Eski eşime ait yazılar

saplanti

Bu da geçer arkadaş
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
233
32
323
Muğla
Ayrıldıktan beridir düzenim bozuldu, neler oldu neler bitti... Dün facebooktan eski eşime ait yazılarına baktım. Koynuma aldığım neler planlamış neler yaptı diye yorum yapmış, öylesine üzüldüm ki anlatamam. Halbuki ben sadece ikimizde istemezdik ama oldu diye düşündüğünü sanıyordum. Kalbim dayanmıyor okumaya böyle şeyleri, içimi çok acıtıyor elimde değil. Evliyken iyiydim de boşanınca mı kötü oldum, bu kadar kötüydüm de neden barışmak istedin madem, daha önceki gitme isteklerimi neden kabul etmemiştin. Ne yapmışım, ne planlamışım Allah aşkına yaa. Ben böylesine kötü biri miyim Allah'ım (((

Canım böyleleri için canını sıkmaya değmezzz..bunu yapmasının tek nedeni bence kuyruk acısı sadece...

bir facebook vakası daha! eğer eski eşinizi gerçek hayatınızdan çıkardıysanız sanal hayatınızdan da çıkarın lütfen.faceden falan takip etmeyin,bırakın ne yazarsa yazsın artık önemi var mı? boşanmışsınız..

Ben de aynı fikirdeyim.
Takip etmek size zarar vermekten başka birşey getirmez.
Ama insanın da elinde değil di mi?

cnım erkekler ulaşamayınca mındar derler zaten. flört aşamasında da öyle olmaz mıydı adamı kabul etmedin diye adını o..ya bile çıkartır.tamamen kuyruk acısı.

canım bence eşini takip etme takip ettikçe kırılırsın. onu da anlayışla karşıla
eski konularını okudum ortada önemli bir neden yokken boşanmışsın ve bence hala seviyorsun sanırım. O yüzden bu kadar için acıyo
kendini eşin yerine koy sen onu önceden de tanıyordun ve evlenince değişecek sanmışsın. asıl hatan da burada zaten bir insanı değiştirmeye çalışıp değişmeyince ondan boşandın. doğal olarak o da sana kırgın olabilir, aynı şey başına gelse '' benim böyle olduğumu biliyordu neden benimle evlenerek hayatımla oynadı'' derdin. o da aynı şeyi düşünüyor olabilir, biraz anlayışlı ol ve kırılma derim canım
olan olmuş artık, madem boşandınız yazılarını takip edip kafanı karıştırma bence

insan merak ediyo isteristemez yaa bende olsam merak eder bakardmmm

arkadaşım niye kendine eziyet ediyosun onu takip ederek belliki biliyor okuyacağinı ondan yazıyor
senin canını acıtmak istiyor
bırak ne hali varsa onu görsün
takip ettikce unutamassın o seni önemsiyormu Allah aşkına
geçmiş evliliğine saygısı olsa onu yazmaz zaten
bırak düşünme artık önüne bak sen
bıktım şu face vukuatlarından inan yararlımı zararlımı karar veremedim

benim eski esimin facebook hesabi yok, varsa da ben göremiyorum cok sükür...
Yipratir gercekten.
Allah yardimciniz olsun, bakmamaya calisin.

amaaaannnn.........

durup durup buna mı kafa yoruyosun:ss

arada istisnalar olur mu bilemem ama hemen hemen herkes boşandığı eşine çamur atar

kendi hep sütten çıkmış ak kaşıktır çünkü!...

boşver kafa yormaya bile değmez

aynılarını yaşamış biri olarak söylüyorum

salla gitsin

yeni hayatını kurmaya bak

inş senin için herşeyin hayırlısı olur

Sizle aynı durumdayım.

Boşanalı 6 ay oldu.
Eski eşim çocukların facebooklarında ekli.
Ne kadar saçma olduğunu bilsem de bazen onların şifreleriyle bakıyorum facebook hesabına.
Sevdiğimiz şarkıları paylaşmış altına yorumlar yapmış boşanmayla ilgili.
Okumamam takip etmemem lazım ama olmuyor,en kısa zamanda oldurmam lazım benim de .
Zaman en iyi ilaç derler ya ,sanırım bizimde ihtiyacımız zaman arkadaşım.

evet hepiniz de haklısınız aslında. Okumamalıyım biliyorum ama dayanamayıp arada bakıyorum işte. Ben sadece ne olduysa oldu, ne yaşandıysa yaşandı öylece kaldı bitti, olmadı deyip kestirmek istiyorum. Hakkında kötü düşünmüyorum da, o da düşünsün istemiyorum. Ama sanırım olmuyor...

Aynen ama olacak inş en kısa zamanda

Senin hakında kötü konuşarak ya da yazarak kendini rahatlatıyor.
Bırak ne yazarsa yazsın.
Bakma kesinlikle.
Daha çok canını yakma.

adı üzerinde eski eş niye bu kadar takıyosun ki kafaya bende geçen gün facette bi sayfayı beğendim eski eşimin çıktı hemen beğenmekten vazgeç dedim yok hala seviyomuşta bilmem neymişte ayrılalı 3 sene olmuş hiiiiiiiççç umrumda bile değil boşanırken istememişti ben kendim mete zoru yaparak adliyeye götürmüştüm bi ara barışır gibi olmuştuk sonra gitmiş 15 yaşında küçücük kıza beni anlatmış internette tanıştığı yabancı bi kız facetten sil dedim silmedi facei kapat dedim kapattım dedi meğer beni engellemiş birinin faceinden girip görmüştüm ha öyle mi yaparsın sen dedim bi daha vurdum tekmeyi 1 sene sonra da şimdi ki eşime aşık oldum ve tanışalı çok uzun bi süre olmadan evlendik şimdi çok seviyorum eşimi gözüm ondan başkasını görmüyo kimseyi takmıyorum

Adamın amacı sizi üzmek zaten onları yazarken, amacına da gayet guzel ulaşmış. Sizin yerinizde olsam direkt siler ve engellerdim ve yoluma devam ederdim...

kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş sizin ilişki de o hesap bir de barışmak isteyipte ulaşamadıysa tamamdır sizden beteri kötüsü yoktur. kendini üzme o yüzden faceden de silip takip etmezsen bence daha az üzülürsün

seni ne kadar o kadar iyi anlıorumki içim acıo benimde...acını anlıorum zamanla geçer inşallah zaten insan bu acıyla fazla yaşamaz

Facebook ne yaaa iyice saçmalık insanların pek çoğu bence oradan gerçek duygularını paylaşmıyor blöf yapıyor ya da sizin eski eşinizin yaptığı gibi içinde kalanları dışa vuruyor ki saçma sapan ,rahatlasın..Gerçekte öyle bile düşünmüyor belki kendini rahatlatıyor.Bence çok takılmayın hem arkadaşların dediği gibi kedi uzanamadığı ciğere mundar der..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…