Eski eşimin borcu için benim evime icra

ikincibahar45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
203
137
Arkadaşlar çok kötüyüm ve kime ne soracağımı bilmiyorum. Az önce bir numara aradı avukatlık bürosundan mış 6 ay önce boşandığım eski eşimin borcu için benim evime haciz gelecekmiş. Böyle bir şey olabilir mi ya. Kızdım ben onunla evli değilim ne borcu diye ikameti burası gözüküyor dedi. Eve gelip eşyaları aldıktan sonra mahkeme açarsınız öyle geri alırsınız eşyaları diyor. Var mı böyle bir şey ben bıkmışım borcundan harcından kurtulmak için ayrılmışım hala ne icrası:KK43:

Arkadaşlar çok kötüyüm ve kime ne soracağımı bilmiyorum. Az önce bir numara aradı avukatlık bürosundan mış 6 ay önce boşandığım eski eşimin borcu için benim evime haciz gelecekmiş. Böyle bir şey olabilir mi ya. Kızdım ben onunla evli değilim ne borcu diye ikameti burası gözüküyor dedi. Eve gelip eşyaları aldıktan sonra mahkeme açarsınız öyle geri alırsınız eşyaları diyor. Var mı böyle bir şey ben bıkmışım borcundan harcından kurtulmak için ayrılmışım hala ne icrası:KK43:

eşiniz ikametini hemen aldırsın oradan, hayır sakın izin vermeyin almalarına hakları yok, polisle bile geseler hakları yok izin vermeyin ve acilen eşiniz ikametini aldırsın ve avukatlara bakmayın kanuni der durur inanmayın onların her söylediğine

borcum yok diye hemen itiraz edin

Boşanma ilamınız ve yeni kimliğinizle hemen muhtarlığa gidin. Eşinizle ayrıldığınızı ancak kendisinin ikamet kaydını almadığı için arandığınızı ve olayı anlatın. Burada ikamet etmemektedir diye not düşülsün. Muhtar düşmüyor ise İlçe Nüfus Müdürlüklerinde adres değişikliği beyanı alınıyor artık. Gidip durumu aktarın. İkametini almadığı için mağdur olduğunuzu söyleyin. İkamet etmemekte notu düşülmesini isteyin.

bi halt olmaz..kapıya gelince zilde adınızı soyadınız yazılı..Boşanma ilamını da gösterin.. Çivi bile alamazlar..Korkutmak için söylemiş

Adresini aldırsa bile bu saatten sonra olmaz diyo adam. Ya çok kötüyüm. Napcam bilmiyorum.
Kafam durdu:KK43: İkametini alsa dahi borç bu adrese çıkmış diyo:KK43:
Arkadaşlar kusura bakmayın görmedim yazdıklarınızı avukat dedi ki biz oraya gelip eşyaları alırız sonra gider şikayetçi olursun geri veririz eşyaları. bu saçma değil mi?
Benim hiç kimseye borcum yok bu ne demek deyince tamam biz gelelim siz ne yaparsanız yapın diyor
Bu ne demek ben bir şey anlamadım:KK43:
iş yerindeyim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum rezil olcam:KK43:

Sakin ol hiç bi halt yiyemezler korkutup bişeyşer kapmak amaçları yeni yasa ile temel ihtiyaç eşyalarını alamıyorlar zaten hiç bişeye de imza atma kandırmaya çalışırlar

Böyle saçma şey görmedim. bir avukat arkadaş yok mu konu sahibine yol gösterecek
Çocuk kandırır gibi boşansan da seni evi hacz edicez diye bişey mi var.
Ne demek ikameti değiştirseniz de olmaz.. sizi birileri işletiyor olmasın..

Böyle saçma şey görmedim. bir avukat arkadaş yok mu konu sahibine yol gösterecek
Çocuk kandırır gibi boşansan da seni evi hacz edicez diye bişey mi var.
Ne demek ikameti değiştirseniz de olmaz.. sizi birileri işletiyor olmasın..
Yok işletme değil bu adamın uçan kuşa borcu var biliyorum.
Aradım numarayı tekrar kadın çıktı ....avukatlık bürosu dedi. adamı istedim konuştum tekrar.

Adresini aldırsa bile bu saatten sonra olmaz diyo adam. Ya çok kötüyüm. Napcam bilmiyorum.
Kafam durdu:KK43: İkametini alsa dahi borç bu adrese çıkmış diyo:KK43:
Arkadaşlar kusura bakmayın görmedim yazdıklarınızı avukat dedi ki biz oraya gelip eşyaları alırız sonra gider şikayetçi olursun geri veririz eşyaları. bu saçma değil mi?
Benim hiç kimseye borcum yok bu ne demek deyince tamam biz gelelim siz ne yaparsanız yapın diyor
Bu ne demek ben bir şey anlamadım:KK43:
iş yerindeyim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum rezil olcam:KK43:

hiiç korkma avukat milletini bilirim ben, bişey yapamazlar, eşin aldırsın genede, hakları yok

tebligat nereye tebliğ edilmiş..siz hiç elden tebligat aldınız mı? Uçan kuşa borcu var madem daha önce evinize hiç haciz için gelindi mi? Evinizde hacze kabil mal var mı? Ne zaman boşandınız?

tebligat nereye tebliğ edilmiş..siz hiç elden tebligat aldınız mı? Uçan kuşa borcu var madem daha önce evinize hiç haciz için gelindi mi? Evinizde hacze kabil mal var mı? Ne zaman boşandınız?
Tebligat gelmedi hiç evet var borçları evliyken ben yetişebildiniz kadarını ödedim. zaten bıktığını için ayrıldım. normal ev Eşyası var evimde.

çamur işte. kendisinden kurtulmuşsun ama derdinden kurtulamamışsın. bi de adamım diye sokakta geziyor.

boşanma ilamını kolayca ulaşabileceğiniz bir yere koyun ve bir an önce o adresten nüsüfunun düşmesini sağlayın.

ne demek o adrese çıkmış icra? madem öyle siz taşınmadan önce icra kararı çıkmış olup siz taşındıktan sonra icraya gelselerdi başka birinin de evini mi icra edeceklerdi? aklı sıra seni korkutmak istemiş. iş aşkıyla yanıp tutuştuğunu sana üstün zekalı

X