eski eşim,boşandıktan sonraki evlenmek üzereyken beni bırakan sevgilim ikisi de geçen yıl

Birisi bizim kalbimizi kırınca hemen belasını bulmuyor, hemen o mutsuz olmuyor, biz hemen mutlu olmuyoruz, ilahi adalet böyle işlemiyor malesef konu sahibi.
Sabredin, önünüze bakın.
mutsuz olsunlar istemiyorum zaten mutlu olsunlar.sorun bu degil.sorun ben cok bunaldim sanirim bu.grzip dolasmak istiyorum

Ilk esinize birsey diyemeyecegim ama hala ona takili kalip , benden ayrilmis simdi cok mutluymus falan bunlari asin artik.
Sevgiliye gelince tam istemeye geleceklerken annesi bosanmis oldugumu ogrendi vazgecti lafinizda bana tuhaf geldi, sevgilim evlenecegim adam diyorsun, adam annesi dedi diye senden vazgeciyor, demekki kendi kararini alamayacak kadar karaktersiz bir adammiz diyecegim, hadi iyi evlat olmaya calisti annesi yaygara kopardi desem, tam istemeye geleceklerken demissiniz nasil anne babasi sizi tanimadan istemeye geloyorlardi, bosanmis oldugunuzu sakladinizda son dakikada mi ortaya cikmisti bosanmis oldugunuz ? Bana kalirsa o eski sevgilide zaten dogru kisi degilmis...

Bana kalirsa iki yanlis kisi girmis hayatiniza bundan sonra daha mantikli ve dikkatli adimlar atin hayatinizda, iliskinin basinda kartlari acik oynayin ona gore evlilik yoluna girin.
biliyorlardi kadin yaygara kopardi bende istemedim ailwsi beni istemeyeni ben de istemem.aslinda adamin sucu yok

mutsuz olsunlar istemiyorum zaten mutlu olsunlar.sorun bu degil.sorun ben cok bunaldim sanirim bu.grzip dolasmak istiyorum
Ben ettiklerini bulsunlar isterdim, sizin de öyle isteyeceğinizi düşündüm, ilahi adalet deyince.
Her halükarda siz aldatmayan, kötülük yapmayan taraf olsanız da ilahi adalet tecelli edip, hemen size mutluluk vermiyor.
Benim başka konularda nerede ilahi adalet diye kendi kendime üzüldüğüm çok şey olmuştu, çoğu zaman da ilahi adaletin hemen tecelli ettiğini görmedim, hep zaman aldı.
Demem o ki, sabredin, kendinizi üzmeyin, Allah sizi daha iyileri ile karşılaştırır inşallah.

Doğru insan var ki çevremde şükür şuan hanımefendinin yaşadığı sıkıntıları çekmedim ve adına üzüldüm bana neden böyle bir soru sordunuz anlamış değilim
Cunku dogru insana denk gelmek biraz Rus Ruleti oyununa benzer de ondan soyledim. Sizin mutlu olmanizin sans eseri oldugunu hic dusunmediniz mi... Eger sans eseriyse o zaman bu hanima dogru secim yapamadigini soylememeniz gerekir.

var.cocuklari oldu.musmutlular.evlenir evlenmez cocuk pörtlettiler
Evlenir evlenmez cocuk dogurmak mutluluk gostergesi degil de neyse sen kan da kussalar kiskanacaksin gibi. Esko kocamlan eski sevgilim kan kusuyolarmis kipkirmizi capcanli ne kadar heyecanli oysa benim hayatim oyle mi cok cansiz monotonum diye aglarsin :d

Cunku dogru insana denk gelmek biraz Rus Ruleti oyununa benzer de ondan soyledim. Sizin mutlu olmanizin sans eseri oldugunu hic dusunmediniz mi... Eger sans eseriyse o zaman bu hanima dogru secim yapamadigini soylememeniz gerekir.
Sans eseri olmadı tabi ki öyle bir şey olsa amenna ağzımı açmak ne haddime.. İyi akşamlar

Ben ettiklerini bulsunlar isterdim, sizin de öyle isteyeceğinizi düşündüm, ilahi adalet deyince.
Her halükarda siz aldatmayan, kötülük yapmayan taraf olsanız da ilahi adalet tecelli edip, hemen size mutluluk vermiyor.
Benim başka konularda nerede ilahi adalet diye kendi kendime üzüldüğüm çok şey olmuştu, çoğu zaman da ilahi adaletin hemen tecelli ettiğini görmedim, hep zaman aldı.
Demem o ki, sabredin, kendinizi üzmeyin, Allah sizi daha iyileri ile karşılaştırır inşallah.
sagolun insallah sizi de karsilastirir.ama kimse bisiy bulsun degil derdim.biraz nefes almak sadece.boguluyorum..

Sans eseri olmadı tabi ki öyle bir şey olsa amenna ağzımı açmak ne haddime.. İyi akşamlar
Ama evlilik cok yuksek riski olan bir kumar! Yaninizdaki adamin 10 yil sonra psikopat olmayacagini nasil garanti edebilirsiniz? Kimse muneccim degil, kotu birinin uzerinde "defolu" yazmiyor yani, nereden bilsin "dogru" secimi?

Ama evlilik cok yuksek riski olan bir kumar! Yaninizdaki adamin 10 yil sonra psikopat olmayacagini nasil garanti edebilirsiniz? Kimse muneccim degil, kotu birinin uzerinde "defolu" yazmiyor yani, nereden bilsin "dogru" secimi?
psikopat cikar diye septik bi hayat mi surelim

şimdi öncelikle siz acaba fazla mı heveslisiniz?
"evlenmek üzereyken" ayrılma diye ben en azından nişanlıyken ayrılmaya derim. var çünkü davetiyesi dağıtıldıktan sonra ayrılan..
siz daha k.valide sizi kabullenememiş, isteme bile olmamışken ayrılmışsınız. buna evlenmek üzereyken ayrılmak denmez ki!

acaba ilişkiye evlenmeye çok hevesli misiniz -düzenli ilişkimi bile olmuyor demişsiniz. sanırım fazla hevesten yanlış kişilere yaklaşıyorsunuz.
hayatınızda kimse olmak zorunda değil. biraz kendinize bakın size ne eski eşten eski sevgiliden?

Hayatın her konusunda her şeyde risk var tabi ki kısacası şöyle söylemek gerekirse ailemden gördüm yaşadım ve öğrendim erken olgunluk erken tanıma artık nederseniz tabi kimse müneccim değil kötü birnin üzerinde defolu yazmıyor evet ama o insanla ir kaç ay hatta daha da erken belli ederse ne olduğunu anlamakta zor olmuyor ama şunu biliyorum ve bu konuda hakkınız yiyemem evlilik cidden bir kumar...

aynı zamanlarda yaklaşık evlenmişler.esimle iyi ki boşandim zaten onu geciyorum.eski sevgilimle de tam istemeye geleceklerken ailesi bosanmis gelin istemeyince ayrildik.ikisi de evlenmis.benim birakin evlenmeyi duzenli giden bir iliskim bile yok onu da geciyorum bir turlu duzene girmeyen bir hayatim var..hic oh bugun de cok guzel gecti diyemedim.hep aksiyon be..sanirim bunalimdayim.
hayir aldatqn eski es ,mutlu olan o.evlenecekken bosandim diye istemeyen kayinvalide adayi yuzunden ayrilinan ben, mutlu olan o
ben bu dunyaya mutsuz olmaya mi geldimmm yeter ya.hani adalet
Aldatan birisi zaten adam olmaz, kurtulduğuna sevin. Anasının sözüne kanıp, sığ düşüncelere saplanan sizi DUL KADIN olarak görüp istemeyen cahil insanlardan da kurtulduğuna sevin. Kısacası bardağın diğer tarafından bak bir. İki dertten de kurtulmuşsun. Allah sana hayırlısını verir elbet.

y
Evlenir evlenmez cocuk dogurmak mutluluk gostergesi degil de neyse sen kan da kussalar kiskanacaksin gibi. Esko kocamlan eski sevgilim kan kusuyolarmis kipkirmizi capcanli ne kadar heyecanli oysa benim hayatim oyle mi cok cansiz monotonum diye aglarsin :d
ya hu mutsuz degiller..niye olsunlar ayrica niye kiskanayim.kiskanmak degil.
mutsuz olsalar sevinmem ki..bana ne..ya sorun aslinda onlarin evlenmesi degil baslik oyle olsa da sorun benim hic mutlu olmamam.bunun da kaynagi benim.ben bisileri degistirmezsem duzelmicem.ama degistirmek icin firsat bulamiyorum.firsat bulsam guc bulamiyorum.
somutlastirayim istersen tam islerimi yoluna koydum oh derim dedim haata oldum.ama ne hastalik..kolumu kaldiramadim neredeyse bir ay..hayatim hep boyle iste bende ugursuzluk mu desem var bi garabetlik

Hayatın her konusunda her şeyde risk var tabi ki kısacası şöyle söylemek gerekirse ailemden gördüm yaşadım ve öğrendim erken olgunluk erken tanıma artık nederseniz tabi kimse müneccim değil kötü birnin üzerinde defolu yazmıyor evet ama o insanla ir kaç ay hatta daha da erken belli ederse ne olduğunu anlamakta zor olmuyor ama şunu biliyorum ve bu konuda hakkınız yiyemem evlilik cidden bir kumar...
Kanımca size fikir vermek haddime değil ama siz bence biraz ruhunuzu ve kafanızı dinleyin belli ki bu gidişat sizi fazlası ile yıpratmış ilk yapacağınız bu olsun
estagfurullah ya hu niye haddine olmasin.fikir almak istedigimden actim.arti bakma benim yazdiklarima sen ben dinlerim bi de uygularim.

estagfurullah ya hu niye haddine olmasin.fikir almak istedigimden actim.arti bakma benim yazdiklarima sen ben dinlerim bi de uygularim.
Alınma kırılma olmasın da hepimiz bayanız şurda ve cidden üzüldüm bu olaylarınıza size tek diyebileceğim biraz kendinizi dinleyin imkanınız varsa da yaza geldik bile güzel bi tatil size yarar doğrusu

Back
X