Eski eşimi çok özlüyorum ve seviyorum

Google da aradığında ismini, hiçbirşey çıkmıyor mu?

Bu kadar cok seviyorsan ve ulaşamıyorsan bir dedektif bul izini bulur. Evlenmemis yada sevdigi yoktur umarim.. belkide sizinki ask degil vicdan azabidir oyle hissettim sanki

Kızamıyorum çünkü çocuk yaşta evlenip ailenin aklına uymuşsun.
İçim çok kötü oldu, belki ailesinin yanına gitmiştir?
Böyle kimseye söylemeden çekip gitmesi..:50:
Bul onu mutlaka...
Ailen mutlu mu şimdi.. :ssz:

Bilinmeyen numaraları denesen.. Operatörlerin böyle servisleri var..
İki sene önce 81 ilide denedim.Yok o hariç onlarca kişi çıkıyor.İntihar ettiğini düşünmüştüm hep o çıkmayınca.Ama biliyorum unutmak iyilerin intikamıdır o beni unuttu.Onun sevgisi hakketmedim ki ben zaten onu bulsam ne yüzle konuşurum

3 yil sonrami aklina geldi onu cok sevdiğin?, yada ayrılır ayirlmazmi pisman oldun?
Yazik etmissin evliliğine, bu hayatda hersey para degil.
umarim bulursun onu, ama bulsan bile hiçbirşey eskisi gibi olmaz,
Yada evlenmişdir yada onu gerçekten anlayan birisi çıkmıştır karşısına.
inşallah bulursun ama hicmi bi akrabasini görmedin yada duymadin, tek annesi babasi mi var?,
Onlar illaki biliyordur oğlunun Nerede olduğunu. .

İki sene önce 81 ilide denedim.Yok o hariç onlarca kişi çıkıyor.İntihar ettiğini düşünmüştüm hep o çıkmayınca.Ama biliyorum unutmak iyilerin intikamıdır o beni unuttu.Onun sevgisi hakketmedim ki ben zaten onu bulsam ne yüzle konuşurum

Polise başvurmaktan başka çaren yok gibi.. Anlaşmalı mı boşanmıştınız?

Bu kadar cok seviyorsan ve ulaşamıyorsan bir dedektif bul izini bulur. Evlenmemis yada sevdigi yoktur umarim.. belkide sizinki ask degil vicdan azabidir oyle hissettim sanki

Vicdan azabıda duyuyorum ayrılmada önce sana hiç kin duymuyorum demişti.Bu dünyada anlaşamadık olsun belki öbür tarafta anlaşırız demişti.Ayrılırken bile ama ben gitme diyemedimSeni seviyorum diye bağıramadım.Keşke ölseydim de öyle yapmasaydım.

Herşeyi ölçün tartın karşısına çıkın,
eğer hayatında bir insan yoksa, ve sizi hala seviyorsa olumlu olacaktır.

Yeniden tanışın ve evlenme teklifi edin :)

Vicdan azabıda duyuyorum ayrılmada önce sana hiç kin duymuyorum demişti.Bu dünyada anlaşamadık olsun belki öbür tarafta anlaşırız demişti.Ayrılırken bile ama ben gitme diyemedimSeni seviyorum diye bağıramadım.Keşke ölseydim de öyle yapmasaydım.

Başka bir il de yaşıyordu demişsin oraya gitmiştir belki?
Nereye gidebilir ki böyle hiç kimse bilmiyor..:26:

Konuyu tam olarak şimdi okudum. Hiç bir şekilde ulaşamadıgınızı söylemişsiniz. Bu insanla evliydiniz,boşandınız peki tc kimlik nosunuda mı bilmiyorsunuz boşanma kagıtlarından vs illa ki kocanızdı bilirsiniz bir şekilde.

Ayrıyetten tc kimlik nosuyla bırakın telefon numarasını adamın hesaplarına bile ulasırsınız bir sekilde bu devirde.

Üzüldüm. seçimlerimiz bazen böyle sonuçlanabiliyor. polise başvurup buldurun bir şekilde. konuşun. ne olacaksa olsun. başkasınız seviyorsa, yada sizle olmayacaksa sizde bilip hayatınıza kabullenerek devam edebilirsiniz. ama sanki vazgeçmiş sizden .

sanki acikli bir turk dizisi izliyorum gibi hissettim. Uzuldum. Umarim dogru deyildir butun bunlar. Ayrica ailen bu kadar karsiydi da nasil evlenmene izin verdiler, dugune bile gelmemis ailesi, annesi babasindan baska kimsesi yokmusta. O kadar hali vakti yerinde olan bir aile yaparmi yaa bunu, ben hayattada vermezdim kizimi, damadin ailesini gormediysem. En kotusu onlar gelemiyorsa ben gider olduklari yere gorusurdum.

Polise başvurmaktan başka çaren yok gibi.. Anlaşmalı mı boşanmıştınız?

Peki ya o kötü ihtimalse ben nasıl yaşarım.Varlığına inandığım halde ölü gibiyim.Ondan ayrılınca bende düşündüm intiharı ama belki dedim onu tekrar görebilirim.Doya doya sarıla bilirim.Onun ümidiyle yaşıyorum.Beni hayata bağlayan tek şey o.

Peki ya o kötü ihtimalse ben nasıl yaşarım.Varlığına inandığım halde ölü gibiyim.Ondan ayrılınca bende düşündüm intiharı ama belki dedim onu tekrar görebilirim.Doya doya sarıla bilirim.Onun ümidiyle yaşıyorum.Beni hayata bağlayan tek şey o.

olur oyle seyler insanin hayatinda. Butun bu cevaplari konunun gercek olma ihtimaline dayanarak yaziyorum. Git bir piskologa ve yardim al. Hic kimsenin hayati kimseden daha az deyerli deyildir.
Git kendine gel birazcik. Olmus bitmis.

sanki acikli bir turk dizisi izliyorum gibi hissettim. Uzuldum. Umarim dogru deyildir butun bunlar. Ayrica ailen bu kadar karsiydi da nasil evlenmene izin verdiler, dugune bile gelmemis ailesi, annesi babasindan baska kimsesi yokmusta. O kadar hali vakti yerinde olan bir aile yaparmi yaa bunu, ben hayattada vermezdim kizimi, damadin ailesini gormediysem. En kotusu onlar gelemiyorsa ben gider olduklari yere gorusurdum.

Başlarda gayet iyi davranmıştı ailem.Sonra evimi eşyalarımı begenmemeye başladîlar.Bende onlardan etkilendim

Back
X