• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski esim para istedi

Kaç para ulan bi henry cavill
Üşenmedim araştırdım.
"Sezon başına sekiz bölümle Cavill, 1. Sezon için 3,2 milyon dolar, 2. Sezon için 8 milyon dolar olmak üzere Netflix dizisinden toplam 11,2 milyon dolar kazandı."
Tüm site bir araya gelmeli.

Eski eşim kendine sevgili bulmustu simdi kadina sadece arkadasim diyor, tatile gitmişler, hatta kadını uçakla samsuna bile getirmişti.kizmayin ama depresyona girdim.eski eşime defalarca mesaj attım o kadını bırak diye, agladim.sizladim.dun telefon açtı.ben sandım ki güzel konuşacak, bana sinirli sinirli bak hep hata yapıyorsun, geçmişte de bunu yapmıştın.yok o kadına sakin mesaj atma,o benim sadece arkadaşım galan diyor.kadini face den buldum ama mesaj atmadım atmam.kadinin bir suçu yok ki.neyse evlenmeyi bu sefer isteyip istemedigiki sordu istiyorum dedim.artik vok bunaldım maddi manevi.
Sabah günaydın dedim ve bana lütfen sert konuşma.dedim.neyse beni aradı ve 400000 lira borç istedi.bir miktar para var biliyor.dusuney8m dedim.defalarca aradı.veremem o kadin versin.tatillere gidip villa tutarken kadini buraya getirip ozel araba kıralarken düşünecektin dedim.yok arsa almış inanılmaz sıkışmış.parayi vermezsen düğün haberimi alırsın dedi.daha once de kredi çektirip üzerime ev aldıracak hayir dedim.huzurum kalmadı ama.bosaninca da maddi man3vi birsuru zorluk yasadim cok yalniz hissettim evlilik anim daha iyiydi diye düşünmüştüm.acaba parayı verip evlensem mi diye de düşündüm.daha once aldığı borçları zamanında verdi ama tutar bi sefer cok yüksek.kisacasi ben bu adamı ıstiyorum ne yapmalı nasil dusunmeliyim
Kız ne okudum ben. Enerjını başka şeye versene. Sanane adamın sevgılısınden. Hadsiz bıde para ıstıyor. Sen verıon bu cesareti. Mok yesin kız

Arka arkaya kötü kararlar veriyorsun ve bunun bedelini en çok oğlun ödeyecek. Baba zaten düşünmüyor; bari sen düşün. Belli ki zor bir dönemdesin, ama başarabilirsin. Sınır koyup “hayır” dediğinde kıymetin artacak. Oğlun seni güçlü gördüğünde huzur bulacak; sen toparlandıkça o da güçlenecek.
Şu an en çok ihtiyacın olan şey o adamın sevgisi değil, kendine olan saygını geri kazanman. Biraz geri çekil, bırak bu sefer o düşünsün. Emin ol, “hayır” dediğinde dünya yıkılmayacak ama iç huzurun yeniden doğacak.

Bu döngüden kurban rolü ile çıkamazsın bu adamı sen seçtin baba yaptın. Hatanı farket ve kendine gel. Şimdi toparlan bir diyete spora başla çocuğuna odaklan ve hayatına dön. Bunu çocuğun için yapmak zorundasın.

Pamuk git evleneceksen evlen bizi bir sal. Ne diye sürekli tavsiye istiyorsun, ne de olsa tam tersini yapacaksın. Adam seni dolandırmanın derdinde, kadınlarla villa kiralıyor parasını senden istiyor, vermezsen evlenirim diyor, sen de verip evleneyim diyorsun. Parayı ver de bu adamın seninle evleneceğini hep sanmam.

Eski eşim kendine sevgili bulmustu simdi kadina sadece arkadasim diyor, tatile gitmişler, hatta kadını uçakla samsuna bile getirmişti.kizmayin ama depresyona girdim.eski eşime defalarca mesaj attım o kadını bırak diye, agladim.sizladim.dun telefon açtı.ben sandım ki güzel konuşacak, bana sinirli sinirli bak hep hata yapıyorsun, geçmişte de bunu yapmıştın.yok o kadına sakin mesaj atma,o benim sadece arkadaşım galan diyor.kadini face den buldum ama mesaj atmadım atmam.kadinin bir suçu yok ki.neyse evlenmeyi bu sefer isteyip istemedigiki sordu istiyorum dedim.artik vok bunaldım maddi manevi.
Sabah günaydın dedim ve bana lütfen sert konuşma.dedim.neyse beni aradı ve 400000 lira borç istedi.bir miktar para var biliyor.dusuney8m dedim.defalarca aradı.veremem o kadin versin.tatillere gidip villa tutarken kadini buraya getirip ozel araba kıralarken düşünecektin dedim.yok arsa almış inanılmaz sıkışmış.parayi vermezsen düğün haberimi alırsın dedi.daha once de kredi çektirip üzerime ev aldıracak hayir dedim.huzurum kalmadı ama.bosaninca da maddi man3vi birsuru zorluk yasadim cok yalniz hissettim evlilik anim daha iyiydi diye düşünmüştüm.acaba parayı verip evlensem mi diye de düşündüm.daha once aldığı borçları zamanında verdi ama tutar bi sefer cok yüksek.kisacasi ben bu adamı ıstiyorum ne yapmalı nasil dusunmeliyim
Ay yok artık

Ya gerçekten bunu yasadim ve bu adama takmış durumdayım.sesini duymak bile beni mutlu ediyor.onsuz yapamıyorum
Para karşılığı mı dönsün size istiyorsunuz?
Adam parayı vermezsen evlenirim demiş resmen,bundan daha çirkin bir muhabbet duymadım sanırım. Kendinize bunu layık görüyorsanız verin parayı o çok istiyorum dediğiniz adamı bir süreliğine yanınızda tutun ama uzun süreceğini sanmıyorum

Telefona cikman hatta numaranı degistirmemen, buraya eski esini anlatman hepsi cok sacma.

Baska kadin ugruna evliligini bitirmis.. tamam
Gönlü kaydi baskasina cikti gitti ama giden gitmistir uğurlar ola diyemiyosun..

Sen de böyle kalmayacaksın senin de hayatına biri giricek. Yalnız kalmayacaksın.. hayatına devam edeceksin. Eski eşinin dertlerini dinleyecektiysen niye boşandın sen be bacım? Numaranı değiştir isterse dini
Nikah yapıp 10 kişiyle evlensin senin sorumluluğunda değil bunlar artık borcu varmış sanane ?

Back
X