• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşim

asyaAsya187

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2021
228
15
1
35
Merhabalar hanımlar hepinize iyi akşamlar. Ben şuan eşimle boşanma sürecindeyim. 8 aydır ayrıyız ve süreç içinde hiç görüşmedik. Birbirimizi her yerden engelledik. Davayı ben açtım. Eşim akrabam olur bu arada. Eşim dün instagramda paylasım yapmıs. Kendisi akrabam oldugu için, eşimde ekli olan akrabalarım durumu bana söyledi. Sabah beşe kadar canlı müzikteymis. Attığı şarkı ise , ellerin nerde ya benide götür yada gitme, bilirsin ben sensiz hiç yaşayamam ki ölürüm hasretinle…. Kısmını atmıs. Bunun dışında sosyal medyada ikizimin ismini kullanıyor. Amacı ne anlamıs değilim. Düşüncelerinizş alabilir miyim?

Merhabalar hanımlar hepinize iyi akşamlar. Ben şuan eşimle boşanma sürecindeyim. 8 aydır ayrıyız ve süreç içinde hiç görüşmedik. Birbirimizi her yerden engelledik. Davayı ben açtım. Eşim akrabam olur bu arada. Eşim dün instagramda paylasım yapmıs. Kendisi akrabam oldugu için, eşimde ekli olan akrabalarım durumu bana söyledi. Sabah beşe kadar canlı müzikteymis. Attığı şarkı ise , ellerin nerde ya benide götür yada gitme, bilirsin ben sensiz hiç yaşayamam ki ölürüm hasretinle…. Kısmını atmıs. Bunun dışında sosyal medyada ikizimin ismini kullanıyor. Amacı ne anlamıs değilim. Düşüncelerinizş alabilir miyim?
Boşanma sebebiniz nedir?

Sizin için olsa 8 aydır duramazdı
Bence başka birini bulmuş 🤷‍♀️

Belki öylesine bir paylaşımdır. Ayrıca hala evlisiniz ve beraber olduğunuz resimleri kullanması da tuhaf gelmedi acıkcası. Ne yaptığını ve ne yapmaya çalıştığını merak ediyorsanız bence ayrılma kararını tekrar düşünün, sanki hala bitirememişsiniz gibi geldi bana.

Bence akrabalarınıza söyleyin artık size eski eşinizden bahsetmesinler zira kafanız karışmış gibi duruyor.

Siz de çok iyi biliyorsunuz ki tekrar aynı çatı altında yaşamaya başladığınızda hiçbir şey değişmeyecek.

Hem o hikayeleri sizin için attığı bile meçhul. Unutun gitsin.

Bence akrabalarınıza söyleyin artık size eski eşinizden bahsetmesinler zira kafanız karışmış gibi duruyor.

Siz de çok iyi biliyorsunuz ki tekrar aynı çatı altında yaşamaya başladığınızda hiçbir şey değişmeyecek.

Hem o hikayeleri sizin için attığı bile meçhul. Unutun gitsin.
Bi arks bosanmadan döndü suan cok ıyiyiz diyip duruyor acaba istinalar varmi

Ne kadar kötü geçmiş olsa da biten ilişki sonrası insanlar özlem duyup duygusallaşabilir. Bence akrabalarınıza söyleyin laf taşımasınlar. Her ikiniz için daha ağır geçer süreç. Bir telefonla aklınız karışmış hemen.
Ben 25 , eşim 30 çocuğumuz yok 10 ay sürdü evliliğimiz

Bi arks bosanmadan döndü suan cok ıyiyiz diyip duruyor acaba istinalar varmi
Elbette istisnalar her zaman vardır ama konu sahibi eski eşiyle 8 aydır görüşmüyor, üstelik şiddetli geçimsizlikten dolayı ayrılmışlar. Düzelebileceğine pek ihtimal vermiyorum açıkçası.

• Beğen
Reactions: Cac
Elbette istisnalar her zaman vardır ama konu sahibi eski eşiyle 8 aydır görüşmüyor, üstelik şiddetli geçimsizlikten dolayı ayrılmışlar. Düzelebileceğine pek ihtimal vermiyorum açıkçası.
Yok Zaten eşim bana şuan dönüş yapaa geri adım atmam. İşlemler başladı davamı açtım

Sanırım baya üzerinize alınmışsınız da barışmak isteyen sizsiz yapamayan biri 8 ayda bir adım atar barışmak isterdi niye yapmasın? Gurur falan demeyin seven insan gurur yapmaz zaten engellemişsiniz birbirinizi.Akrabaymışsınız araya birilerini de koyardı bence o akrabalar çok laf taşımasın size ha affedeceksiniz de barışın aklınız ondaysa madem

Back
X