- 20 Nisan 2012
- 262
- 89
- 123
- Konu Sahibi umudumvarhala
-
Benim hislerimi niye sordunyz ki.ben burdakilerin girusunu almak istedim.alakasuz bir yorumYanlışlikla olmadiysa ne hissedeceksinizyorum olmus?onemli mi?
Merhaba arkadaslar
Esimle anlasmali olarak 2 ay once bosandik. Ailesi ile anlasamadigim icin o bosanmak istedi. Dun whatsup üzerinden bana msj atti ama yanlislikla msj cektigini söyledi. Merhaba diye bir whatsup grubu kurmus grupta birtek ben ve o variz ama sonra gruptan ayrilmis.ben biraz gec gordum bunu ona sordum kurcalarken yanlislikla oldu dedi.sizce yanlislikla mi yapti dersiniz? Bu arada bosanmadan once ben adımlar attim onu vazgecirmek icin ama bosaninca hic aramadim sormadım. Sizce kendini hatirlatmaya mi calisiyor?
Ben silmistim onu zaten ama numarasini biliyorum sonucta.Bence boşandıysanız arada çocukta yok ise whatsapmıdır nedir ona ait ne varsa silin gitsin bence. ilgi mi çekmek amacı yanlışlıklamı yaptı bilemem, zaten neyse ne ama o sizi hayatında istemediyse sizde onun telefon numarası falan ne varsa silin gitsin bence.
hmmm anladım. O zaman engelleniyosa engelle gitsin. pek anlamam whatsaptan ama engellenebiliyor diye biliyorum.Ben silmistim onu zaten ama numarasini biliyorum sonucta.
Bence cok alakali bir yorum cunku bende konuyu ilk okudugumda o arkadasin dusundugunu dusundum.Benim hislerimi niye sordunyz ki.ben burdakilerin girusunu almak istedim.alakasuz bir yorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?