- Konu Sahibi Pitikareligomlek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peşimden koş ve seni seviyorum diye bağır diyerek gözümde n gözlüğünü kolumdan çantamı alıp; bir yandanda hadi gel hadi gel diye beni.yollarsa.kostursu.yedi aylık hamile idim.
Bu o uyemi bak o konuyu hic unutmamısım hemen hatrladimÇamaşır makinasında çamaşır yıkayan ev sahibin oğlu napıyor acaba ? En çok onu merak ediyorum shdhshdvahd
İşin kötüsü ben bu adamı halen seviyorum.
Evlilik sitelerine üye olmasa yeniden evlenmeyi düşünüyorsunuz yani öyle mi?
Evliliğin yüzde seksen iyiydi diyerek kendinizi kandırıyorsunuz. Hamileyken sizi döven adamdan bahsediyoruz burada. Bu adam babanizi da dövmüştü hatta.
Allah akıl fikir versin size.
Aynen oBu üye sarımanolya mı? Sonraki adlarıyla acıkahve, bilmemne çiçeği vs?
Eşinin nafaka vermemek için boşanmak istemediğini söyleyip defalarca barışan üye mi?![]()
Başlığa cevabım "sanane" idi konuyu okudum Allah akıl fikir versin sende üye ol ordan yazışın buluşun madem ne diyelim az daha koş peşinden az daha evde erkek arasın eski kocan nolmuş bunlar gurur kıracak bişey değil çünkü !!!Kizlar eski eşim peşimde.evlenelim evlenelim.diyor.bir şekilde öğrendim ve kendisinden de teyit ettim kendisi evlilik sitelerine girmiş .ama öylesine diyor.bana davranislari evliliğimin iyi olan dönemindeki gibi.iyi davranıyor.
Madem benle.evlenmek istiyor neden evlilik sitelerine bakmış .anlamıyorum.yuzde seksen evlilikte iyiydik.ama yüzde yirmisi de çok.kotuydu:
Özellikle hamilelik döneminde:
Peşimden koş ve seni seviyorum diye bağır diyerek gözümde n gözlüğünü kolumdan çantamı alıp; bir yandanda hadi gel hadi gel diye beni.yollarsa.kostursu.yedi aylık hamile idim.
Durup durup ofkelenip şimdi peşimden gel ve beni sevdiğine beni ikna et.bisiler yap diyordu
Evde iç camasirimda.sperm gördüğünü ve bana.kimle yattigimi sorup evde erkek araması bile yaptı.yedi aylık hamile.idim.sperm dediği de köyü akıntı
Çocuk ondan degilmis
Hamilelikte ikikez şiddet gördüm
Sonra bana güvend.aldatma yönünden şüphelendi.ama ben de ondan sogimustim.gidecek yerim.yoktu.akli basindaiken inanılmaz etkileyici konuşmaları vardı.iyi gunde çok da iyiydik.beni yürekten sevdiğini hiç hissetmedim.baslangiv hamilelikte şiddetle başlayınca.ama onu garip şekilde sevdim.neden bilmiyorum.baska.kimsem.de yoktu ondan başka.evim benimdi, bana pek karismiyordu.geziyorduk tozuyorduk..hayat onun iyi olduğu.anlarsa.iyi idi.ama o delirme.anlari o anlar çılgınca kötüydü.
İşin kötüsü ben bu adamı halen seviyorum.elimde degil.ama beş senede defelarca baba evine döndüm.geri geldim.yuruyecegine de inancım yok.geri donmelerin hepsi ondan kaynaklanmiyordu ben de ters cevap veriyordum.ona karşı içimde şüphe oluşmuştu.bana zarar verir.mi diyordum.ki daha önce dövdü beni.ortada hiçbir neden olmasa bile ben de ona asabi olmaya başladım.
Amaaan yorum yaptım boşa gitti yineAynen o
İlkbahari_bekliyorum
Sabir_tasi
Acikahve_aliyim
Beyazlale144 hepsi bu uyee
Aynen o
İlkbahari_bekliyorum
Sabir_tasi
Acikahve_aliyim
Beyazlale144 hepsi bu uyee
Allahım böyle bir deliden kurtulmuşsun dhaa ne istiyorsunKizlar eski eşim peşimde.evlenelim evlenelim.diyor.bir şekilde öğrendim ve kendisinden de teyit ettim kendisi evlilik sitelerine girmiş .ama öylesine diyor.bana davranislari evliliğimin iyi olan dönemindeki gibi.iyi davranıyor.
Madem benle.evlenmek istiyor neden evlilik sitelerine bakmış .anlamıyorum.yuzde seksen evlilikte iyiydik.ama yüzde yirmisi de çok.kotuydu:
Durup durup ofkelenip şimdi peşimden gel ve beni sevdiğine beni ikna et.bisiler yap diyordu
Evde iç camasirimda.sperm gördüğünü ve bana.kimle yattigimi sorup evde erkek araması bile yaptı.yedi aylık hamile.idim.sperm dediği de köyü akıntı
Çocuk ondan degilmis
Sonra bana güvend.aldatma yönünden şüphelendi.ama ben de ondan sogimustim.gidecek yerim.yoktu.akli basindaiken inanılmaz etkileyici konuşmaları vardı.iyi gunde çok da iyiydik.beni yürekten sevdiğini hiç hissetmedim.baslangiv hamilelikte şiddetle başlayınca.ama onu garip şekilde sevdim.neden bilmiyorum.baska.kimsem.de yoktu ondan başka.evim benimdi, bana pek karismiyordu.geziyorduk tozuyorduk..hayat onun iyi olduğu.anlarsa.iyi idi.ama o delirme.anlari o anlar çılgınca kötüydü.
İşin kötüsü ben bu adamı halen seviyorum.elimde degil.ama beş senede defelarca baba evine döndüm.geri geldim.yuruyecegine de inancım yok.geri donmelerin hepsi ondan kaynaklanmiyordu ben de ters cevap veriyordum.ona karşı içimde şüphe oluşmuştu.bana zarar verir.mi diyordum.ki daha önce dövdü beni.ortada hiçbir neden olmasa bile ben de ona asabi olmaya başladım.
Buna biz stokholm sendromu diyoruz... Kurbanın işkencecisine aşkı...Kizlar eski eşim peşimde.evlenelim evlenelim.diyor.bir şekilde öğrendim ve kendisinden de teyit ettim kendisi evlilik sitelerine girmiş .ama öylesine diyor.bana davranislari evliliğimin iyi olan dönemindeki gibi.iyi davranıyor.
Çocuk ondan degilmis
bu konu şaka mı?