Evet daha cok kucukler, özlediklerinide biliyorum. Ama daha fazla görmeleri imkansiz cunku, eski esim ne okula, nede krese goturur sabah uyanip. Mesafede epey var. Ve gercekten bizden nefret ediyor, konusamiyoruz en ufak elestirimde hakarete basvuruyor.Kesinlikle haklısınız. Ama 3 yaşındaki çocuk dolduruşa gelmez. Olayları anlamaya çalışıyordur kendince... Babasını özlüyordur. Soğuk davranması ondandır. 2 haftada bir gördüğü için karşı taraf da iyi niyetle ya da değil her isteklerini yerine getirmeye çalışıyordur. Bu boşanmış çiftlerde görülen yaygın bir problem. Eşinizle konuşup ortak bir tavır sergilemek istediğinizi belirtin. Dinlerse ne ala. Dinlemezse de elinizden geleni yapmaya devam edin. Netice de sizle geçirdiği vakit daha fazla ve sizden daha fazla etkilenmesi kaçınılmaz.
Dinlemez kendin istedin boyle olmasini der.Kural koyan babaları olsun siz sert katı kurallar koymayın.. tabi babanızın dediği gibi hepten salmayın da.. çocuk yetiştirmek gerçekten şu dünyanın en zor işi..
Eşimin işi dolayısıyla oğlum sürekli benle.. babasıyla genelde ya oyun oynarlar ya da gezer dolaşırız.. ben kural koyduğum için zaman zaman bana seni sevmiyorum babamı seviyorum diyo.. sağolsun eşim de beni destekliyo yoksa hepten zıtlaşıcaz..
Her şeyi oyuna dökerek yapıyoruz artık.. yoksa oğlum da ben de üzülüyoruz..
Eşiniz halden anlıycak bi insan mı? Evde bi düzenleri var lütfen bana yardımcı ol.. hayır dediklerime evet deme deseniz dinlemez mi
Himm adamlara da hak veriyorum eslerinden cocuklarindan ayriliyorlar duzenleri bozuluyor keske anneli babali buyuse evlatlar hayat isteDinlemez kendin istedin boyle olmasini der.
Kati kurallarim yoktur ama uyuma vakti gelince uyamlidirlar, seker, cikolata, icecek gibi seyleri sakiniririm ve hediyelere bogmuyorum babalari gibi istesemde yapamam bunu maddi acidan, vsKural koyan babaları olsun siz sert katı kurallar koymayın.. tabi babanızın dediği gibi hepten salmayın da.. çocuk yetiştirmek gerçekten şu dünyanın en zor işi..
Eşimin işi dolayısıyla oğlum sürekli benle.. babasıyla genelde ya oyun oynarlar ya da gezer dolaşırız.. ben kural koyduğum için zaman zaman bana seni sevmiyorum babamı seviyorum diyo.. sağolsun eşim de beni destekliyo yoksa hepten zıtlaşıcaz..
Her şeyi oyuna dökerek yapıyoruz artık.. yoksa oğlum da ben de üzülüyoruz..
Eşiniz halden anlıycak bi insan mı? Evde bi düzenleri var lütfen bana yardımcı ol.. hayır dediklerime evet deme deseniz dinlemez mi
Bunlar olması gereken şeyler zaten.. babaları art niyetli. Bu durumu size karşı kullanıyor.. siz her fırsatta evlatlarınızla dolu dolu vakit geçirin.. sarıp sarmalayın sevdiğinizi söyleyin.. yarın büyüdüklerinde doğruyu yanlışı ayırt edicekler.. üzmeyin kendinizi.. Rabbim yardımcınız olsun..Kati kurallarim yoktur ama uyuma vakti gelince uyamlidirlar, seker, cikolata, icecek gibi seyleri sakiniririm ve hediyelere bogmuyorum babalari gibi istesemde yapamam bunu maddi acidan, vs
Ben mesela ailemi kesinlikle öpmek istememesinden, kendini öptürmemesinden, sarilmak istememesinden bahsediyorum. Bana bunlar sadece ilk 10 dk aldiktan sonra oluyor ama aileme karsi kac gundur boyle, onlarda haliyle uzuluyor.2 ve 3 yaşındaki çocuklar için davranışlar çok normal.
3 yaşındaki oğluma şu aralar itiraz etmeden yaptırabildiğim bir şey yok, yarın banyo yaptırcam mesela şimdiden gözümde büyüyor.
Daha eglenceli vakit geciriyorlar elbette, iki haftada bir gordukleri icin. Ben okuyorum, maddi acidandan guclu degilim. Yoruluyorum haliyle cok fazla birseyler yapamiyoruz. Okulumu birakmakda istemiyorum, buyduklerinde okumam dahada zor olur diye dusunuyorum.Onlar daha bu yasta kin nefret öfke doldurus bilmezler ki muhtemelen kati kurallarinizdan hoşlanmıyorlardır . baba ile daha eğlenceli vakit geciriyor da.olabilirler bunu babalari ile konusun once bence
Kati kurallarim yoktur ama uyuma vakti gelince uyamlidirlar, seker, cikolata, icecek gibi seyleri sakiniririm ve hediyelere bogmuyorum babalari gibi istesemde yapamam bunu maddi acidan, vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?