve kizimla hic ilgilenmez nafakada odemiyor. Ben calisip bakiyor um. Agrima gidiyor ben tek yapmadim bu cocugu. Bir tarafim evli adamla isim olmaz diyor. Bi tarafimda mecbur ilgilencek diyor. En son msjnda bi msj uzaginizdayim dedi. Ben birak bizi istemeyen adami diyorum ama kizim icin muhatap olsammi diyede düşünüyorum bazen. Cunki eger arada ben olmasam kesinlikle kızıyla ilgilenmiyor. Bende anlam veremiyorum ama oyle. Sizce neyapmaliyim? Onum bu yonunu kullanip kizima baktirayimmi bilemiyorum. .

Dediğiniz gibi siz o çocuğu tek yapmadınız.
kesinlikle maddi,manevi kızına sahip çıkmalı.
Baba olduğunu unutmamalı,unutuyorsa dahi sizin hatırlatmanız gerekiyor.
kızınızın nafakasını heray düzenli isteyin.bugün boşlarsınız,yarın o hiç umursamaz ve hiç para göndermez kızına

Ama niyeti benle muhatap olmak ben yokum ailemle muhatap ol dedigimde hicbisey yapmiyor ama ben suyundan gidersem en azindan nafakayi odemesede masraflarini karsiliyor. Bende kendimi alet olmus aptal gibi hissediyorum mesela dogum gunu bu hafta ne alayim dedi bende benle muhatap olma dedim ben olmayinca ailemide arayip hicbisey yapmaz biliyorum. Yanlismi yapiyorum acaba. Yani ben demeden dusunup yapmasi gerekmezmi?

Mrb arkadaslar lutfen bana yardimci olurmusunuz. 2 yil oldu anlasamadik bosandik.3 yaşında kızım var. Eski esim evlendi. Simdi problemler basladi heralde evliliginde bu tarafa yoneldi yine. Ve kizimla hic ilgilenmez nafakada odemiyor. Ben calisip bakiyor um. Agrima gidiyor ben tek yapmadim bu cocugu. Bir tarafim evli adamla isim olmaz diyor. Bi tarafimda mecbur ilgilencek diyor. En son msjnda bi msj uzaginizdayim dedi. Ben birak bizi istemeyen adami diyorum ama kizim icin muhatap olsammi diyede düşünüyorum bazen. Cunki eger arada ben olmasam kesinlikle kızıyla ilgilenmiyor. Bende anlam veremiyorum ama oyle. Sizce neyapmaliyim? Onum bu yonunu kullanip kizima baktirayimmi bilemiyorum. .

canım eşin geri mi dönmek istiyor ?? eğer boşanma nedeniniz şiddetli geçimsizlikse eşin akılanmış olmalı ki bir msj uzağınızdayım diyor, evet senden ayrıldıktan sonra eşin evlenmiş olabilir ama önemli olan şu evliyken seni aldattı mı boşanma nedeniniz ne?? seviyorsan eşini kızın için şans verebilirsin...

Evliligini bitirmedi ama bendende kopamadigini soyluyor. Ben boyle biseyi kabul edemem. Ama kizim ne olcak bilmiyorum. Gercekten babalik icten gelmesi gerekiyor. Acaba bende kizim icin muhatap olsammi diye dusundum sonrasinda ona bidaha beni arama dedim. Ama kizim icin idare etsem kendime saygimi yitirmiş mi olurum.

kızın içini mi var bunun adam sen olmadan kıznıla ilgilenmiyor kızın belkide umrunda değil seni özlemiş onu bahane yapıyor.kızın için sende suan baskasıyla evli olan adama sansmı vericeksin.yapma derim ilgilenirse ilgilenir ilgilenmezse gider silersin onu hayatından naparsa yapsın sonucta o seninde kızın .bir anne olarak sen kızına yetmeye calısmalısın.babası o oda ilgilenmeli ama senin için değil kızına deger verdiğinden bunu yapmalı.yapmıyosa sen kızın için nereye kadar dayanıcaksn.bnce onu ölü düşün ve yoluna bak birde adını cıkarmasn sonra beni unutamadı evlendiğim halde hala arıyo beni diye.çevreye öyle bildirebilir.

Zaten ikilemdeydim haklisin bencede kizima ben yetmeye calisiyorum zaten. Icinden gelmiyosa allahindan bulsun. Karisida hamileymis diyolar. Kizimin ne gunahi vardi diyorum bazen. Ona bari babaligini esirgemeseydi. Neyse öldü deyip devam etcem insallah.

Zaten ikilemdeydim haklisin bencede kizima ben yetmeye calisiyorum zaten. Icinden gelmiyosa allahindan bulsun. Karisida hamileymis diyolar. Kizimin ne gunahi vardi diyorum bazen. Ona bari babaligini esirgemeseydi. Neyse öldü deyip devam etcem insallah.

kızının ne günahı vardı diyede düşünme allahın vardır bir bildigi.bundada bir hayır vardır mutlaka.işin zor ama bence uzak dur bide eşi hamileyse ona yanasamıyodur seni yedek giibi görüyodur belkide kızım için ne desem yapabilir mantıgıyla.allah yardımcın olsun.

kızı için bir şeyler yapmak isteyen adam sen istesen de istemesen de yapar zaten. bu adamın niyeti farklı...
kızına sen bakabiliyorsan neden babasından bir beklentin oluyor ki....

Canım ne yazık ki adamın derdi çocuk falan değil. Kız bahane :(

Sakın aman kızım için görüşeyim kızım mutlu olsun psikolojisi bozulmasın diyip koyverme. Emin ol ki dimdik ayakları üzerinde durabilen eski kocasının dengesiz hareketleriyle kendi kararlılığından ödün vermeyen bir anne olman kızını daha sağlıklı daha güçlü bir birey yapar.

Kızına hediye alması gerekiyor. Almazsa da almasın. bunu kendi düşünmesi lazım. Yeni eşine sorsun, onla beraber alsın yani. Kızını dışarı falan çıkarıcaklarsa o 3ü birlikte çıkarması lazım eğer eşinin derdi gerçekten kızsa tabi. Bunu kabullenmesi senin açından belki daha zor. Ama kızının onları ayrı bir aile olarak kabullenmesi gerekiyor.

Nafakayı da ödicek yani bir mesaj uzagınızdayım ne demek oluyormuş. Her ihtiyacın olduğunda onu mu aricaksın sen. İlerde senin de bir ilişkin olabilir. Bu adamla o tip bağlarını komple koparman lazım. Nafakayı her ay düzenli banka hesabına yatırmasını iste. Lazım oldukça ben veririm ne gerek var böyle şeylere falan derse dava açmakla tehdit et. Sert dur. Kızını sana karşı koz olarak kullanmasına izin verme.

Boşanma sebebinizi bilmiyorum ama şu an evli olduğu halde senle bu şekilde görüşmeye çalışıyorsa seni aldattığını düşündürdü bu bana. Seni aldatmamış bile olsa şu an eşini aldatmaya çalışıyor. Bu tip adamlar akıllanmaz. Kızına da gelecekte örnek ol bu kararlı duruşunla..

Canım ne yazık ki adamın derdi çocuk falan değil. Kız bahane :(

Sakın aman kızım için görüşeyim kızım mutlu olsun psikolojisi bozulmasın diyip koyverme. Emin ol ki dimdik ayakları üzerinde durabilen eski kocasının dengesiz hareketleriyle kendi kararlılığından ödün vermeyen bir anne olman kızını daha sağlıklı daha güçlü bir birey yapar.

Kızına hediye alması gerekiyor. Almazsa da almasın. bunu kendi düşünmesi lazım. Yeni eşine sorsun, onla beraber alsın yani. Kızını dışarı falan çıkarıcaklarsa o 3ü birlikte çıkarması lazım eğer eşinin derdi gerçekten kızsa tabi. Bunu kabullenmesi senin açından belki daha zor. Ama kızının onları ayrı bir aile olarak kabullenmesi gerekiyor.

Nafakayı da ödicek yani bir mesaj uzagınızdayım ne demek oluyormuş. Her ihtiyacın olduğunda onu mu aricaksın sen. İlerde senin de bir ilişkin olabilir. Bu adamla o tip bağlarını komple koparman lazım. Nafakayı her ay düzenli banka hesabına yatırmasını iste. Lazım oldukça ben veririm ne gerek var böyle şeylere falan derse dava açmakla tehdit et. Sert dur. Kızını sana karşı koz olarak kullanmasına izin verme.

Boşanma sebebinizi bilmiyorum ama şu an evli olduğu halde senle bu şekilde görüşmeye çalışıyorsa seni aldattığını düşündürdü bu bana. Seni aldatmamış bile olsa şu an eşini aldatmaya çalışıyor. Bu tip adamlar akıllanmaz. Kızına da gelecekte örnek ol bu kararlı duruşunla..

yeni eşinde aradıgını bulamamış heralde
benim anlamadıgım çocugun nafakasını nasıl ödemez
aç davayı yolla icrayı bakma gözünün yaşını
şimdiye kadar elden verdiyse ispatta edemez:27:

Bir araya gelebilmek icin ikiniz de kullanmayın cocuğu. Eski eş de olsa adı sonucta evli barklı adam. Cocuğu kullanmayın, babalık yapmak isteyen adam bunları yapmaz zaten.

çocuğuyla ilgilenmeyen bir adama sen ne yapsan boş. o yüzden eski eşinle çok fazla muhatap olmamanı öneririm. sevgiyi ilgiyi de geçtim, çocuğun maddi haklarını yerine getirmek zorunda. neden nafaka ödemiyor? dava açın.

bence eski eşinizle muhatap olmak yerine bebeğinize yeni bir cici baba arayabilirsiniz ^^
kendi yakın çevreme ve akrabalarıma bakınca boşandıktan sonra çocuğuyla zerre ilgilenmeyen kocaları olanların ikinci eşleri çocuğa karşı daha ilgili-daha nazik oluyor :nazar::nazar:
bu blogdan da az çok buna benzer örnekler var

yoksaa senin eski kocadan ne köy olur ne kasaba...
bugün bile kızını saymıyo,yarın yeni çocuğu olunca hiç gözü görmez
boşanmakla en doğrusunu yapmışsınız...

bak sen ...eski kocan yeni eşini eski eşiyle aldatacak..yenisi için zor olur bu duyarsa şayet..yani sizin koca iki karılı olacak i
slam dininede uygun eee 4 karı alabilir erkek..adam zaten nafaka vermeyerek seni buna mecbur bırakıyor..dava aç nafakayı ödemediğine dair,eşinide bilgilendir mesajları göster...o senin huzurunu bozmadan sen onunkini boz..keyif verme adama..aslında kadınlar boşanmış adamla evlilik yapamalılar.karısı ölmüş adamla evlenmeliler.. çünkü koca boşandığı karısıylada olmak istiyor..

Tesekurler arkadaslar dusunceleriniz beni cesaretlendirdi. Ilk firsatta icraya gitmeyi düşünüyorum... zaten bende bize yonelince sadaka vermeyi bile dusundum kurtulmusum. 7 aylik evli benle karisni aldatcak. Ben gozumu acip bosanmasaydm kimbilir neler gelcekti daha basima.. demekki degismemis. İnşallah simdiki dogcak cocuguna kizima yaptığını yapmaz.

Back
X