• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski esim para istedi

Ayni suda tekrar yikanmak istediginize eminmisiniz ne guzel adam yakanizi birakmis bosanmissiniz bir cok kadinin sorunlu evlilikten kurtulmak istedigi seyi yasiyorsunuz hayatinizda illa birini istiyorsaniz yeni denizlere yelken acin denenmisi neden denemek istiyorsunuz hemde boyle gurursuz bir adamla bosandigi kadindan borc istemek yuzsuzlugun kacinci leveli yani

Ver parayı al adamı.Yoksa niye yapmadım gitti evlendi ooo çok dert olacak çok ver parayı al eski kocayı.Sonra pişmanlık kötü olur . Sonuçta işte piyasaya düşmüş fiyatı biçmiş az hasarlı biraz fazla defolu falan olsun bildiğiniz şey ondan iyisi can sağlığı demek gerek bu fiyata kaçmaz bence .Sonra geldi fırsat ayağıma kaçırdım ah ne yaptım olacak .
Olm yapman ciddiye alıyo yemin ederim ama ispatlayamam

Ayni suda tekrar yikanmak istediginize eminmisiniz ne guzel adam yakanizi birakmis bosanmissiniz bir cok kadinin sorunlu evlilikten kurtulmak istedigi seyi yasiyorsunuz hayatinizda illa birini istiyorsaniz yeni denizlere yelken acin denenmisi neden denemek istiyorsunuz hemde boyle gurursuz bir adamla bosandigi kadindan borc istemek yuzsuzlugun
Adam size parayı vermezsen düğünümü görürsün mü dedi gerçekten? bence o borç yerine böyle tam altın falan alın onu takın düğününde
Kandırıyor daha ne olsun
Zaafınızı kullanıyor
Tam altin olmaz diger yorumlari simdi gordum boyle en agir gramindan bir ajda bilezik yeni yengeye daha cok yakisir

Aslında parayı nikah dairesinin önünde vermek gerek işte ya kaçarsa ya o sevgili saklanır ortaya çıkarsa evlenelim vereyim deseniz bu eski eşin malum parayı alıp sevgilisiyle tatil fotolarını izlemek de var gerçi siz gene seversiniz farketmez de size
Olm yapman ciddiye alıyo yemin ederim ama ispatlayamam
Yok artık eski konusuna bı dolu yazdım şimdide böyle yazıyorum nikah dairesinin önünde verse bu eski eş alır kaçar parayı sevgilisiyle sonrada konu sahibi fotoları takip eder genede vazgecmez ben eminim ikna oldum asla vazgeçmez

Eski eşim kendine sevgili bulmustu simdi kadina sadece arkadasim diyor, tatile gitmişler, hatta kadını uçakla samsuna bile getirmişti.kizmayin ama depresyona girdim.eski eşime defalarca mesaj attım o kadını bırak diye, agladim.sizladim.dun telefon açtı.ben sandım ki güzel konuşacak, bana sinirli sinirli bak hep hata yapıyorsun, geçmişte de bunu yapmıştın.yok o kadına sakin mesaj atma,o benim sadece arkadaşım galan diyor.kadini face den buldum ama mesaj atmadım atmam.kadinin bir suçu yok ki.neyse evlenmeyi bu sefer isteyip istemedigiki sordu istiyorum dedim.artik vok bunaldım maddi manevi.
Sabah günaydın dedim ve bana lütfen sert konuşma.dedim.neyse beni aradı ve 400000 lira borç istedi.bir miktar para var biliyor.dusuney8m dedim.defalarca aradı.veremem o kadin versin.tatillere gidip villa tutarken kadini buraya getirip ozel araba kıralarken düşünecektin dedim.yok arsa almış inanılmaz sıkışmış.parayi vermezsen düğün haberimi alırsın dedi.daha once de kredi çektirip üzerime ev aldıracak hayir dedim.huzurum kalmadı ama.bosaninca da maddi man3vi birsuru zorluk yasadim cok yalniz hissettim evlilik anim daha iyiydi diye düşünmüştüm.acaba parayı verip evlensem mi diye de düşündüm.daha once aldığı borçları zamanında verdi ama tutar bi sefer cok yüksek.kisacasi ben bu adamı ıstiyorum ne yapmalı nasil dusunmeliyim
400 bin verirsen üç vakte kadar evlendireyim sizi. 😃

Şaka bir yana, başka ne desem bilemedim.

bosaninca da maddi man3vi birsuru zorluk yasadim

sesini duymak bile beni mutlu ediyor.onsuz yapamıyorum

defalarca para isteyince cok değersiz hissettim

agzindan bir guzel söz duymadım
Kesin evlen, bizi de nikah şahidi yaz. (Ne dense tersini yapıyorsunuz, belki böyle tutar.) O değil de geçen aylarda da ofisten biriyle "mesajlaştıktan" sonra 1 günde aşık olmuştunuz. Duygularınızı biraz uçlarda yaşadığınız bir dönemde olabilir misiniz?

Adam biliyo tabi senin ne kirli çıkı olduğunu.
Cimri olduğu için tabi ödü kopuyor parası gidecek diye ama bana biri söyleyebilir mi hangi herif 4yüz bin eder 🤣 ya kendine güldürüyor buralarda hiç de demiyor insanlar benle dalga geçiyor ben napıyorum diye o çocuğa çok üzülüyorum yarım akıl gibi bir anneyle büyüyor

Eski eşim kendine sevgili bulmustu simdi kadina sadece arkadasim diyor, tatile gitmişler, hatta kadını uçakla samsuna bile getirmişti.kizmayin ama depresyona girdim.eski eşime defalarca mesaj attım o kadını bırak diye, agladim.sizladim.dun telefon açtı.ben sandım ki güzel konuşacak, bana sinirli sinirli bak hep hata yapıyorsun, geçmişte de bunu yapmıştın.yok o kadına sakin mesaj atma,o benim sadece arkadaşım galan diyor.kadini face den buldum ama mesaj atmadım atmam.kadinin bir suçu yok ki.neyse evlenmeyi bu sefer isteyip istemedigiki sordu istiyorum dedim.artik vok bunaldım maddi manevi.
Sabah günaydın dedim ve bana lütfen sert konuşma.dedim.neyse beni aradı ve 400000 lira borç istedi.bir miktar para var biliyor.dusuney8m dedim.defalarca aradı.veremem o kadin versin.tatillere gidip villa tutarken kadini buraya getirip ozel araba kıralarken düşünecektin dedim.yok arsa almış inanılmaz sıkışmış.parayi vermezsen düğün haberimi alırsın dedi.daha once de kredi çektirip üzerime ev aldıracak hayir dedim.huzurum kalmadı ama.bosaninca da maddi man3vi birsuru zorluk yasadim cok yalniz hissettim evlilik anim daha iyiydi diye düşünmüştüm.acaba parayı verip evlensem mi diye de düşündüm.daha once aldığı borçları zamanında verdi ama tutar bi sefer cok yüksek.kisacasi ben bu adamı ıstiyorum ne yapmalı nasil dusunmeliyim

İstediği paranın iki katını versen bence senden baskasini gözü görmez. Baktın ufak bir arıza çıkardı yine para verirsin böylece her zaman yanında kalır. Olmazsa maaşını vermeyi teklif et.

Para ağaçtan mı toplanıyor. İş yerinde o kadar sıkıntılar yaşaya yaşaya kazandın o paraları. Evlenmesin benimle olsun diye alın terini direkt verecek misin. Para istediği anda gözünüzde tamamen küçülmesi lazımdı. Maddi durumunuz sıkıntıysa devlette işinin ehli birinden destek alın. İyi değilsiniz

Back
X