Eski esim bizi telefonla rahatsiz ediyor

Serap1077

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
2
0
1
47
Merhaba, ben 12 yil önce esimden bosandim. beni hep aradi gel barisalim diye. Ama o kadar iskenceden sonra asla dedim. Iki evladimi alip babamin kapisina gittim. Cocuklari arayip sormuyor. Dörtyil önce bir evlilik yapti. Ama 11. aydan beri bizi telefonla arayip hic birsey söylemeden dinliyor bizde onu dinliyoruz. O olduguna eminiz. Bir keresinde bizi kapatigini zannetti ve konusdu. Sesinden tanidik. Bu adam ben evleniyorum diye cocuklara hava atti sizin anneniz evlenemez iste. Herkez beni istiyor dedi.
Benim evlenme niyetim yok. Cocuklarim daha kücük. Onlarin gelecegi benim icin daha önemli. Bizim anlamadimiz sey bu adamin amaci ne? Geceleri saat 2 lerde bilinmeyen numaradan arayip ses dinliyor. Bu kadar da olmaz. Artik yatmadan önce telefonlari kapatiyoruz. Bu bizim basimiza dert olur mu?

sesinizi dinliyorsa, şikayet ettiğinizi, numaranın bulunacağını söyleyin madem. belki vazgeçer.

Savcılığa sikayet etmekle tehdit edin. Hatta nunaranizı bile değiştirin. Haberleri dinledikçe gazeteleri okudukça eski eş konuları rahatsız eder oldu. Bu gün arayan yarın kapınıza gelir taciz eder.

savcılığa verin geçin , gizliden arıyorsa engelleyin gizliden arama gelmesini.evi de arayamaz cebi de.

Gizli arama yapılmasını engelleyebiliyorsunuz. Online işlemlerden yapılıyor Türk Telekomda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…