Seven insan bosanmazdi diye dusunuyorum
6 ay is yeri kapilarinda cabalayan mahkeme kapisindada cabalardi[/QUO kesinlikle bende aynilarini soyledim esime
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seven insan bosanmazdi diye dusunuyorum
6 ay is yeri kapilarinda cabalayan mahkeme kapisindada cabalardi[/QUO kesinlikle bende aynilarini soyledim esime
Eşiniz acitasyon yapıyor bence.. Seni geri döndürmek için böyle bir yalana başvuruyorMrb ben yeni uye oldum sirf bu derdimde cikis yol bulamadigim icin actim... konuma gelecek olursak bir sene evli kaldim esimde cok uzdu beni aileside.. ben cok sabrettim dayandim ama artik gucum bittiginden bosanma karari aldim ve hic bi esyasini almadan herseyinide vererek bosadim.. onlara karsi tek bi hatam olmadi kendimi ovmek icin demiyorm ben kimseyi kiramam ama hep kirildim hayatta. Ayrildikdan bir ay sonra esim barismak icin geri dondu. Aslinda on gun sonra tank etmis bensizlik. Tabiki ben reddettim bana yapilani gormedin ezdin ezdirdin ben ailenide senide istemiyorm git aileni isticek es bul mutlu olun dediysemde calistigim isyerinden ayrilmadi af diledi 3 ay boyunca . Ailesinide terk etmis bosanali 6 ay oluyo ve 6 aydir yanliz yasiyo.. ben onlarin yaptiklarini yeni gordum kormusum ozmanlar dedi. Nuska yapilmis guya. Guya diyorum cunki insanlarin icini bilemem sirf ben onu affedim diyemi soyluyo bilmiyorm . Bana oyle bise yapilmamis olsa sana bunca yapilani gormezmiydim. Ve seni uzermiydim diyo..bende soyle dusunuyorm sevmese onca eziyeti neden ceksin ac kaldi ramazanda ac oruc tuttu biliyorm.. ben ilk zmanlar cok katiydim ona karsi ama artik acabami diyorum sizce inanmalimiyim.. nuska bunlari yapabilirmi... tekrar evlenip mutlu olan varmi benim durumumda olupda
bana medyum arayip soylemedi yada abartili bisede soylemedim eski esim yani bendenn ayrilirsan su olur bu olur demedi..evde durmak istemiyodu illa annemgile gidi0 orda kalalim felan surekli onlarin dedini yapiyodu annesinin doldurusuna geliyodu bunlarBu da yeni moda galiba. Ben eski esimi bosamak üzereykende böyle zirvaliklar oldu. Yok muska yapilmis soguklugu o yüzdenmis. Eger ben ona geri dönmezsem beni cok kötü bir gelecek bekliyormus, ikinci evliligimde intihar edecekmisimbunlari da bana onun tuttugu medyum arayip söylüyor.. Ama yutmadim kesinlikle! Ben hayati cok seven bir kadinim ne diye intihar ediyim ayol, manyaga bak
Bence kanma böyle sacmaliklara, seni geri getirmek icin oyun oynuyor resmen.