Eski esim nuska oldugunu soyluyo fikri olan varmi

Zeliha23

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
146
27
13
33
Mrb ben yeni uye oldum sirf bu derdimde cikis yol bulamadigim icin actim... konuma gelecek olursak bir sene evli kaldim esimde cok uzdu beni aileside.. ben cok sabrettim dayandim ama artik gucum bittiginden bosanma karari aldim ve hic bi esyasini almadan herseyinide vererek bosadim.. onlara karsi tek bi hatam olmadi kendimi ovmek icin demiyorm ben kimseyi kiramam ama hep kirildim hayatta. Ayrildikdan bir ay sonra esim barismak icin geri dondu. Aslinda on gun sonra tank etmis bensizlik. Tabiki ben reddettim bana yapilani gormedin ezdin ezdirdin ben ailenide senide istemiyorm git aileni isticek es bul mutlu olun dediysemde calistigim isyerinden ayrilmadi af diledi 3 ay boyunca . Ailesinide terk etmis bosanali 6 ay oluyo ve 6 aydir yanliz yasiyo.. ben onlarin yaptiklarini yeni gordum kormusum ozmanlar dedi. Nuska yapilmis guya. Guya diyorum cunki insanlarin icini bilemem sirf ben onu affedim diyemi soyluyo bilmiyorm . Bana oyle bise yapilmamis olsa sana bunca yapilani gormezmiydim. Ve seni uzermiydim diyo..bende soyle dusunuyorm sevmese onca eziyeti neden ceksin ac kaldi ramazanda ac oruc tuttu biliyorm.. ben ilk zmanlar cok katiydim ona karsi ama artik acabami diyorum sizce inanmalimiyim.. nuska bunlari yapabilirmi... tekrar evlenip mutlu olan varmi benim durumumda olupda

Napmaliyim bilmiyorum. Barissam ailesini gormicem ama esim giderde gene mutsuzmu oluruz korkusu var

Böyle şeylere itibar etme.

Ama varsada koysun muskayi önüne. Gidip hocaya baktirirsin. Ama boyle seyle yuva yikan insanlarla nasil devam edersin bilemicem

Son düzenleme:
Iste oyuzden hemen evet demedim 6 aydir affettirmek icin herseyi yapti ama korkuyorum insanlarin icini acip bakamiyosunuzki. Seviyorum ama baska biri yerine mutlu olcaksam eski kocamla olmak isterim cok buyuk sorunumuz hic olmadi aldatma felan ama obur sorunlarda ust uste gelince insani boguyor

Iste oyuzden hemen evet demedim 6 aydir affettirmek icin herseyi yapti ama korkuyorum insanlarin icini acip bakamiyosunuzki. Seviyorum ama baska biri yerine mutlu olcaksam eski kocamla olmak isterim cok buyuk sorunumuz hic olmadi aldatma felan ama obur sorunlarda ust uste gelince insani boguyor

aileler yüzünden ayrılmak cok zor bende nısanlımddan bu yüzden ayrıldım barışmak ıstıyor ama hala aılem ıyı dıyo en azından senınkı aılem suçlu dıyo ahh bu aıleler

aileler yüzünden ayrılmak cok zor bende nısanlımddan bu yüzden ayrıldım barışmak ıstıyor ama hala aılem ıyı dıyo en azından senınkı aılem suçlu dıyo ahh bu aıleler
Kesinlikle onlari sucluyo hatasini anlamia durumda ama bunu ne kadr kalpden soyluyo o onemli.. ailelerrrrr neden yaa vallaha anlamiyorm benim ahim kaldi onlarda ne diyim

Kesinlikle onlari sucluyo hatasini anlamia durumda ama bunu ne kadr kalpden soyluyo o onemli.. ailelerrrrr neden yaa vallaha anlamiyorm benim ahim kaldi onlarda ne di
Böyle şeylere itibar etme.

Ama varsada koysun muskayi önüne. Gidip hocaya baktirirsin. Ama boyle seyle yuva yikan insanlarla nasil devam edersin bilemicem
soyle bise var bende ilk inanmadim ama olabilirmi bilmiyorum evet bende ona bunu soyledim bir hic ugruna yaptin diye ozmaanlar kördun diyo yoksa yaparmiydim .. ben ailesiyle zaten hic bi sekilde gorusmicem kendide gorusmem asla diyo ..

sevıyorsan bıraz daha emın olduktan sonra sans verebılırsın ılerde keşke san verseydim dememek adına belkıde cok mutlu olacaksın? hayırlısı hakkınızda

Ben de oyle dusundugum icin keske dersem ya diyorum ya dogruysa nuska yuzunden olduysa bunlar ailesi yuzunden birazi zaten

olabılır bende düşünüyorum öyle benım eski nişanlımada yaptılar hatta emınım..eskıden ınanmazdım ama artık ınanıyorum var böyle seyler bır arastır

Muska değil ama baya pişman sanırım biraz daha süründürülüp emin olduktan sonra tekrar denenebilir

Peki nerden anladiniz ne gibi degisiklikler oldu nisanlinda bunlari benle paylasirmisin belki esimede inanma gucum olur

Bir konuda anlasamadk aılesıyle ozamana dek üstüme tıtrerdı bır dk bensız duramazdı sonra bır gün dus alırken alyansını kaybettı garıp haller oldu dayanamadım yüzüğü attım benle nısanlıyken aılesınden hep sıkayetcı olan adam o alyansı kaybettikten sonra aılesı ona melek oldu cok haklı olduğum konularda bıle onu savundu hala arıyor ben ıstemıyorum ama gecende aılesını suçladığımda onları nasıl koruyo evde alyans nereye gıtti? ne bılım ben aılesının böyle bırsey yaptığını düşünüyorum çünkü eskı nısanlım bu degıl..

Evet bayaa pisman herkesi herseyi benim icin sildi en basta yapmasi gerekeni yapti gec ama yapti. Ya dogruysa diyorm belkide mutlu oluruz diyorum sonra ya olmassak sorusu beynimi kemiriyo

Bir konuda anlasamadk aılesıyle ozamana dek üstüme tıtrerdı bır dk bensız duramazdı sonra bır gün dus alırken alyansını kaybettı garıp haller oldu dayanamadım yüzüğü attım benle nısanlıyken aılesınden hep sıkayetcı olan adam o alyansı kaybettikten sonra aılesı ona melek oldu cok haklı olduğum konularda bıle onu savundu hala arıyor ben ıstemıyorum ama gecende aılesını suçladığımda onları nasıl koruyo evde alyans nereye gıtti? ne bılım ben aılesının böyle bırsey yaptığını düşünüyorum çünkü eskı nısanlım bu degıl..
Ahh bu aileler niyeee anlamak istiyorum ama anlayamiyorum birakin su aileleride kendi kurdunuz yuvaniza ailenize bakin

6 aydir pesimde bana yasattiklarini yasatcami soyledim pesimden gelirse. Oda herseye kabul oldugunu yeterki affet beni dedi sana yasattiklarimi yasamam lazimki kiymetini bilim dedi . Bende gercekden yasattim ama hala pesimde

Seven insan bosanmazdi diye dusunuyorum

6 ay is yeri kapilarinda cabalayan mahkeme kapisindada cabalardi

6 aydir pesimde bana yasattiklarini yasatcami soyledim pesimden gelirse. Oda herseye kabul oldugunu yeterki affet beni dedi sana yasattiklarimi yasamam lazimki kiymetini bilim dedi . Bende gercekden yasattim ama hala pesimde

Back
X