• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşim

Cok da birsey aramayin.

13 yil once universitede ki sevgilim elbistanliydi.
Aradan 13 yil gecmis ikimiz de evlendik, cocuklarimiz var , hatta sanirim o 2. Ye evlendi.

Sosyal medyada ailesini sordum tum ailesi elbistandaydi cunku. Iyi oldugunu soyledi.
O kadar karşıliginda cevap dahi yazmadim . Yazdigina begeni tusuna tiklayip begendim, bitti , gitti cok da sey aramayin

Arkadaşlar burda deprem oldu çok zor durumdayım maalesef ne elektrik ne su vardı inanın ailecek sıkıntıdayız köydeki eve sığındık merkezdeki evde hasarlar var giremiyoruz psikolojim altüst oldu üstüne üstelik eski eşim aradı nasılsın diye defalarca aradı merak etmiş İnstagramdan Fake hesapla aradı telefonu açtığımda defalarca aramış iyi olduğunu öğrenmem yeterli dedi o kadar kötülük yaptı boşandı benden ama şimdi neden beni merak ediyor anlamıyorum
Bu soruyu nerede olsa tanırım, hala beni seviyor değil mi? Evet kızlar bunu duymak istiyorum konumun ana fikri bu...
Üzgünüm, sevmiyor sadece insanlık adına merak etmiş

Adam Allah rızası için aramış ne var ki bunda? Altında bir şey aramayın lütfen,insan yıllardır görmediği okul arkadaşlarının bile peşine düşüyor nasıldor iyi midir diye

Bu soruyu nerede olsa tanırım, hala beni seviyor değil mi? Evet kızlar bunu duymak istiyorum konumun ana fikri bu...
Üzgünüm, sevmiyor sadece insanlık adına merak etmiş
Ben de aynısını dedim. Niye etkiledi ki bu sizi demek ki hala sizde etkisi var o kişinin dedim. Neticede bişey hissetmese etkisi olmasa bunu merak bile etmez. Teşekkür ederim der geçer umursamaz yazmasına

Back
X