Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelip ailemle konus pismanim de diyor a
ailece kafayi yemisler bosanma zamani cok zorlandim ama bu yaptiklari akil.isi degil
hicbirsey vaad etmiyor ailem ayni aile sende ailemin sozunden cikma diyor yani eski tas eski hamam
Sen şaşırmışsınArkadaslar daha yeni bosandim az cok yazdiklarimi duygularimi bileniniz vardir Aile baskisi kendi hatalari yetmez gibi surekli kendi orf adetlerini one surup beni cileden cikardilar sonunda bosanma davasi acip bitirdim Allah var cok uzuldum kolay degil kac senemi verdim tum dunyam yikildi aglamalarim bir turlu gecmek bilmedi ama bir hafta oldu daha yine Allaha sigindim bu zor gunleri atlatayim diye hatta zaman zaman ona uzuldum ama kendi hatalari coktu simdi kalkip beni aradi yalvardi sensiz evde nefes alamiyorum sen varmissin gibi heyecanla geliyorum belki bana supriz yapmis gelmissin diye o umutla eve geliyorum dedi cok uzuldum ve beni ikna etmeye calisiyor geri don gelip ailemle konus pismanim de diyor aklimi oynatacagim yemin ederim bu adami ne yapayim bilmiuorm artik.
Ama "Bu adamı ne yapayım artık bilmiyorum" yazmış. Bu bir kadın değil mi? Profil resmi de kadın resmi koymuş?erkek üye yasak ( hep bunu ilk yazan olmak istemişimdir)
gel ailemle konuş pişmanım de dediğine göre rolleri değişmişsiniz..