• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşim beni arayip barismak istedi yalvardi ne yapayim bir akil verin?

Ailesinden ozur mi diletcek benmi yanlis okudum asla barismayin ev isleri agir gelmistir beyfendiye siz yolumuza bakin hayirli biri cikarsa bir gun ana kuzusu olmayan onla yeni bir baslangic yaparsiniz

Boşamişsin zaten daha ne dusunuyorsun kardesim.

Bir de gel annemden babamdan özür dile diyor. Heyyyy Alllah'im yaaa !!!!

ailece kafayi yemisler bosanma zamani cok zorlandim ama bu yaptiklari akil.isi degil

Engellemediniz mi hiç bir yerden? Çıkarın atın hayatınızdan..
Denenmişi denemeyin. Hem vakit kaybı hem de daha büyük pişmanlık olur.
Adam zaten pişmanım da demiyor ki o ne özgüven o..

bu işin içinde başka birşey var sanki sakın aldanmayın çok pişman olacaktı neden size destek olup sahip çıkmadı anlamıyorum ben bu erkek milletini, eski mevzular neler bilemiyorum. Kimse yuvasının bozulmasını istemez ancak sizi yeniden avucunun içine almaya çalışıyor sanırım. Her haltı yiyen kendisi pişmanım diye dönüp ailesinden özür dileyecek olan sizmi olacaksınız o koca ne güzel akıl veriyor size asla barışmayın, kendinizi ezdirmeyin, her yerden engelleyin, aklınızı karıştırmaya müsade etmeyin. Önce döktüğünüz her bir göz yaşının hesabını versin... Bahtınız açık olsun inşallah Mevlam iyi insanlarla karşılaştırsın sizi ve böyle zor durumlarda olan bütün kardeşlerimi

Kendiniz bilirsiniz ama bu duygusal git geller ve acaba demeler cok normal, bence sakin sakin geri dönmeyin. Biz 12 senelik evlilikte kac kere yarildik ve her seferinde cok pisman oldu, cok sözler verdi vs vs ve sonucta hic bir sey düzelmedi. Ancak belki zamaninda terapi felan yapilsa ve bilncli sekilde, gercekten isteyerek düzelmeye gayret gösterilirse, belki derim ama yoksa hic bir sey degismiyor, bundan emin olabilirsin.

Arkadaslar daha yeni bosandim az cok yazdiklarimi duygularimi bileniniz vardir Aile baskisi kendi hatalari yetmez gibi surekli kendi orf adetlerini one surup beni cileden cikardilar sonunda bosanma davasi acip bitirdim Allah var cok uzuldum kolay degil kac senemi verdim tum dunyam yikildi aglamalarim bir turlu gecmek bilmedi ama bir hafta oldu daha yine Allaha sigindim bu zor gunleri atlatayim diye hatta zaman zaman ona uzuldum ama kendi hatalari coktu simdi kalkip beni aradi yalvardi sensiz evde nefes alamiyorum sen varmissin gibi heyecanla geliyorum belki bana supriz yapmis gelmissin diye o umutla eve geliyorum dedi cok uzuldum ve beni ikna etmeye calisiyor geri don gelip ailemle konus pismanim de diyor aklimi oynatacagim yemin ederim bu adami ne yapayim bilmiuorm artik.
Sen şaşırmışsın
De

erkek üye yasak ( hep bunu ilk yazan olmak istemişimdir)

gel ailemle konuş pişmanım de dediğine göre rolleri değişmişsiniz..
Ama "Bu adamı ne yapayım artık bilmiyorum" yazmış. Bu bir kadın değil mi? Profil resmi de kadın resmi koymuş?

Konuya gelirsek, istediği sadece siz olsaydınız, sadece size olan sevgisiyle ve pişmanlığıyla gelmiş olsaydı koşulsuz şartsız sadece dönmenizi isterdi. Ama size diyor ki "gel ailemle konuş çok pişmanım de gönüllerini yap" böyle diyor. Kim pişman pardon? Siz pişman değilsiniz ki daha kime minnet edeceksiniz. O hala ailesinin gözündeki imajını düzeltmenin peşinde. Onlarında gözüne girmek zorundasının peşinde. Hasretinden o kadar yanıyorsa aile maile bir kenara koyar yeter ki gel der değil mi..

Back
X