Pasaportu var oglumun bende .Dedigim gibi yasadigi Ulkede arkasi saglam ve nisanlisi devlet kurumunda calisiyormus.Kabul etmedim gondermeyi oda diyor ki gormek hakkim engel olamazsin,velayet kararinda da yaziyor gorus gunleri.Burda gezicez desede yine kacirabilir kafaya koymussa.Ya hic gorusturmemem gerek,ya da baska bir cozum bulmaliyim.Oglunu gormek isteyen kalkar gelir yasadigi yerde gorur
Kesinlikle pasaport cikartmayin
Zaten sizin onayiniz olmadan yasal olarak babasi tek basina pasaport cikarttiramaZ
Avukata sordum konuyu bilgisi yokmus,arastirip haber vericem dedi.Yurt disinda gecerli velayet talabi gibi birsey varmis.Yarin baska bir avukati arayip soracagim.Aman çok riskli Allah korusun kacirirsa zor alirsiniz bence bir avukata danışın çok ciddi bir konu bu
Kendisine soyledim boyle dusundugumu beni paranoyaklikla sucladi,hastasin sen tedavi ol dedi. Ama yaptiklarini anlatsam bunuda yapar kesinlikle guvenme dersiniz. Bosanmaya geldiginde gordu cocugu orda bile yan masada oturmak zorunda kaldim cunku oglum agladi beni goremeyince. Durmaz aglar dedim.Sen ikna edersen durur o diyor. Avukat olsa yada bilgisi olan birileri yonlendirse keske. Tesekkur ederim.Korkularınızı direk eşinize söyleyin. Saklamayın bence . Neden göndermediğinizi bilsin. Keşke bir avukat arkadaş cevap verse bu soruya. O sizi daha iyi yönlendirir.
Küçücük çocuk. Babasınıda pek gördüğü yok. Nasıl duracak yalnız onun yanında zaten. Sizi ister.
Oglum pimpirikli ,hemen cikarir atar.Eski esimde diyor ki;Ben tee nerden gelicem ,burda kalacak yeri yok Ailesi sehir disinda onlarda gorsun,ben de ailemi goreyim.Gelip 1 gun oglumu gorup ailemin yanina gidersem oglum la vakit geciremem.Hayvan dilinde yaziyor bunlari benim anladigim ,soylemek istedigi bunlar.iletisim kuramiyoruz cevap vermiyor cunku .Babasıyla görüştüğü zamanlarda takip chipi gibi birşey dikin atletine. Babasının da çocuğun da haberi olmasın. Gittieri yerleri bilin.
Kabul etmeyin lütfen. Gelsin görsün gitsin o halde. Ne olur, ne olmaz.Oglum pimpirikli ,hemen cikarir atar.Eski esimde diyor ki;Ben tee nerden gelicem ,burda kalacak yeri yok Ailesi sehir disinda onlarda gorsun,ben de ailemi goreyim.Gelip 1 gun oglumu gorup ailemin yanina gidersem oglum la vakit geciremem.Hayvan dilinde yaziyor bunlari benim anladigim ,soylemek istedigi bunlar.iletisim kuramiyoruz cevap vermiyor cunku .
lutfen cocugu boyle bir adam icin ikna edip, psikolojisini bozmayinKendisine soyledim boyle dusundugumu beni paranoyaklikla sucladi,hastasin sen tedavi ol dedi. Ama yaptiklarini anlatsam bunuda yapar kesinlikle guvenme dersiniz. Bosanmaya geldiginde gordu cocugu orda bile yan masada oturmak zorunda kaldim cunku oglum agladi beni goremeyince. Durmaz aglar dedim.Sen ikna edersen durur o diyor. Avukat olsa yada bilgisi olan birileri yonlendirse keske. Tesekkur ederim.
Ben de gondermeyi istemiyorum.Dava acar bu defa gostermiyor diye,sonrasinda oglum suclar mi bilmiyorum. Asla guvenmiyorumsimdiye kadar nerdeymis babasi?
siz merhamet ederken dunyanizi yikmasin dikkat edin.
Ikna etme gibi bir niyetim yok.Ben gondermeyi istemiyorum. Sonra ogluma diyecek ki annen gostermedi bagimiz koptu vs. Oglum gormeyi istiyor babasini,taniyor vakit gecirmekte istiyor.Ote yandan velayette yasal haklari var dava acip mahkeme karariyla alabilir.Isi yokusa surmeyeyim desem birsuru varda var.Ama ben net olarak gostermek istemiyorum.Kararimda yanlismiyim diye soruyorum ,vermezsem neler olur,verirsem neler olur vs.Yada yurtdisina cikaramayacagi ,cikarsada kolay alacagim bir sistem.olmalilutfen cocugu boyle bir adam icin ikna edip, psikolojisini bozmayin
bana neler yasatti bunu da yapar diyorsunuz. tekinsiz guvenilmez bi tipten bahsediyorsunuz.
zaten cocuguma babalikta yapmadi diyorsunuz.
buna ragmen, net degilsiniz hala acaba gondersem mi babasidir diyorsunuz.
insallah uzulmezsiniz.
gostermiyor degilsiniz ki. gelsin evde gorsun. isin icine yurt disi sokmus. tanimadan etmeden okurken ben bile guvenmedim adama..o hemen gostermiyor dedi diye, ok diyip dava acamazlar. gelsin yerinde gorsun. alip goturmesin..vize islemleri vs var. adamdan bosanma sebebiniz var. sanki puru pakta cocugu kaciriyorsunuz.Ben de gondermeyi istemiyorum.Dava acar bu defa gostermiyor diye,sonrasinda oglum suclar mi bilmiyorum. Asla guvenmiyorum
Ben de gondermeyi istemiyorum.Dava acar bu defa gostermiyor diye,sonrasinda oglum suclar mi bilmiyorum. Asla guvenmiyorum
Pasaportunu iptal edin.Pasaportu var oglumun bende .Dedigim gibi yasadigi Ulkede arkasi saglam ve nisanlisi devlet kurumunda calisiyormus.Kabul etmedim gondermeyi oda diyor ki gormek hakkim engel olamazsin,velayet kararinda da yaziyor gorus gunleri.Burda gezicez desede yine kacirabilir kafaya koymussa.Ya hic gorusturmemem gerek,ya da baska bir cozum bulmaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?