• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski esim tekrar evlenmek istiyor

ne yapmaliyim?

• unut gitsin

OY: 172 94,5%
  • tekrar dene

OY: 10 5,5%

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
sonuc olarak engeledim...kapatim butun sosyal hesaplarimi..ama telefon numarami buldu bu sefer...her gun msjlar her gun sarkilar...kafami karisitiyor...kalbim inanmak isityor ama mantigim sakin deneme diyor

Arabesk laflar yerine aynadaki söz verdiğiniz morluğunuzu hatırlayın, şarkıymış pff.
Telefondan da engellemek diye bir şey var. Bu kalple beyin işlerini ayırmayın o kadar, dayağı yerken canınız acıyordu, şimdi unutmaya meyilli olsanız da.

sonuc olarak engeledim...kapatim butun sosyal hesaplarimi..ama telefon numarami buldu bu sefer...her gun msjlar her gun sarkilar...kafami karisitiyor...kalbim inanmak isityor ama mantigim sakin deneme diyor

Esin de boyle yapar demek anlamında anlatmiyorum sadece örnek....

daha o gün adanada evi terk eden karisina internetten gitarla sarkilar söyleyip ağlayan adam karisi eve dondukten bir gece sonra iki çocuğunu kadini ve kendisini vurmuştu...

Eminim o kadinda o sarkilara o sözlere kandı... Bunu yapan adam değişmiştir dedi ama ne ile karsilasti...

Esin de boyle yapar demek anlamında anlatmiyorum sadece örnek....

daha o gün adanada evi terk eden karisina internetten gitarla sarkilar söyleyip ağlayan adam karisi eve dondukten bir gece sonra iki çocuğunu kadini ve kendisini vurmuştu...

Eminim o kadinda o sarkilara o sözlere kandı... Bunu yapan adam değişmiştir dedi ama ne ile karsilasti...
evet ben de izlemiştim o haberi :((((

Aslında kv kp gibi nedenlerle bitmiştir dıye dusundum ve bi sansı hakeder derken okumaya basladım şiddet kelimesini okur okumaz hemen unut gitsini işaretledim.
Herşey aşılıyorsa şiddet ve aldatmaya çozum yok bacım.

Galiba haklisiniz.yeni ayrildigimda haberlerde hep boyle seyler gorunce korkup, odama cekilirdim. Sonucum boyle olucak diye korkardim. simdi niyese unutmak istiyorum...anlamiyorum kendimi

Esim beni kiskancliktan ve ailesinin gazindan doverdi.Esim beni kiskancliktan ve ailesinin gazindan doverdi.
Esim beni kiskancliktan ve ailesinin gazindan doverdi.Esim beni kiskancliktan ve ailesinin gazindan doverdi.

Bir de ne yapacağım diye soruyor musun?

merhaba arkadaslar,

buraya bir kac gun once uye oldum. benim de cok buyuk bi derdim var, o yuzden sizinle paylasmak istedim. Ben 24 yasindayim ve uc yil once bosandim. Eski esim benden iki yas buyuk. Evlilimiz yarim sene surdu. Esim beni kiskancliktan ve ailesinin gazindan doverdi. Kendime bir gun soz verip aynaya bakmistim. Gozumun altindaki morartiyi gorup soz verdim kendime. Birdaha bu eve donmicem ve herseyi birakip gidicem dedim. Ve aynen oyle yaptim. Sabah eski esim ise gitiginde butun elbiselerimi hazirlayip evden cikip gittim.
Siddeten dolayi asiri saygisizlasmistim bende. Bende durmadim tabi birseyler kirdim ve atim kafasina. neyse sacma sapan bi evlilik oldu (artik nekadar evlilik derseniz).
simdiii aradan uc sene gecti. Eski esim hep faceb. yazior, yalvarior, butun hatalar benim dior. Cok degistim sen gitiinden beri dior. Neden oyle yaptimi anliyamiyorum, piskolaga gittim dior.
Ben o evden ciktimdan beri hic konusmadim, cunku kararim kesindi. Konusmicaktim ve donmicektim. Cok kinlenmistim kendisine. O nu Allaha havale etmistim. Kendimi toparladim ve universteye baslamistim. Simdi son senesindeyim.
sadice su son uc aydir arada bir cevap yaziyorum. Tabi ki buda benim aklimi karistiyor.
Ben cok pismanim, olsemde sana birdaha oyle birsey yapmam dior. Bunu yasamam gerekiyordu hatalarimi anlamam icin dior...ne yapmaliyim?? lutfen yardim edin..kafam cok karisik.

Ben güvenemezdim acikcasi bir kez seni o sekilde hirpalayan zarar veren yine verir.. Devami yine gelir diye düsünüyorum

Kendinizi toparlamak icin seneler harcamissiniz bu adamin ayni seyleri tekrar yasatmayacaginin garantisi yok.Hatta ve muhtemelen degistigi de yoktur.Dikis tutturamamis gelmis size yaziyor.Degerli yillarinizi harcamayin harcatmayin

Ben insanların değişebileceğine inanırım.Ama nerden bilebilirsiniz ki değiştiğini?Bir psikoloja sorun lütfen öfke kontrolü yapamayan ve şiddet uygulayan bir erkek değişebilir mi?

Öncelikle şiddeti kabul etmeyip o hayattan ayrılmanızı tebrik ediyorum. Unıversiteye devam etmişsiniz helal olsun.
Sakın sakın geri dönmeyin. Hata değil onun yaptığı canilik, adilik..
Mesajlaşmayıda kesmelisiniz. O şiddet gorduğunuz günleri kafanıza kazıyın.
O adamdan hayır gelmez. İstediği kadar duzeltsin kendisini mutlu olamazsınız.

Önünüze bakın derim. Pişman olursunuz dönerseniz , bu kadar da net konuşuyorum.

bence seni bu noktaya getiren düşünce 3 yıl içinde senin de evlenmemiş olman. Belki biraz daha sabretmen gerekiyordur. o adamın düzeldiğine sen de inanmıyorsun buraya yazan hiçkimse de inanmyor, başını bir daha yakma. Kendine merhamet et ve ondan uzak dur.

Farzedelim ki aynı şeyi tekrarlamayacak, yapmış bir kere yapacağını. Daha ne olsun. Morluk bırakacak kadar dövmüş adi adsmcık.
Ona adam diyorlarsa gerçekten adam olana hakaret değil mi?
Madem kurtuldunuz kafanız niye karışıyor.
Kendinize olan saygınızdan dolayı çıktınız o evden şimdi değişen ne ?

Oooo şarkı söyleyen, yalvaran, kapıda uyuyan çok adam var. Bunlar kıstas değil.

AYRıCA o dayağı atan adam 40 Yıl KOPEK Olsa kapınızda o HAKKı ÖDEYEMEZ.

Yasaklayın bence onu. Ona yüz verdikçe astar isteyecek ve bilemezsiniz belki takıntılıdır, devam ederseniz konuşmaya ce birgun terk ederseniz hıncını alır sizden Sllah korusun.

Aynı kitap tekrar okunmaz okusanda sonu farklı bitmez

canım erken yaşta evlenmişsiniz daha tam olgunlaşmadan...
hala tam olgunlaştığınız söylenemez, gençsin hatalar yapmış olabilirsin başta bu evliliğe adım atarak yaptığın hata gibi
ama okuyomuşsun, devam et okuluna kafanı karıştırmasına izin verme
hayırlısıyla işe de girersin, kendine uygun birini de bulursun inşallah

Bence hayatini cok guzel toparlamissin hic geri donme ailesinin gaziula seni dovmus pisman da olsa sana cok aci cektirmis cocugun da yok cok gencsin bence hiiiic donme

O kötü dönemi atlatıp, hayatımı düzene koyduktan sonra yeniden riske atamazdım kendimi doğrusu..
Sana da bulaşmamanı öneririm..

Belki pişman olmuştur gerçekten kim bilir.
Çok küçükmüşsünüz ikiniz de..

Ama yine de ben güvenemezdim..
merhaba arkadaslar,

buraya bir kac gun once uye oldum. benim de cok buyuk bi derdim var, o yuzden sizinle paylasmak istedim. Ben 24 yasindayim ve uc yil once bosandim. Eski esim benden iki yas buyuk. Evlilimiz yarim sene surdu. Esim beni kiskancliktan ve ailesinin gazindan doverdi. Kendime bir gun soz verip aynaya bakmistim. Gozumun altindaki morartiyi gorup soz verdim kendime. Birdaha bu eve donmicem ve herseyi birakip gidicem dedim. Ve aynen oyle yaptim. Sabah eski esim ise gitiginde butun elbiselerimi hazirlayip evden cikip gittim.
Siddeten dolayi asiri saygisizlasmistim bende. Bende durmadim tabi birseyler kirdim ve atim kafasina. neyse sacma sapan bi evlilik oldu (artik nekadar evlilik derseniz).
simdiii aradan uc sene gecti. Eski esim hep faceb. yazior, yalvarior, butun hatalar benim dior. Cok degistim sen gitiinden beri dior. Neden oyle yaptimi anliyamiyorum, piskolaga gittim dior.
Ben o evden ciktimdan beri hic konusmadim, cunku kararim kesindi. Konusmicaktim ve donmicektim. Cok kinlenmistim kendisine. O nu Allaha havale etmistim. Kendimi toparladim ve universteye baslamistim. Simdi son senesindeyim.
sadice su son uc aydir arada bir cevap yaziyorum. Tabi ki buda benim aklimi karistiyor.
Ben cok pismanim, olsemde sana birdaha oyle birsey yapmam dior. Bunu yasamam gerekiyordu hatalarimi anlamam icin dior...ne yapmaliyim?? lutfen yardim edin..kafam cok karisik.

Cidden değişmiştir dayak atma stili falan ....
Işın mi yok ya adı üstünde eski ...

merhaba arkadaslar,

Bak tatlım bir şey bir kere denenmiş ve olmamışsa niye bir daha aynı hataya düşme gafletine giriyorsun.bak ne güzel üniversite de okumuşşun kendini geliştirmişsin.karşına daha iyileri çıkar seni sevdiğinden değil,başka birini bulamadığı için sana dönüyor unutma bunu..

Cidden değişmiştir dayak atma stili falan ....
Işın mi yok ya adı üstünde eski ...

:KK48::KK48:
Konu sahibi ben de bir şeyler kırdım, kafasına attım demiş.

Belki tartışma sırası adam daha vurmadan bunu yaptı, bunun üzerine adam
şiddete yöneldi, başladı mı da arkası gelmiş olabilir diye düşündüm ben.

23 yaşındaymış çünkü adam o zaman.
Konu sahibi 21. Karşılıklı tepkiler insanı kendi olmaktan çıkarabilir.

Bunu düşünerek yazdım aslında .

Ama ne olursa olsun bitmiş gitmiş ben yeniden aynı insanla düşünmezdim bunu da belirttim.

Back
X