eski eşimi unutamıyorum

olan olmuş söylediği kadar sevseydi zaten boşanmazdı. arkadaşlar doğru söylemiş sizden boşanmadan önce ilişkisi vardır umduğunu bulamamıştır sizde başkasıyla beraber olmayın onu bekleyin istiyordur, işte o hatunla işler yolunda gitmez ise size dönücektir sizde kabul ederseniz eminim bir süre sonra yeniden aynı sebeplerden terk edileceksiniz bunu kendinize yapmayın unutun yeni bir başlangıç yapın.

konuyu görunce bırlıkte olmak ıcın yanastıgını dusundum bırden
dıkkatlı ol lutfen sonra buırada konu acarsın eskı esımden hamıleyım ne yapayım dıye
senı seven adam zaten bosanmazdı emın ol senın kı uzerıne hemen bırını bulmus bıle
bu kadar degersızmısın sen ya
bence senı rahatlıkla kandırabılecegını bılıyor nasıl olsa benıde sevıyo dıye dusunuyor ıstedıgı zaman ıkı guleryuz canım cıcım sende ınanırsın dusersın kollarına nasılsa kendıne yazık etme

konunu okuyunca o kadar saçma geldi ki bana neden dersen ben anlamıyorum insanlar ayrıldıkları ınsanlarla tekrar neden gerı dönmek ısterlerkıı

sevıyorum demeyın bana ALLAH aşkınaaa sizi boynuzlayan sızden ayrılmak ısteyen bır adamı kımse sevemez

kendınız kandırmayın

saf olmayın 3 ay olmuş ayrılalı ve hemen sevgılı bulmus kendınee

o kadar miğdesizkii hem ilişkisi var hemde telde sızınle konusuyor senı sevıyorum zaman ver dıyorrr

ohaaaaa yanı kocaman bır ohaaaaaaaaaa

szin ayrıldıgınız eşinizle konumsanız bıle bence hata ortada cocuk vs yoksa

ne dıye keyfıne konusuyorsunuz kı

anlamıyorum yaaa cok saçma mantıklı yorum da yapsak anlıyoruzkı sız anlamıyorsunuz anlamak istemıyorsunuzz

............

sevıyorummm diyorsunuzyaaa yemıne derım kadınlığımdan tiksindim bir andaaaa

hiç mi gururunuz yok ...

arkadasım ne kadar guzel bu adamdan bosanmıs kurtulmussun ıste daha ne ıstıyorsun...
bırdaha barısmayı tekrar evlenmeyı bence dusunme bıle sonra ne mı olur,
burada bır sayfa acılır esımden ıkıncı kez bosanıyorummm....bunu lutfen tekrarlama..
boyle bır sacmalık mı olur ya ayrılıcam ama zamanı var yanı sana donecek ve sende beklıceksın oylemı...
bence adam pısman ama ne acıdan pısman bılıyor musun keske bosanmasaydım evlı olsaydım da ben bunu her sekılde kandırırdımın pesınde ve onun ıcın zaman kolluyor belkıde...
aman ha,sakın ha bu adam senı uzmekten baska bır sey yapmaz...
bence sen kendı hayatına bak ve yolunu cız bu adamada yol ver gıtsın...

Ben olsam önemli degil, çünkü benimde suan çıktığım biri var derdim.
Ask insan oğlunu çok gurursuzlasdiriyor. Bu benimde basıma gelebilir tabi ama gercekden insan böyle bur şeyi kaldırmak icin, ya kör, gurursuz yada miydesiz olmalı. Ama kezinlikle benimde suan biri ile cikdigimi söylerdim..herkez kendini Hint kumaşı sanıyor.. Pislikler! Uç ay icinde birini taflamisda.. Tek kelime ile iyirenc!

Eski eşiniz başka bir kadınla beraber olmasaydı onu özlemenizi anlayabilirdim.
Ama sizi aşağılar pozisyona getiren adama bu kadar bağımlı olmanız pek sağlıklı değil.
Bence bir psikoloğa gidiniz..

o kadar mutluydunuz yani??

nıye ayrıldınız cnm??

insan aynı hatayı iki kere yapar mı sence?

o boşanmak istedi siz kabul ettiniz...bir kadınla birlikteyim bekle dedi sizde beklediniz...sizin kendi hayatınızı mı yaşıyorsunuz lütfen düşünün...

bence kurtulmuşsunuz önünüze bakın geçmiş geçmişte kalmış...

bencede eşin seni terkettiği için sende eşine dair duygular kalmış ama eşin seni halen seviyorsa neden ayrıldıki
eğer seni başka kadın için terk ettiyse ve o kişiden ayrılıp sana dönmeyi planlıyorsa seni elinde bir joker gibi görüyor demektir
sizin ona karşı koyamayacak kadar aşık olduğunuzu ne yaparsa yapsın affedilip geri dönebileceğini biliyor
muhtemelen de birlikte olduğu kadınla arası kötüdür kendini mutlu etmek içinde sizi kullanmayı düşünüyor üzgünüm ama karşısına bir başkası çıkınca tekrar terk edilebilirsiniz
lütfen kendinize gelin kendinize değer verin ve o adamı asla aramayın görüşmeyin

bosanmis biri olarak söylüyorum, bir erkek o hakimin karsisinda da evet bosanmak istiyorum dediyse bence bitmistir.
Fazla kurcalama arkadasim, bosuna üzülme yeniden. Sevseydi seni birakmaya kiyamazdi bile, en gec hakim karsisinda vazgecerdi.
Belli ki adam dengesiz.

Hiçbir erkek severken asla boşanmaz.. Hiçbir kadında zorla boşanan erkeğin peşine düşmez, hayatında biri varken onu beklemez-beklememeli.

Kendinizi, onurunuz, düşünüyorsanız o insanın sizinle iletişime bile geçmesine izin vermeyin.
Size bu kadar kolay ulaşması sinir bozucuyken birde hayatındaki kişiyi utanmadan size söyleyip bekle demesi çok aşağılayıcı.

Ne olur toparlanın. Sevgi denilen şey baki değildir, bu beyninizin oyunu size. Vakit geçirecek birşeyler bulduğunuzda unuttuğunuzu göreceksiniz.

bugün gazetede ne okudum, bakın: davut güloğlu ile eşi 12 yıl önce boşanmışlar, bir de kızları varmış.
ama hala görüştükleri için haklarında hala evliler diye haber çıkıyormuş.
adam demiş ki röportajda, eski eşimin hala beni sevmesi! kimi ilgilendirir, ben hayatıma giren onca insandan sonra onun ne kadar özel biri olduğunu anladım, çok güzel yemek yapar, kızımı görmeye gittiğimde yemeklerinden de yer dönerim, hayatımdak, herkesi bilir. aramızda bir şey yok ama büyük konuşmak da istemem. beni hala sevmesi onun kendi seçimi vs. vs.

O kadının durumunu bir düşünün, ibretlik bence. 12 sene önce ayrıldığı kocasını, ki adamın hayatına giren bizim bildiğimiz kadın sayısı kaçtır, ben sayamıyorum, hala seviyor. adam kadının nezdinde sanki bir eşyaymış gibi konuşuyor. hayatını yaşıyor, geziyor tozuyor, kadıncağız da sabırla bir gün belki beni de sever diye bekliyor, yemek falan yapıyor hala buna.

lütfen bu tarz bir hataya düşmeyin, ibret alın.
erkekler bizim gibi değillerdir, eğer severlerse bunu geçrekten anlarsınız.
sevip sevmediğini anlamaya çalışmanızı gereken bir durum yaratıyorlarsa, sevmiyorlardır.
erkekler bizim gibi değiller, değmez. kurtulduğunuza sevinin ve önünüze bakın.

Biraz gururlu olmayı denerseniz bence hiç sorununuz kalmayacak!

Sizin zaaflarınızı cok iyi biliyor.Kalbinde hile yoksa önce ilişkisini bitirsin.hem 3 aydır neredeydi?.sizi psikolojik baskı altına alıyor.sen otobüs durağımısın.hep bıraktığı yerde bekleyemezsin.tlf kapat yada numaranı değiştir.seni baskı altına almasına izin verme.kötülükte ısraracı olduğu gibi bak bakalım iyilikte ne kadar ısrarcı olacak.

SOYSUZ İLE VAKTİNİ GEÇİRME ZİRA SU KAMIŞINDAN ŞEKER YİYEMEZSİN.

Bu kadar saf olmayın esınız sızı sevseydı baskası ıcın sızı bosamazdı soledıklerınede kanmayın sızı yedekte tutma cabaları bunlar

Benımde ayrılalı 1 sene olacak sanırım ılk 3 uc ay bende ozledıgımı sanmıstım.Ama ınan geciyor.İyi olsa zaten bosamazdık degılmı:)
Hem 3 ayın oncedsı vardır dıger hatunla da

Kizlar eski bir konu fakat.birsey dikkatimi cekti.
Konu sahibi MelekNaz yaziyor.

Ama ayisigi yazmis konuyu.
anlayan varsa beri gelsin

Denenmişi denemek hata olur , adam tekrar evlensende çapkınsa yine çapkınlık yapar ,bundan haz alan adam seni sadece üzer, birde nasıl tekrar güveneceksin sevmekten çok güvenmek önemli

vala benm cok yakın bır komsum var senın gını bosanmıslar kadında kafa dagıtmak ıcn teyzesıne gıtmıs adam aramıs konusmuslar etmısler sevdıgını gerı evlenmek ıstedıgını soylemıs ama o arada bır kadınla bırlıkteymıs bıle adam adam kadının yanına glıyor bırlıkte oluyor kalıyor yanında gezıyor tozuyor kadında yenıden evlenecez dıe mutlu mesut tabı gelgıtlerıne ragmen ve kadından kımlıgını ıstıyor gıdıyımde memlekette nıkah ıslemlerımızı yenıden baslatım dıyor kadın kımlıgını verıyor ve kocasını beklıyor onu almYA GElecekya...bırde annesı arıyor kı senın kımlıgını getırdı bıze verdı bu adam kızım hayırdır yıne gorusuyomusun neden verdın dıor annesı kadın aradında nıhak ısmlemlerı baslamıs evet ama adam onunla degıl gıtmıs bır baskasıyla evlenmıs...kadın hala dıyor kı bnımle geldı yattı gezdı ama gıtti... sımdı ıkısıde bır baskasıyla evlı.... sevıyorsa bekle demesın sana yanı cksın gelsın kapına pısmanım desın anlatsın ama boyle yapma bence boyle yaptıgın surece o adam senı kolay goruyor elının altındasın gel dedıgınde gelecn gıt dedıgınde gıdecen bır onemın kıymetın yokkkı...​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…