Eski eşimi sanirim tamda kalbimden söküp atamadım

Askhikayemm99

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
103
55
13
35
Eski eşimi başkasıyla olma ihtimalini sindiremiyorum çok kıskanıyorum. Geceleri rüyalarıma bile girmeye başladı.

Nasıl kurtulcam böyle düşüncelerden

Bu kadar seviyorsanız neden boşandınız?
Sizin ki takıntı boyutunda bir sevgi herhalde rüyalarınıza kadar girdiğine göre..
Bir an önce kurtulmaniz lazım ama biz burdan bisey yapamayız ki bazı seyler sizin elinizde..yapamıyorsanız destek alın bence.

Stalk yapmayı keseceksiniz, konuşmalarınızı minimum ve sadece çocuklar üzerine bilgi alış-verişi için yapacaksınız, kendinizi başka flörtlere açacaksınız ve tüm bunlara rağmen yine de eski eşinizi düşünüyorsanız onun "Çocuklarını tüm gün aç karnına soğukta umursamadan tuttuğunu ve ardından size o kro mesajı atacak kadar sığ, ilkel ve bencil biri olduğunu" kendinize tekrar edeceksiniz.

Ne kadar beyninizi meşgul ederseniz o kadar iyi fakat başaramazsanız tıbbı destek almanızı öneririm.

Stalk yapmayı keseceksiniz, konuşmalarınızı minimum ve sadece çocuklar üzerine bilgi alış-verişi için yapacaksınız, kendinizi başka flörtlere açacaksınız ve tüm bunlara rağmen yine de eski eşinizi düşünüyorsanız onun "Çocuklarını tüm gün aç karnına soğukta umursamadan tuttuğunu ve ardından size o kro mesajı atacak kadar sığ, ilkel ve bencil biri olduğunu" kendinize tekrar edeceksiniz.

Evet ondan nefret ediyorum, elimde olsa çocukları birdaha gögöstermem bile. Yeni flörtlere kendimi hazır hissetmiyorum, sanki eşimi aldatıyormuşum gibi geliyor bana ve başka bir insanı hayatımda düşünemiyorum. Ilk başlarda okadar mutlu hissediyordum,ayrıldım diye... (ama kendime bile itiraf etmem zor olsa gerek) en derinden bir ses sanki bir umut varmis gibi fısıldıyor. Gercekten çok zor bir durumdayım ve içim içimi yiyor özellikle geceleri...

Allah yardımcın olsun çekmeyen bilemez herseyin ilaci zaman ne kadar zaman oldu ayrilali bilmiyorum ama en kötü 1 sene çekeceksin bunlari sonra bakmissin birşey kalmamis yolda kolunda başka kadinla bile gorsen icin yanmayacak bunu düşün mutlu olmaya çalış

Neden ayrıldınız ?
Çocuklar var mı ?
Yaşınız kaç ?
Yeniden birlikte olabilme durumunuz var mı ?

Back
X