Eski eşim kendine sevgili bulmustu simdi kadina sadece arkadasim diyor, tatile gitmişler, hatta kadını uçakla samsuna bile getirmişti.kizmayin ama depresyona girdim.eski eşime defalarca mesaj attım o kadını bırak diye, agladim.sizladim.dun telefon açtı.ben sandım ki güzel konuşacak, bana sinirli sinirli bak hep hata yapıyorsun, geçmişte de bunu yapmıştın.yok o kadına sakin mesaj atma,o benim sadece arkadaşım galan diyor.kadini face den buldum ama mesaj atmadım atmam.kadinin bir suçu yok ki.neyse evlenmeyi bu sefer isteyip istemedigiki sordu istiyorum dedim.artik vok bunaldım maddi manevi.
Sabah günaydın dedim ve bana lütfen sert konuşma.dedim.neyse beni aradı ve 400000 lira borç istedi.bir miktar para var biliyor.dusuney8m dedim.defalarca aradı.veremem o kadin versin.tatillere gidip villa tutarken kadini buraya getirip ozel araba kıralarken düşünecektin dedim.yok arsa almış inanılmaz sıkışmış.parayi vermezsen düğün haberimi alırsın dedi.daha once de kredi çektirip üzerime ev aldıracak hayir dedim.huzurum kalmadı ama.bosaninca da maddi man3vi birsuru zorluk yasadim cok yalniz hissettim evlilik anim daha iyiydi diye düşünmüştüm.acaba parayı verip evlensem mi diye de düşündüm.daha once aldığı borçları zamanında verdi ama tutar bi sefer cok yüksek.kisacasi ben bu adamı ıstiyorum ne yapmalı nasil dusunmeliyim