• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin benden sonra bir ilişki yaşadığını nasıl anlayabilirim

Boşanmışsınız kim kimle ne yaşamışsa yaşamış sonrasında...
Bunu sorgulamanın anlamı ne?
Bi de sorgulayan sadece erkek değil bayan da sorguluyor tuhaf :1:
Tuhaf değil saçma, hatta bence de fake...

erkegin iliskiye girdigi erkegi muane ederek belli olmaz
cinsel yoldan bir hastalik bulasmadiysa
ama kadinin cinsel iliskiye girdigi
diyelim bes gun once cinsel iliskiye girdi
belli olur on gun yirmi gun yada bir ay ve daha fazlasi belli olmaz
tip ilerlemedi degil
kadinlarda belli oluyor
ama bir kac gunluk sureden sonra olmuyor

bazen biz kadınlara bir anlam veremiyorum, yani zaten iyi b.. olsa ayrılmazdın ha pişmanım tekrar barışalım denilebilir ama yok sen başkasıyla birlikte oldunmu diye soruyor bizimki de sen kim olup da bunu bana sorarsın demiyor ben bunu nasıl ispat ederim diyor. e pes artık yani.

ya da birisi bizimle çok pis dalga geçiyor (ben buna inanmak istiyorum).

erkegin iliskiye girdigi erkegi muane ederek belli olmaz
cinsel yoldan bir hastalik bulasmadiysa
ama kadinin cinsel iliskiye girdigi
diyelim bes gun once cinsel iliskiye girdi
belli olur on gun yirmi gun yada bir ay ve daha fazlasi belli olmaz
tip ilerlemedi degil
kadinlarda belli oluyor
ama bir kac gunluk sureden sonra olmuyor

arkadaşımız 5 günlük periyottan değil, tüm ayrı kalınmış süreden bahsediyor.. zaten şu an ex-kocasıyla birlikte ilişkileri olduğuna göre, 5 gün anlamlı olmaz di mi? tıp ilerlemedi derken bu 5 günden bashediyor olamazdık heralde.. arkadaşın hayal ettiği süredendi..

Bunları konuşuyor olmanız çok kırıcı ve itici değil mi...

Birbiriniz için eski eş olarak kalmalısınız belki de..

olduysa ne olacak ki ayrılacak mısınız bu yüzden? bence hiç düşünmeye değmez madem barıştınız,eğer tekrar ayrılma gibi bi planınız yoksa takılmayan böyle şeylere. ayrıca öğrenmenin tek yolu kendisine sormak değil mi:44:

siz yeniden görüşüyorsunuz ama daha işin başındayken güven sorunu yaşıyorsunuz bence birbirinizizn sözüne güvenmiyorsanız hiç tekrar denemeyin hem boşanmışsınız ve iki farklı yaşam sürdürmüşsünüz bir süre o süre zarfında yaşananlar sadece kişinin kendisini ilgilendirir

sizin aranızda güven eksikliği var,siz biraraya gelmeyin bence,evliliğiniz boyunca böle devam eder bu

Bi an şaka okuyo sandım kendimi
eski eşinize lafım yok ama sizi tebrik ederim
böle düşünen bi adamla 2. Defa birlikte olmayı göze alacak kadar cesur bir insan olduğunuz için. Bunun ispatını istiyosa bi adam daha ne denirki ıspatlanmazsa vay halinize ozaman ayrılacakmısınız peki :43: çok üzüldüm diyemeyeceğim :50:

anladığım kadarıyla siz hala eski eşinizle birlikte olmak istiyosunuz ama sözüne güvenmeyen,inanmayan adamla nereye kadar.bencede ister inan ister inanma deyip çıkın işin içinden
hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X