Eski esimden hakaretler

Ama bence bisey yapma. Hatta sen iyi bi insansin cocugumuz icin iyi olalim. Gibi naif mesajlar at. Sikayet etsen de bisey olmayacak. Hapis cezasi verilmez hakarete. Boşuna üstüne cekme. Polis gelene kadar dayak yedigimi bilirim. Akilli ol tecrube konusuo.
Daha önce darp raporu aldım, uzaklaştirma vs. Şimdi yine şikayet ettiğimde bir ceza alır herhalde diye düşünüyorum

Eski esiniz su anda yasadigi her olumsuz seyin sorumlusu olarak sizi goruyor. Ama gececek. Tamamiyle gecmese de kendi gundemi degisince olaylar azalacak. Ancak size nefreti baki kalacak. Savciliga suc duyurusu kendi gucunun disinda da bir dunya oldugunu hatirlatir. Korktugu,cekindigi bir erkek varsa ona durumu anlatin, yalniz olmadiginizi anlasin. Eski esinize bir mesaj atin. Hakaret etmemesini eger ederse engelleyeceginizi yazin. Ve uygulayin. Cocugunu gormek isteyen size ulasir merak etmeyin. Kontrollu ama cesur hareket edin. Sevgilisi olunca cocugu oldugunu bile unutacak. Birakin size mesaj atmayi. Daha olaylar cok taze.
İnanın hicbirseyden anlamıyor. Benim hayata devam edebilme gücüm, karalar baglamamam onu deli ediyor. Gezmemden tozmamdan rahatsız oluyor. Sevgilisi olacağı günü iple çekiyorum. Allah'ım tez elden kurtarsın ben, pisliğini sicratmadan

Günaydın hanimlar. Üç ay önce eski esimden boşandım kendisi arada yazıyor bana ofkeleniyor, af diliyor, beni hatalı buluyor, kendinde hata buluyor dengesiz duygular yaşıyor. Öfkeli mesajlardan sonra bide özür diliyor sinirle söyledim diye. Ama önceki gün haddini aştı; küfürler ve tehditler savurmaya başladı. Kendisini engellemiyorum çocuğumuz var ve ailemden yada çevremde herkesle iletişimi çirkin bir şekilde kesti. Çocuğu alıp verebilme açısından engelleyemiyorum. Onu sikayet etmek istiyorum ancak hapis cezası yada meslekten men gibi durumlari söz konusu olur mu. Şikayet edersemde ecelinemi susadin gibi mesajlarda atıyor... 😔
Şikayet için polise mi basvurmaliyim.
Uzaklastirma al bence.Bi anlik sinir ve ofkeyle hersey yapar bole insanlar.Kadin cinayetlerine bakiniz hep ayni hikaye ile baslio.

İnanın hicbirseyden anlamıyor. Benim hayata devam edebilme gücüm, karalar baglamamam onu deli ediyor. Gezmemden tozmamdan rahatsız oluyor. Sevgilisi olacağı günü iple çekiyorum. Allah'ım tez elden kurtarsın ben, pisliğini sicratmadan

Şikayet etmeyin. Türkiye de uzaklaştırma kararı alan kadınların halini görüyoruz.

Mesleğinden olur mu bilmem ama olmasın, boş kalırsa canilesebiliyor boşanmış erkekler.

Öncelikle lütfen gezmenizi tozmanizi paylaşmayın sosyal medyadan.

Madem ayağa kalktiniz , iyisiniz sessizce ilerleyin.

Medyada gülümseyen bir dilinizi dahi görmesin.

Elbet durulacak, elbet bırakacak peşinizi.

Sessizce ilerlemelisiniz.

Küfürlere de cevap yazmayın.

Çocuğu ne zaman alıyor , yatıya kalıyor mu ? Büyük mu yavrunuz.

Şikayet etmeyin. Türkiye de uzaklaştırma kararı alan kadınların halini görüyoruz.

Mesleğinden olur mu bilmem ama olmasın, boş kalırsa canilesebiliyor boşanmış erkekler.

Öncelikle lütfen gezmenizi tozmanizi paylaşmayın sosyal medyadan.

Madem ayağa kalktiniz , iyisiniz sessizce ilerleyin.

Medyada gülümseyen bir dilinizi dahi görmesin.

Elbet durulacak, elbet bırakacak peşinizi.

Sessizce ilerlemelisiniz.

Küfürlere de cevap yazmayın.

Çocuğu ne zaman alıyor , yatıya kalıyor mu ? Büyük mu yavrunuz.
6 yaşında, oğlum babasina hiç gitmek istemiyor gidince seni annene vermeyeceğim aynı anda banada oğlumu sana göstermeyeceğim diyor. Bu durumda mecburen cevap yaziyorum. Medyada beni görmüyor neler yaptığımı oğluma soruyor. Tatile kız arkadaşım geldi onunla denize gittik filan bunları oglumdan duyuyor... Üstüne o....u ve k..e tarzı şeylerle yılan dilini uzatıyor. Bayanlarla gezmem bile o...puluk. ben egitimciyim, öğretmenim, çevremde arkadaşlarım var, kardeşlerim kuzenlerim var hayata tutundum. Kendisi yalnız kaldı ve bana sardi

6 yaşında, oğlum babasina hiç gitmek istemiyor gidince seni annene vermeyeceğim aynı anda banada oğlumu sana göstermeyeceğim diyor. Bu durumda mecburen cevap yaziyorum. Medyada beni görmüyor neler yaptığımı oğluma soruyor. Tatile kız arkadaşım geldi onunla denize gittik filan bunları oglumdan duyuyor... Üstüne o....u ve k..e tarzı şeylerle yılan dilini uzatıyor. Bayanlarla gezmem bile o...puluk. ben egitimciyim, öğretmenim, çevremde arkadaşlarım var, kardeşlerim kuzenlerim var hayata tutundum. Kendisi yalnız kaldı ve bana sardi

Çok üzgünüm, oğlunuzun bu şekilde ikilemde kalmasi çok üzücü.

Çocuktan laf alması, ona karı kocanın değil anne babanın ayrildiginin travmasini yaşatması çok üzücü.

Umarım oğlunuz yara almadan kurtulur bu durumdan.

Bir sevgilisi olsa keşke.

Adamı boşuyorsun da kurtulamıyorsun yahu bu ne iş...Zaten kadınlara bilerek sahip çıkmıyorlar ki boşanmayı çare olarak görmesinler.Bu adamın annesi, babası, kardeşi falan yok mu onlara söyleyin önce. Onlara eski eşinizi şikayet edeceğinizi de söyleyin. Baktınız olmadı, engelleyin ya da numaranızı değiştirin. Eşiniz şiddete meyilliyse uzak durabildiğiniz kadar durun. Pislik adam.

Çok üzgünüm, oğlunuzun bu şekilde ikilemde kalmasi çok üzücü.

Çocuktan laf alması, ona karı kocanın değil anne babanın ayrildiginin travmasini yaşatması çok üzücü.

Umarım oğlunuz yara almadan kurtulur bu durumdan.

Bir sevgilisi olsa keşke.
Oğlum maalesef yara aldı. Anne, baba ve akranları dışında kimseyle konuşmuyor. İşaret dili ile anlaşıyor büyükleriyle :( psikolog ise size bir tepki diyor, oğlum ise utangacim ondan konuşmuyorum diyor

Adamı boşuyorsun da kurtulamıyorsun yahu bu ne iş...Zaten kadınlara bilerek sahip çıkmıyorlar ki boşanmayı çare olarak görmesinler.Bu adamın annesi, babası, kardeşi falan yok mu onlara söyleyin önce. Onlara eski eşinizi şikayet edeceğinizi de söyleyin. Baktınız olmadı, engelleyin ya da numaranızı değiştirin. Eşiniz şiddete meyilliyse uzak durabildiğiniz kadar durun. Pislik adam.
Bosanma aşamasında iken benimle boşanmak istemedi, ayrı evlerdeyken darp etti ailesi ile iletişimin yoktu yinede yardım istedim onlarda ikna ettiler ve boşandık. Aileside benim yüzüme iyiler ama eski esimide dolduruşa getiriyorlar diye tahmin ediyorum, beni kotulercesine...

Bosanma aşamasında iken benimle boşanmak istemedi, ayrı evlerdeyken darp etti ailesi ile iletişimin yoktu yinede yardım istedim onlarda ikna ettiler ve boşandık. Aileside benim yüzüme iyiler ama eski esimide dolduruşa getiriyorlar diye tahmin ediyorum, beni kotulercesine...
Bu adam bitik bir adam bence. Parası yok, kim ona baksın. Siz de derdini iyi çekmişsiniz. borçlarını ödemişsiniz, bu adam peşinizi zor bırakır. Eğer savcılığa suç duyurusunda bulunursanız can güvenliğim yok deyip istediğiniz yere tayin yaptırabilirsiniz. Hem çocuğun da psikolojisini olumsuz etkiliyormuş. İnşallah kurtulursunuz bu adamdan.

Bu adam bitik bir adam bence. Parası yok, kim ona baksın. Siz de derdini iyi çekmişsiniz. borçlarını ödemişsiniz, bu adam peşinizi zor bırakır. Eğer savcılığa suç duyurusunda bulunursanız can güvenliğim yok deyip istediğiniz yere tayin yaptırabilirsiniz. Hem çocuğun da psikolojisini olumsuz etkiliyormuş. İnşallah kurtulursunuz bu adamdan.
😒 Maalesef halen de odemekteyim

Kayınvalide ,görümce biri yok mu onunla konuşan onlar alsın versin çocuğu ,avukat tutun avukat eşinizi arasın kulağını büksün ,
Mesleğini düşünüyorsa yazmasın abuk subuk

bu adamın bir ailesi aile büyükleri yok mu sevdiği saydığı adamlar onlara söyleseniz biraz kulaklarını çekseler.

herhalde içiyor içince sapıtıp size söyleniyor.

bir de aklıma bu hakaretlerle mahkemeye başvurup tam velayet alma şansınız olur mu o geldi belki avukatlar forumda bu konuda yorum yapar

adamı kendınden uzaklastırmanız sart geregırse kacın ızınızı kaybettırın allah belasını versın boyle erkeklerın bunlar kendılerınde bu gucu nerden buluyor ben anlamıyorum ınsallah boyle ınsanlar geberırler tez zamanda
zaten hassasım öldurulen sıddet goren kadınların haberlerınden bu saat oldu uyuyamadım gozume uyku gırmedı kotu haberlerden canları cıksın o erkek musvettelerının ınsallah

Back
X