• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin benden sonra bir ilişki yaşadığını nasıl anlayabilirim

darragc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
15
0
36
İstanbul
şimdi benim yazacaklarım size çok saçma gelecek biliyorum bana da saçma gelsede bunu yapmam gerektiğine ikna edildim zaten bu olmadan da bana huzur yokkk
ben boşandım şimdi eski eşimle tekrar görüşüyoruz ama eski eşim benim ondan sonra başkalarıyla ilişkiye girmediğimden emin olmak istiyo o böle yapınca ben de ondan emin olmak istiyorum bunun bi şekli yöntemi var mı bilginiz var mı doktora falan gitsek bunu öğrenebilirmiyiz ne kadar saçma gelsede fikri olan bilgisi olan yazsın lütfen

ne demek yaa. siz bosanmis kadinsiniz kimle isterseniz onunla olursunuz. buna karismasi sacma geldi bana

çok saçma gerçektende:27::27:
bunu anlamanın imkanı yok, mümkün değil:27:

yok artık daha neler:53:
ne diyeceksiniz dr a gidip
veyahutta ne bekliyorsunuz dr dan anlayamadım
kiminle birlikte olduğunuzun listesinimi isteyeceksiniz
bu kadar güvensizlikle ne kadar sağlıklı bir ilişkiniz olur orasıda tartışılır

sizin doğruyu söylediğinize inanmıyo sanırım. bana güvenmezsen inanmassan bir daha görüşmeyeleim de bence..
bunu anlamanın bir yolu olduğunu hiç duymadım

Böyle bir yöntem yok canım.Kimseyle birlikte olmadım dersin,inanır veya inanmaz.
Karşılıklı güven olmadıktan sonra ispat etsen ne olacak ki ?
Kızlar kızlık zarıyla ispat ediyor,onda bile hile yapılabiliyor.
Yani inanmayan inanmaz,kandırmak isteyen kandırır.
Ne kadar süredir ayrısınız ki ve hiç iletişiminiz olmadı mı,arada ortak tanıdıklar yok muydu ?

hem sizi geri istiyo hem güvenmiyor hemde hakaret sayılacabilecek bişi soruyor bence eskii eşiniz hala eski kalmalı bunu anlamanında yolu yokk

Son düzenleme:
eşiniz nasıl emın olmayı dusunuyo acaba dr a gotursede boyle bı sey var mı çok saçma ve komık ,siz de karsılık olarak bende mı emın oluyum dıyosunuz ,ıkınız de bosuna umutlanmayın

yani şimdi siz evlnmş boşanmş biri olarak( yani bilgili(!) ) doktora gidip böyle bişey söyleyip bide yanıt mı bekliceksiniz :53:

ne kadar onur kırıcı bir şey.bence sakın barışmayın.kim ikna ettiyse saçmalamış yani.

merak ettiğim birşey var eşinizi bu denli onur kırıcı şeyi düşünmeye zorlayan nedirr? ve siz nede tepkinizi koymuyorsunuzz ?

şimdi benim yazacaklarım size çok saçma gelecek biliyorum bana da saçma gelsede bunu yapmam gerektiğine ikna edildim zaten bu olmadan da bana huzur yokkk
ben boşandım şimdi eski eşimle tekrar görüşüyoruz ama eski eşim benim ondan sonra başkalarıyla ilişkiye girmediğimden emin olmak istiyo o böle yapınca ben de ondan emin olmak istiyorum bunun bi şekli yöntemi var mı bilginiz var mı doktora falan gitsek bunu öğrenebilirmiyiz ne kadar saçma gelsede fikri olan bilgisi olan yazsın lütfen

Eski esiniz diyelim 10 kisiyle birlikte oldu bunu kanitlamaniz mumkun mu sizce ? bekar bir erkegin yapip yapmiycagni arastirmak bile hata yani.. madem tekrar gorusuyorsunuz gecmis sizi ilgilendirir ne diye arastiriyosunuzki anlamadim madem size guvenmiyor arastiriyor ne diye gorusuyorsunuz

herkes aynısını söylemiş zaten ama bi de ben söyliym
sana güvenmiyosa tekrar barışır tekrar ayrılırsınız en iyi ihtimalle, güven olmadan yürür mü sence?

Konu fake değil,konu sahibi daha önce başka başlıkta,bu sebeple hipnoza gitmeyi düşündüğünü yazmış :53:

Konu sahibi kardeşim,kızım diyeyim daha doğrusu;
"lütfen yapabileceklerimi yazın" demişsin.Üzgünüm ama yapabileceğin en doğru şey bu adamla tekrar evlenmemek olur.Daha önce yazdıklarını okuduktan sonra böyle bir fikir oluştu bende maalesef.

Konu fake değil,konu sahibi daha önce başka başlıkta,bu sebeple hipnoza gitmeyi düşündüğünü yazmış :53:

Konu sahibi kardeşim,kızım diyeyim daha doğrusu;
"lütfen yapabileceklerimi yazın" demişsin.Üzgünüm ama yapabileceğin en doğru şey bu adamla tekrar evlenmemek olur.Daha önce yazdıklarını okuduktan sonra böyle bir fikir oluştu bende maalesef.

bence en kısa zamanda bi psikyatriste git
var mı böyle bi düşünce tarzı ya :37:

ben jinekolog yanında çalışan bırı olarak soyluyorum bunu ıspatlamanız mumkun değil ve çak saçma bi istek niye tekrar barışıyosunkı ipler bi kere kopmuş ne kadar sağlam bağlansada eskisi gibi olmaz bi kitap iki kere okunmazha ılla barışcam dıyosan sende ona aynı boyle bı şart koş madem oda ıspatlasın senden ayrıyken başkasıyla olmadığını tabi ispatlayabilirse

yahu konu sahibi bana eşim böyle diyo barışsam mı diye sormuyor ki
ayh herkeste herşeye olur olmaz yorum yapar olmuş, sırf merakımdan kaç kişi cidden konuya cevap vermiş diye okudum bütün yorumları.
hayır size ne yani onun bünyesi kaldırmışta barışmaya karar vermiş ve de bunu ispat edebilir mi diye soruyo

arkadaşım tıp henüz o kadar ilerlemedi, bilginiz olsun :1:

ayrıca birbirinin sözüne güvenmeyen iki insan neden tekrar evlenmeye kalkıyor?

Back
X