• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski esim tekrar evlenmek istiyor

ne yapmaliyim?

• unut gitsin

OY: 172 94,5%
  • tekrar dene

OY: 10 5,5%

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .

suzaannn

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
55
9
13
merhaba arkadaslar,

buraya bir kac gun once uye oldum. benim de cok buyuk bi derdim var, o yuzden sizinle paylasmak istedim. Ben 24 yasindayim ve uc yil once bosandim. Eski esim benden iki yas buyuk. Evlilimiz yarim sene surdu. Esim beni kiskancliktan ve ailesinin gazindan doverdi. Kendime bir gun soz verip aynaya bakmistim. Gozumun altindaki morartiyi gorup soz verdim kendime. Birdaha bu eve donmicem ve herseyi birakip gidicem dedim. Ve aynen oyle yaptim. Sabah eski esim ise gitiginde butun elbiselerimi hazirlayip evden cikip gittim.
Siddeten dolayi asiri saygisizlasmistim bende. Bende durmadim tabi birseyler kirdim ve atim kafasina. neyse sacma sapan bi evlilik oldu (artik nekadar evlilik derseniz).
simdiii aradan uc sene gecti. Eski esim hep faceb. yazior, yalvarior, butun hatalar benim dior. Cok degistim sen gitiinden beri dior. Neden oyle yaptimi anliyamiyorum, piskolaga gittim dior.
Ben o evden ciktimdan beri hic konusmadim, cunku kararim kesindi. Konusmicaktim ve donmicektim. Cok kinlenmistim kendisine. O nu Allaha havale etmistim. Kendimi toparladim ve universteye baslamistim. Simdi son senesindeyim.
sadice su son uc aydir arada bir cevap yaziyorum. Tabi ki buda benim aklimi karistiyor.
Ben cok pismanim, olsemde sana birdaha oyle birsey yapmam dior. Bunu yasamam gerekiyordu hatalarimi anlamam icin dior...ne yapmaliyim?? lutfen yardim edin..kafam cok karisik.

Kusura bakmasında evlilik bu deneme tahtası değil ki. Anlamak için yaşamak gerekmiyor. Ailesinin gazıyla sürekli sizin üzerinize yürüyen biri ne kadar adam olmuş olabilir? Eski eşiyle tekrar evlenen biri vardı tanıdığımız. Ama çift çok iyi geçiniyorlardı, erkeğin ailesi çok karışıyordu, sonra tekrar evlendiler ama dayak yoktu onlarda.

Esini sen taniyosun .gercekten hatalarını anlamis pisman olmus olabilir.olgunlasmis olabilir. .ama bunlar varsayım. .denemek lazim ama sonucu kötü olabilir herseye hazırlık li olacan..goze almadan bilemezsin sans vermen lazim.hayirlisi olsun

ilk defa boyle birsey yaptigim icin, anket mecburi zannetim.
sacma gelior bana da, ama uc yildir sklmadan etmeden hep yazdi, hep ulasmaya calisdi, kapinin onune geldi kac kes, cikmadim disariya. simdi gel desem yine gelir...bide uc sene hic konusmadim, tekrar konusmak mantikli mi aceba?

merhaba arkadaslar,

buraya bir kac gun once uye oldum. benim de cok buyuk bi derdim var, o yuzden sizinle paylasmak istedim. Ben 24 yasindayim ve uc yil once bosandim. Eski esim benden iki yas buyuk. Evlilimiz yarim sene surdu. Esim beni kiskancliktan ve ailesinin gazindan doverdi. Kendime bir gun soz verip aynaya bakmistim. Gozumun altindaki morartiyi gorup soz verdim kendime. Birdaha bu eve donmicem ve herseyi birakip gidicem dedim. Ve aynen oyle yaptim. Sabah eski esim ise gitiginde butun elbiselerimi hazirlayip evden cikip gittim.
Siddeten dolayi asiri saygisizlasmistim bende. Bende durmadim tabi birseyler kirdim ve atim kafasina. neyse sacma sapan bi evlilik oldu (artik nekadar evlilik derseniz).
simdiii aradan uc sene gecti. Eski esim hep faceb. yazior, yalvarior, butun hatalar benim dior. Cok degistim sen gitiinden beri dior. Neden oyle yaptimi anliyamiyorum, piskolaga gittim dior.
Ben o evden ciktimdan beri hic konusmadim, cunku kararim kesindi. Konusmicaktim ve donmicektim. Cok kinlenmistim kendisine. O nu Allaha havale etmistim. Kendimi toparladim ve universteye baslamistim. Simdi son senesindeyim.
sadice su son uc aydir arada bir cevap yaziyorum. Tabi ki buda benim aklimi karistiyor.
Ben cok pismanim, olsemde sana birdaha oyle birsey yapmam dior. Bunu yasamam gerekiyordu hatalarimi anlamam icin dior...ne yapmaliyim?? lutfen yardim edin..kafam cok karisik.

Erken yaşta yapılan evliliğin hataları işte..
Ailenin gazına gelip eş döven bir erkek,ne kadar değiştim desede aynı hareketlerin tekrarının olmayacağı garantisini verebilirmi.
Hayır veremez,eli alışmıştır tokat atmaya.
Bak evladım,ne güzel okuyormuşsun yarın bir gün işe de girdinmi senden rahatı yoktur..
Düşünme bile bu teklifi at kafanden gitsin...

Valla ben güvenemezdim dogrusu. Hala seviyor musun ?

Kesinlikle dönmezdim.Dönsem de geçmişi asla unutamazdım,mutsuz olurdum.

Psikoloğa gitmekle kendisine iyilik yapmış,sana değil.
O da genç ve hayatına normal bir insan olarak devam etmesi elbette kendi hayrına olur.Bir de belki evleneceği kızın...

genelde dogru olan genelleme, İNSANLAR DEGİSMEZ ;)
hakkinda hayirlisi..
ama bosanma kararini kolay almaz bi kadin; tak etmis demek..
duzenini de kurmussundur 3senede Allah in izniyle..
kafan karismis olabilir ama sen inaniyor musun degisebilecegine? yada unutabilecek misin gecmisi? ailen ne diyor?

sonuc olarak engeledim...kapatim butun sosyal hesaplarimi..ama telefon numarami buldu bu sefer...her gun msjlar her gun sarkilar...kafami karisitiyor...kalbim inanmak isityor ama mantigim sakin deneme diyor

Ne güzel kurtarmışsınız kendinizi tekrar ateşe atmayın. Çok doğru bir karar almışsınız üç yıl önce, kararınızdan geri dönmeyin.

sonuc olarak engeledim...kapatim butun sosyal hesaplarimi..ama telefon numarami buldu bu sefer...her gun msjlar her gun sarkilar...kafami karisitiyor...kalbim inanmak isityor ama mantigim sakin deneme diyor
psikolojik tedavi olmuş doğru mudur?
yerinizde olsam öfke kontrol tedavisi almış mı önce onu öğrenirim düşünüyorsam
ikincisi bir kağıda yazın artılarını ve eksilerini mantığınızla beraber karar verin
ve hatta bir psikoloğa danışıp onunla beraber düşünün bence...

Back
X