aslında şöyle nie boşandınız dediniz ya eski eşim ben boşanmak istiyorum dedi ben istemiyorum seni çok seviyorum dedi.gerekiyorsa çekişmeli olur deyince ben olay saygısız bir hal almasın daha fazla herkes kırılmasın diye kabul etmek zorunda kaldım istediğim için boşanmadım belkide unutmak o yüzden zor oldu.Eski sevgiliyi ozlemeyi anlarimda eski eşi özlemek tuhaf değil mi? Madem bu kadar seviyodunuz niye bosandiniz ve eğer o sizi arayıp sormuyorsa sizinde umrunuzda olmasın çok sevsenizde demek ki anlamamissiniz ve bosanmissiniz unutmaya bakın.
kesinlikle doğru ama zoraki ayrılınca böle oldu aslında yoksa arkama bakmamOlacak olsaydı zamanında 50 defa olurdu. Arkana bakma.
inş öle olur arkadaşım o kadar zor ki unutmak ama 3 sene gerçketen çok fazlaBen de yaşadım yaşadıklarını, 3 yıl sürdü unutmam. Kolay değil, ama yeniden aşık ve mutlu olduğunda “iyi ki bitmiş onunla” diyeceksin. Allah yardımcın olsun
Anlıyorum zor ama o senden boşanmak istemiş buda demek oluyor ki seni sevmemiş sen şimdi o dusunup kendini paralarken o başka kadınlarla keyif catiyordur aklina geldiği zamanlar kendine hobiler bul onu unutmaya çalış arkadaşlarınla vakit gecir onu hatırlatacak ne varsa sil at ve seni seven birisi varsa şans ver onunla arkadaş ol böylece unutman daha kolay olur.aslında şöyle nie boşandınız dediniz ya eski eşim ben boşanmak istiyorum dedi ben istemiyorum seni çok seviyorum dedi.gerekiyorsa çekişmeli olur deyince ben olay saygısız bir hal almasın daha fazla herkes kırılmasın diye kabul etmek zorunda kaldım istediğim için boşanmadım belkide unutmak o yüzden zor oldu.
siz kendinizi zoraki ayrılığa sartlandirmissiniz. evet kolay değildir evliliği bitirmek ama arkanıza bakmayın artık geçmişle yaşamak yalnızca sizi yorar..kesinlikle doğru ama zoraki ayrılınca böle oldu aslında yoksa arkama bakmam
Şimdiki aklım olsa 3 gün ağlamazdım onun için, lütfen ilerle. Allah seni iyilerle karşılaştırsın inşallahinş öle olur arkadaşım o kadar zor ki unutmak ama 3 sene gerçketen çok fazla
NE kadar doğru bir söz sevse boşanmazdı gerçekten çok haklısınız işte herks bunu söylüyor zaten bir ekmeğin bile hatrı olsa çöp poeşti gibi koymazdı seni kapının önüne diyolar doğruda söylüyorlar seven insanda geri gelirdi asla gelmedide ama ah işte biz kadınlar o kadar duygularımızla hareket ediyoruz ki hala o diyoruz büyük hata umarım birgün unuturum .Anlıyorum zor ama o senden boşanmak istemiş buda demek oluyor ki seni sevmemiş sen şimdi o dusunup kendini paralarken o başka kadınlarla keyif catiyordur aklina geldiği zamanlar kendine hobiler bul onu unutmaya çalış arkadaşlarınla vakit gecir onu hatırlatacak ne varsa sil at ve seni seven birisi varsa şans ver onunla arkadaş ol böylece unutman daha kolay olur.
bende bu sözleri inşallah birgün söyleyebilirim çok teşekkür ederimŞimdiki aklım olsa 3 gün ağlamazdım onun için, lütfen ilerle. Allah seni iyilerle karşılaştırsın inşallah
evet zoraki olduğu için aslında geçmedi belki o dönemlerde bende isteseydim evet boşanıcam deseydim belki bende unuturdum ama öle olmadı.merhametsiz birine denk geldim ve dozerle üstümden geçti ezdi bitirdi benisiz kendinizi zoraki ayrılığa sartlandirmissiniz. evet kolay değildir evliliği bitirmek ama arkanıza bakmayın artık geçmişle yaşamak yalnızca sizi yorar..
hayatınızın ondan ibaret olmadığını anlayin ilk önce kendi hayatınıza yön verin kafanızı dağıtacak sizi oyalayacak mesgale bulun bir şeye odaklanıp kalmışsınız kendinize değmeyecek biri için eziyet etmeyinevet zoraki olduğu için aslında geçmedi belki o dönemlerde bende isteseydim evet boşanıcam deseydim belki bende unuturdum ama öle olmadı.merhametsiz birine denk geldim ve dozerle üstümden geçti ezdi bitirdi beni
DOĞRU zaten değse gelirdi bu ilişkiye emek verirdi yapmadı.bende bunu deneyeceğşm inş başarılı olurumhayatınızın ondan ibaret olmadığını anlayin ilk önce kendi hayatınıza yön verin kafanızı dağıtacak sizi oyalayacak mesgale bulun bir şeye odaklanıp kalmışsınız kendinize değmeyecek biri için eziyet etmeyin
istedikten sonra her şeyin üstesinden gelirsiniz yolunuzda şansınız da açık olsunDOĞRU zaten değse gelirdi bu ilişkiye emek verirdi yapmadı.bende bunu deneyeceğşm inş başarılı olurum
çok teşekkür ederim:)istedikten sonra her şeyin üstesinden gelirsiniz yolunuzda şansınız da açık olsun
Tabiki vardırmrb arkadaşlar,bu blogda çok fazla konu açmıştım.ben boşanalı 8 ay kadar oldu.boşandıktan sonra öldüm.bittim.unuttum dedim unutamadım.mutluyum dedim mutlu olamadım.farklı bir kişi ile tanışayım dedim imkansız oldu.çünkü bir yas dönemi var sanırım olmadı.aslında eski eşim o kadar vicdansız bir şekilde ayrıldı ki ona yas dönemi bile fazla onu özlemem onu düşünmem ama malesef kalbe söz geçmiyo sanırım.bu süre zarfında kesinlikle benimle iletişime geçmedi.bende son üç aydır hiçbirşey yapmıyorum.bir evlilik bu kadar kolay mı unutulur anlamıyorum.mantığım aklım almıyor bu erkekler nasıl çabuk unutabiliyor.aynı ekmeği paylaştığın insan bir kere olsun bile nasılsın diye merak etmezmi .ben cevap bulamıyorum.benim korkum onu unutamamak çünkü değmiyor yüzüstü bırakan birini hala sevmek unutamamak ona ödülmüş gibi geliyor.arkadaşlarım bir fikir verebilirmisiniz.özellikle boşanıp yeni hayat kurabilen gerçekten eski eşi unutup farklı birini sevme şansımız varmıdır sizce
Boşanmak demek o ilişkinin bitmesidir .Size neden nasılsın diye yazsınki.Adam terketmiş büyük ihtimalle de hayatında biri vardır .Sen hâla böyle bir adamdan mesaj bekliyorsun .Kendi hayatına bak geleceğe odaklan .Bu şekilde ne yeni bir ilişkiye girme nede birini sevme ihtimalin yok .Kendine yapıyorsun ,adam hayatını yaşıyor .Seninle bu şekilde ayrılan bir adamı kalbinde taşıdığını söylemişsin .İnsan nefret eder ne bileyim bence psikiyatriye git çünkü düşüncelerin hiç sağlıklı değil .mrb arkadaşlar,bu blogda çok fazla konu açmıştım.ben boşanalı 8 ay kadar oldu.boşandıktan sonra öldüm.bittim.unuttum dedim unutamadım.mutluyum dedim mutlu olamadım.farklı bir kişi ile tanışayım dedim imkansız oldu.çünkü bir yas dönemi var sanırım olmadı.aslında eski eşim o kadar vicdansız bir şekilde ayrıldı ki ona yas dönemi bile fazla onu özlemem onu düşünmem ama malesef kalbe söz geçmiyo sanırım.bu süre zarfında kesinlikle benimle iletişime geçmedi.bende son üç aydır hiçbirşey yapmıyorum.bir evlilik bu kadar kolay mı unutulur anlamıyorum.mantığım aklım almıyor bu erkekler nasıl çabuk unutabiliyor.aynı ekmeği paylaştığın insan bir kere olsun bile nasılsın diye merak etmezmi .ben cevap bulamıyorum.benim korkum onu unutamamak çünkü değmiyor yüzüstü bırakan birini hala sevmek unutamamak ona ödülmüş gibi geliyor.arkadaşlarım bir fikir verebilirmisiniz.özellikle boşanıp yeni hayat kurabilen gerçekten eski eşi unutup farklı birini sevme şansımız varmıdır sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?