• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşim

Mesela sey, sizin adiniz kardelen kocanız gurbet diyelim ki. Gurbetkardelendemir gibi bir kullanici adi varmis. Hala benim adimi silmedi, şarkıda da beni paylaşıyor demek istiyor.

İkizimin yazmış da, ben de bir ikizi var onun ismini kullanıyor diye algıladım, kafaya bak :KK53:

Bosanma asamasindaki erkekler, kendilerine yeni av bakarken tercih edilebilir olduklarini, onlari da seven kisi bulundugunu gostermek icin boyle paylasimlar yapiyor benim gozlemledigim. Bu sekilde daha cok egolari kabariyor. Evli erkekler de nedense cok tercih edilir oluyor son yillarda.
Arizona kertenkeleleri is basinda yani:KK48:

Bi fikrim yok. Tek bildiğim kadınlar yas sürecinin başlarda yaşayıp belli bir süre sonra unutuyor. Erkeklerse yas sürecine geç giriyor diye biliyorum
Abla 8 ay olmuş, ne yası ne süreci Allasen.

Ciddiydi aslinda .yalan ve aldatma .para ile korkuttu kizin isi yoktu yeni dogum yapmışti nafaka vs vermem kenarda parasi yoktu.suan ara ara para at kenara diyorum .ailesi destek olmadi. Erkk milleti guven olmaz birikim yap diyorum.
Emin ol adam yine yapıyor. Sadece arkadaşın kabullenmiş artık, amaaan be pk yerse yesin, rahatım bozulmasın demiş, suyuna gitmeye bakmış. İnsanların ona üzülmesi, ah vah etmesi de yeterince koymuş, şimdi dışarıya musmutlu her şey yolunda diye yansıtıyor.

• Beğen
Reactions: Cac
Emin ol adam yine yapıyor. Sadece arkadaşın kabullenmiş artık, amaaan be pk yerse yesin, rahatım bozulmasın demiş, suyuna gitmeye bakmış. İnsanların ona üzülmesi, ah vah etmesi de yeterince koymuş, şimdi musmutlu her şey yolunda diye dışarı yansıtıyor.
Kuvvetle muhtemel. Kapılar kapanınca icerde ne olduğunu yalnız icerdekiler bilir

Merhabalar hanımlar hepinize iyi akşamlar. Ben şuan eşimle boşanma sürecindeyim. 8 aydır ayrıyız ve süreç içinde hiç görüşmedik. Birbirimizi her yerden engelledik. Davayı ben açtım. Eşim akrabam olur bu arada. Eşim dün instagramda paylasım yapmıs. Kendisi akrabam oldugu için, eşimde ekli olan akrabalarım durumu bana söyledi. Sabah beşe kadar canlı müzikteymis. Attığı şarkı ise , ellerin nerde ya benide götür yada gitme, bilirsin ben sensiz hiç yaşayamam ki ölürüm hasretinle…. Kısmını atmıs. Bunun dışında sosyal medyada ikizimin ismini kullanıyor. Amacı ne anlamıs değilim. Düşüncelerinizş alabilir miyim?
8 aydir bir sey yapmamis.
Ve bir sarki paylasmis..
Bence buna anlam yukleme.Hadi arasa durumu kurtarmak adina bir konusma yapsa tmm derim de sarkidan belirli bir kesit atmasi neyi degistirir.Ha sen etkilenmek istiyorsan bunu da bir ozur gibi telakki ediyorsan ona da sozum yok zaten.

Valla bnm koca kişisi de 8 aydır aramadii ama içimdeki nefret daha arttı siz nasıl hala umut duyuyorsunuz anlamadım tabiki insan bazen üzülüyor ama seni umursamayi sen hiç umursamicaksin hayat devam ediyor

Şiddetli geçimsizlik ile boşanma sürecinde olduğunuz adamın şu an ne yaptığını anlamaya çalışmak yerine; bugüne kadar ne yaparak sizi boşanmaya kadar getirdiğini düşünün.
Muhteşem cevap, konu bitmiştir. Cuk oturmuş dedikleri bu galiba. Zaten konu sahibi de pasif. Dağılalım.:KK24::KK24::KK24:

Muhteşem cevap, konu bitmiştir. Cuk oturmuş dedikleri bu galiba. Zaten konu sahibi de pasif. Dağılalım.:KK24::KK24::KK24:
Kendine itiraf edemiyor ama seviyor. Bizim de seni unutamamis dememizi isterdi. Bosanmaktan vazgecmek için güç ariyordu belki de. Oyle olmayinca mutsuz oldu.

Back
X