- 18 Ekim 2017
- 6.762
- 41.394
- 548
- 34
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Kaç para ulan bi henry cavill
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agzima dolu dolu küfür geldi aferin bu avanaklarin sponsoru da ol Allah akıl fikir versin hala istiyorum diyorsun gerçekten kafatasınızin icerisinde nr var cok merak ediyorum hic mi gururunuz onurunuz yokEski eşim kendine sevgili bulmustu simdi kadina sadece arkadasim diyor, tatile gitmişler, hatta kadını uçakla samsuna bile getirmişti.kizmayin ama depresyona girdim.eski eşime defalarca mesaj attım o kadını bırak diye, agladim.sizladim.dun telefon açtı.ben sandım ki güzel konuşacak, bana sinirli sinirli bak hep hata yapıyorsun, geçmişte de bunu yapmıştın.yok o kadına sakin mesaj atma,o benim sadece arkadaşım galan diyor.kadini face den buldum ama mesaj atmadım atmam.kadinin bir suçu yok ki.neyse evlenmeyi bu sefer isteyip istemedigiki sordu istiyorum dedim.artik vok bunaldım maddi manevi.
Sabah günaydın dedim ve bana lütfen sert konuşma.dedim.neyse beni aradı ve 400000 lira borç istedi.bir miktar para var biliyor.dusuney8m dedim.defalarca aradı.veremem o kadin versin.tatillere gidip villa tutarken kadini buraya getirip ozel araba kıralarken düşünecektin dedim.yok arsa almış inanılmaz sıkışmış.parayi vermezsen düğün haberimi alırsın dedi.daha once de kredi çektirip üzerime ev aldıracak hayir dedim.huzurum kalmadı ama.bosaninca da maddi man3vi birsuru zorluk yasadim cok yalniz hissettim evlilik anim daha iyiydi diye düşünmüştüm.acaba parayı verip evlensem mi diye de düşündüm.daha once aldığı borçları zamanında verdi ama tutar bi sefer cok yüksek.kisacasi ben bu adamı ıstiyorum ne yapmalı nasil dusunmeliyim
Yurdumun tıfıl herifi 400 diyorsa, Henry Cavill'e gücümüz yetmez. 7 kişi danaya girer gibi girmek lazım.Kaç para ulan bi henry cavill
Pamuk 500 bin ver tapu masraflarida var. Kadin belki perde falanda yaptirir eveEski eşim kendine sevgili bulmustu simdi kadina sadece arkadasim diyor, tatile gitmişler, hatta kadını uçakla samsuna bile getirmişti.kizmayin ama depresyona girdim.eski eşime defalarca mesaj attım o kadını bırak diye, agladim.sizladim.dun telefon açtı.ben sandım ki güzel konuşacak, bana sinirli sinirli bak hep hata yapıyorsun, geçmişte de bunu yapmıştın.yok o kadına sakin mesaj atma,o benim sadece arkadaşım galan diyor.kadini face den buldum ama mesaj atmadım atmam.kadinin bir suçu yok ki.neyse evlenmeyi bu sefer isteyip istemedigiki sordu istiyorum dedim.artik vok bunaldım maddi manevi.
Sabah günaydın dedim ve bana lütfen sert konuşma.dedim.neyse beni aradı ve 400000 lira borç istedi.bir miktar para var biliyor.dusuney8m dedim.defalarca aradı.veremem o kadin versin.tatillere gidip villa tutarken kadini buraya getirip ozel araba kıralarken düşünecektin dedim.yok arsa almış inanılmaz sıkışmış.parayi vermezsen düğün haberimi alırsın dedi.daha once de kredi çektirip üzerime ev aldıracak hayir dedim.huzurum kalmadı ama.bosaninca da maddi man3vi birsuru zorluk yasadim cok yalniz hissettim evlilik anim daha iyiydi diye düşünmüştüm.acaba parayı verip evlensem mi diye de düşündüm.daha once aldığı borçları zamanında verdi ama tutar bi sefer cok yüksek.kisacasi ben bu adamı ıstiyorum ne yapmalı nasil dusunmeliyim
kız deli misin böyle kocayı bulmuşsun 400000 ne demek ? banka ne kadar limit vsriyorsa köküne kadar kullan ve eline ver ❤❤Eski eşim kendine sevgili bulmustu simdi kadina sadece arkadasim diyor, tatile gitmişler, hatta kadını uçakla samsuna bile getirmişti.kizmayin ama depresyona girdim.eski eşime defalarca mesaj attım o kadını bırak diye, agladim.sizladim.dun telefon açtı.ben sandım ki güzel konuşacak, bana sinirli sinirli bak hep hata yapıyorsun, geçmişte de bunu yapmıştın.yok o kadına sakin mesaj atma,o benim sadece arkadaşım galan diyor.kadini face den buldum ama mesaj atmadım atmam.kadinin bir suçu yok ki.neyse evlenmeyi bu sefer isteyip istemedigiki sordu istiyorum dedim.artik vok bunaldım maddi manevi.
Parayi ver kurtul diyorum la ben ahsvavsgYav ne alakası var veremiyor anlamıyor musun pastanede keşkül kaşıklamak istiyor offf yeter anlayın artık şu kadinı![]()
Böbreğimi satıp geliyorum. Ya da neden böbreğimi satayım Pamuk bize de sponsor olsun nedir ki?Kaç para ulan bi henry cavill
O ithal olduğu icin pahaliya gelir. Dolar cok artti, e gumruk vergisi, otvsi falan derken zor is.Kaç para ulan bi henry cavill
Bu herif 4yüz bin ediyorsa henrycim en az 4m çekerKaç para ulan bi henry cavill
Ben okeyim bi yerden girelim yeterYurdumun tıfıl herifi 400 diyorsa, Henry Cavill'e gücümüz yetmez. 7 kişi danaya girer gibi girmek lazım.
Cidden normalmisin? Artik bir cok hemcinsimin kafasinin bu denli gidik olmasina cok uzülüyorum yapmayin ya.Eski eşim kendine sevgili bulmustu simdi kadina sadece arkadasim diyor, tatile gitmişler, hatta kadını uçakla samsuna bile getirmişti.kizmayin ama depresyona girdim.eski eşime defalarca mesaj attım o kadını bırak diye, agladim.sizladim.dun telefon açtı.ben sandım ki güzel konuşacak, bana sinirli sinirli bak hep hata yapıyorsun, geçmişte de bunu yapmıştın.yok o kadına sakin mesaj atma,o benim sadece arkadaşım galan diyor.kadini face den buldum ama mesaj atmadım atmam.kadinin bir suçu yok ki.neyse evlenmeyi bu sefer isteyip istemedigiki sordu istiyorum dedim.artik vok bunaldım maddi manevi.
4m diyorsanız 7 kişi yetmez. Bi' sordurmak lazım kaç hisse girebiliyoruz diye.Ben okeyim bi yerden girelim yeter![]()
Bu kadar seviyorsanız verin canım. Üç kuruşun lafı mı olur?Ya gerçekten bunu yasadim ve bu adama takmış durumdayım.sesini duymak bile beni mutlu ediyor.onsuz yapamıyorum
amaanınn bu neymiş boyle. ciddi ciddi dusunup bu dogru bu yanlıs dıye karar veremıyormusunuz? eski koca kıskanılmaz eskı koca ıster sevgılı bulur ıster yer ıcer sana ne karısıllmaz eski eşe borc verılmez. eski eşle bıdaha evlenılmez. allah yarabbı. nasıl bunu akledemıyorsunuz..____?Eski eşim kendine sevgili bulmustu simdi kadina sadece arkadasim diyor, tatile gitmişler, hatta kadını uçakla samsuna bile getirmişti.kizmayin ama depresyona girdim.eski eşime defalarca mesaj attım o kadını bırak diye, agladim.sizladim.dun telefon açtı.ben sandım ki güzel konuşacak, bana sinirli sinirli bak hep hata yapıyorsun, geçmişte de bunu yapmıştın.yok o kadına sakin mesaj atma,o benim sadece arkadaşım galan diyor.kadini face den buldum ama mesaj atmadım atmam.kadinin bir suçu yok ki.neyse evlenmeyi bu sefer isteyip istemedigiki sordu istiyorum dedim.artik vok bunaldım maddi manevi.
Ay vallahi ben cok üzülüyorum kadınları böyle görünce ya. Adam açık açık seni kullanmak istiyor. Özlüyorsan seviyorsan bile bari adama belli etme icinde yasa. Adam nasil olsa pamuk ne yapsam gelirYa gerçekten bunu yasadim ve bu adama takmış durumdayım.sesini duymak bile beni mutlu ediyor.onsuz yapamıyorum
Ah o 400k bende olaydı degil miikız deli misin böyle kocayı bulmuşsun 400000 ne demek ? banka ne kadar limit vsriyorsa köküne kadar kullan ve eline ver ❤❤
o parayla uzmana gidin tedavi olun çünkü yazdıklarınız inanılmaz.Adam eski eş olmuş sonuçta neyin takibi.Eski eşim kendine sevgili bulmustu simdi kadina sadece arkadasim diyor, tatile gitmişler, hatta kadını uçakla samsuna bile getirmişti.kizmayin ama depresyona girdim.eski eşime defalarca mesaj attım o kadını bırak diye, agladim.sizladim.dun telefon açtı.ben sandım ki güzel konuşacak, bana sinirli sinirli bak hep hata yapıyorsun, geçmişte de bunu yapmıştın.yok o kadına sakin mesaj atma,o benim sadece arkadaşım galan diyor.kadini face den buldum ama mesaj atmadım atmam.kadinin bir suçu yok ki.neyse evlenmeyi bu sefer isteyip istemedigiki sordu istiyorum dedim.artik vok bunaldım maddi manevi.
Cevap versek bizi dinleyecek misin .valla hiç sanmıyorum . AMA NET CEVABI VEREYİM .PARA FALAN VERME ....insallah dinlersinEski eşim kendine sevgili bulmustu simdi kadina sadece arkadasim diyor, tatile gitmişler, hatta kadını uçakla samsuna bile getirmişti.kizmayin ama depresyona girdim.eski eşime defalarca mesaj attım o kadını bırak diye, agladim.sizladim.dun telefon açtı.ben sandım ki güzel konuşacak, bana sinirli sinirli bak hep hata yapıyorsun, geçmişte de bunu yapmıştın.yok o kadına sakin mesaj atma,o benim sadece arkadaşım galan diyor.kadini face den buldum ama mesaj atmadım atmam.kadinin bir suçu yok ki.neyse evlenmeyi bu sefer isteyip istemedigiki sordu istiyorum dedim.artik vok bunaldım maddi manevi.