eski eşi özleyen ve yoluna devam edememek

advan74

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2020
317
128
23
mrb arkadaşlar,bu blogda çok fazla konu açmıştım.ben boşanalı 8 ay kadar oldu.boşandıktan sonra öldüm.bittim.unuttum dedim unutamadım.mutluyum dedim mutlu olamadım.farklı bir kişi ile tanışayım dedim imkansız oldu.çünkü bir yas dönemi var sanırım olmadı.aslında eski eşim o kadar vicdansız bir şekilde ayrıldı ki ona yas dönemi bile fazla onu özlemem onu düşünmem ama malesef kalbe söz geçmiyo sanırım.bu süre zarfında kesinlikle benimle iletişime geçmedi.bende son üç aydır hiçbirşey yapmıyorum.bir evlilik bu kadar kolay mı unutulur anlamıyorum.mantığım aklım almıyor bu erkekler nasıl çabuk unutabiliyor.aynı ekmeği paylaştığın insan bir kere olsun bile nasılsın diye merak etmezmi .ben cevap bulamıyorum.benim korkum onu unutamamak çünkü değmiyor yüzüstü bırakan birini hala sevmek unutamamak ona ödülmüş gibi geliyor.arkadaşlarım bir fikir verebilirmisiniz.özellikle boşanıp yeni hayat kurabilen gerçekten eski eşi unutup farklı birini sevme şansımız varmıdır sizce

Eski sevgiliyi ozlemeyi anlarimda eski eşi özlemek tuhaf değil mi? Madem bu kadar seviyodunuz niye bosandiniz ve eğer o sizi arayıp sormuyorsa sizinde umrunuzda olmasın çok sevsenizde demek ki anlamamissiniz ve bosanmissiniz unutmaya bakın.

Ben de yaşadım yaşadıklarını, 3 yıl sürdü unutmam. Kolay değil, ama yeniden aşık ve mutlu olduğunda “iyi ki bitmiş onunla” diyeceksin. Allah yardımcın olsun

aslında şöyle nie boşandınız dediniz ya eski eşim ben boşanmak istiyorum dedi ben istemiyorum seni çok seviyorum dedi.gerekiyorsa çekişmeli olur deyince ben olay saygısız bir hal almasın daha fazla herkes kırılmasın diye kabul etmek zorunda kaldım istediğim için boşanmadım belkide unutmak o yüzden zor oldu.

Ben de yaşadım yaşadıklarını, 3 yıl sürdü unutmam. Kolay değil, ama yeniden aşık ve mutlu olduğunda “iyi ki bitmiş onunla” diyeceksin. Allah yardımcın olsun
inş öle olur arkadaşım o kadar zor ki unutmak ama 3 sene gerçketen çok fazla

Anlıyorum zor ama o senden boşanmak istemiş buda demek oluyor ki seni sevmemiş sen şimdi o dusunup kendini paralarken o başka kadınlarla keyif catiyordur aklina geldiği zamanlar kendine hobiler bul onu unutmaya çalış arkadaşlarınla vakit gecir onu hatırlatacak ne varsa sil at ve seni seven birisi varsa şans ver onunla arkadaş ol böylece unutman daha kolay olur.

kesinlikle doğru ama zoraki ayrılınca böle oldu aslında yoksa arkama bakmam
siz kendinizi zoraki ayrılığa sartlandirmissiniz. evet kolay değildir evliliği bitirmek ama arkanıza bakmayın artık geçmişle yaşamak yalnızca sizi yorar..

NE kadar doğru bir söz sevse boşanmazdı gerçekten çok haklısınız işte herks bunu söylüyor zaten bir ekmeğin bile hatrı olsa çöp poeşti gibi koymazdı seni kapının önüne diyolar doğruda söylüyorlar seven insanda geri gelirdi asla gelmedide ama ah işte biz kadınlar o kadar duygularımızla hareket ediyoruz ki hala o diyoruz büyük hata umarım birgün unuturum .

siz kendinizi zoraki ayrılığa sartlandirmissiniz. evet kolay değildir evliliği bitirmek ama arkanıza bakmayın artık geçmişle yaşamak yalnızca sizi yorar..
evet zoraki olduğu için aslında geçmedi belki o dönemlerde bende isteseydim evet boşanıcam deseydim belki bende unuturdum ama öle olmadı.merhametsiz birine denk geldim ve dozerle üstümden geçti ezdi bitirdi beni

evet zoraki olduğu için aslında geçmedi belki o dönemlerde bende isteseydim evet boşanıcam deseydim belki bende unuturdum ama öle olmadı.merhametsiz birine denk geldim ve dozerle üstümden geçti ezdi bitirdi beni
hayatınızın ondan ibaret olmadığını anlayin ilk önce kendi hayatınıza yön verin kafanızı dağıtacak sizi oyalayacak mesgale bulun bir şeye odaklanıp kalmışsınız kendinize değmeyecek biri için eziyet etmeyin

DOĞRU zaten değse gelirdi bu ilişkiye emek verirdi yapmadı.bende bunu deneyeceğşm inş başarılı olurum

Tabiki vardır biz kadınlar o kadar güçlüyüz ama bunun farkında değiliz çoğu zaman. Acı çekmeniz yaşanmışlıkları özleyip tahrip olmanız normal öncelikle bunu kabul edin. Ardından bitmiş bir ilişkide eski eşinizin arayıp sormasını beklemeyin zaten. Atlatmak zaman alır unuttum bitti diye kendinizi de kandırmayın belirli bir dönem acı çekmezseniz sonrasında hiç olmadık zamanlarda yine çöküntü yaşarsınız. Hayatınızda olan herşeyi sindirmeye çalışın. Kendinize zaman ayırın ruhunuza iyi bakın size iyi gelecek ortamlarda bulunun çok fazla düşünmemeye çalışın kolay bir süreç değil kesinlikle. Son olarak temennim kıymetinizi bilen insanlarla karşılaşmanız.

Boşanmak demek o ilişkinin bitmesidir .Size neden nasılsın diye yazsınki.Adam terketmiş büyük ihtimalle de hayatında biri vardır .Sen hâla böyle bir adamdan mesaj bekliyorsun .Kendi hayatına bak geleceğe odaklan .Bu şekilde ne yeni bir ilişkiye girme nede birini sevme ihtimalin yok .Kendine yapıyorsun ,adam hayatını yaşıyor .Seninle bu şekilde ayrılan bir adamı kalbinde taşıdığını söylemişsin .İnsan nefret eder ne bileyim bence psikiyatriye git çünkü düşüncelerin hiç sağlıklı değil .

Eski konularınızı hatırlıyorum ve niye burda eşinizi vicdansız ve kötü gösterip kendinizde hata aramadiginizi anlamıyorum. Belki olayları doğru degerlendirirseniz unutmaniz ve kendi içinize dönüp kendinizle barışmaniz da kolay olur. Eski eşi bırakın o gelmeyecek artık kendinize odaklanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…