- 28 Temmuz 2016
- 4.043
- 6.758
- 158
- Konu Sahibi Audreyhorne
-
Aramızdaki meseleye çocuğu karıştıramam.ben olsam çoçuğuda göstermem mümkünse izimi kaybettirirm ne bu be bana hakaret edecek çoçukla alaksı yok şam babası
Bi sonuca varır mı onu bilmiyorum aslında.Yasal olarak uzaklaştırma, hakaret-tehdit davası açabilirsiniz. Son adımı da velayeti almakla tehdit etmek olacak zaten. Bunları yaparsanız onu da kulağının arkasında görür. Böyle kızım için kızım için diye tehditlerini, hakaretlerini dinler, eziyetini çekerseniz zora girersiniz.
o zaman hakaret eder sende yalayıp yutarsınAramızdaki meseleye çocuğu karıştıramam.
Çocuk olmasa neler yapacağım da. Korkuyorum iyice çıldıracak diye. Ne yöne evrilecek tahmin edemiyorum
Hak verince ne diyosun mesela?Eşinize hak vermiyorum yaptıklarından dolayı ama sadece kendinizi eşinizin yerine koymanızı istiyorum. Keske erkek arkadaşınızla kızınız arasındaki bağı kurmadan önce eşinize bu durumu anlatsaydiniz veya kızınız için bu süreci biraz daha uzaktsaydiniz.
Hak veriyorum demiyorum hak vermiyorum diyorum. Dikkatli okuyun lütfen.Hak verince ne diyosun mesela?
Bir sonuca varır. Yaptıklarının bir karşılığı olduğunu görür. Boşuna mı 6284 ile uğraşıyorlar sanıyorsunuz? Boşuna mı nafaka velayet diye ağlıyorlar?Bi sonuca varır mı onu bilmiyorum aslında.
Uzaklaştırma aldırmayı düşünüyourm evet. Hakaret davası açsam sonuçsuz kalır gibi geliyor bilmiyorum.
İlerde evlenme ya da bir yaşama gibi bir şey olursa velayet %100 açacaktır zaten eminim.
Bu olgunlukta olsaydı keşke.Eşinizin yaptıkları doğru değil ama bence eski eşlerin çocukların kimlerle görüştüğünü bilmesine ve iznine ihtiyaç var.
Ben boşanmış olsam tekrar evlenecek olsam bile eşime sorarım. Şu insanla çocuklar birarada yaşayacak diye. Çocuklarla tanisamadigi sürece eski eşimin bilgisine ihtiyaç yok ama çocukla tanisiyorsa bilmesi ve hatta rızası gerekli.
Aynı şekilde eski eşimde bana sormadan sevgilisi ile tanıştıramaz çocuğumu. Özellikle 3 yaş gibi küçük bir yaş grubuysa.
Teşekkür ederim. Resmi olarak boşandıktan sonra istersem 1 gün sonra alırım bu kimseyi ilgilendirmiyor.
Çocuğum olması kalbimin olmadığı anlamına mı geliyor sizce ? Dikkat edilecek hususlara dikkat ediyorum zatren
Erkekler çocuğu kadına atıp kendileri o kucak senin bu kucak benim gezmeyi biliyorlar. Kadın önüne bakamasın diye çocuğu silah yapmaktan geri durmuyorlar, çocuk sayesinde diledikleri zaman kadının hayatına dalmayı kendilerine hak görüyorlar. Ama kadının sevgilisi olunca empati yapmak lazımmış minnoş kalbi kırılırmış tosunumun, beter olsun.hanımlar, ne zaman erkeklerin kırılgan egoları söz konusu olduğunda kraldan çok kralcı olmayı bırakırsınız? sizin taşradaki iki göz odalı evlerinizden koskoca dünyaya yargı dağıtmanız için sorulmuyor bu sorular. kadına verecek tavsiyeniz varsa buyrun.
Bence naçizane eşinizden bağımsız söylüyorum. Evlenme durumuna gelmeden çocugunuzu sevgilinizle tanıştırmayin. Tek baktığınız için zorunlu olarak böyle oluyor olabilir. Bu sevgilinizle de daima birlikte olacaksınız gibi düşünüyor olabilirsiniz. Ama başka biri de hayatınıza girdiğinde çocuk farklı farklı abilerle tanışmış olacak. Aynı şekilde erkek için de böyle olması gerekir. O da evleneceği kadın dışında sevgilisini tanistirmamali bence. Çocuğun kafası karışmaması açısından.Bu olgunlukta olsaydı keşke.
Şu an evlenme gibi bir durum olmadığı için bunu kendisiyle paylaşma gereksinimi görmedim.
Aynı şeyi o yapsa kadını yakından tanımaya çalışırdım.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Yani biriyle 3-5 ay görüşünce evlenip evlemeyeceğime karar vermiyorum. Bunun için en az 2 sene geçmesi gerekiyor ve bu süreçte o bağı kurmamaları mümkün olamaz.Bence naçizane eşinizden bağımsız söylüyorum. Evlenme durumuna gelmeden çocugunuzu sevgilinizle tanıştırmayin. Tek baktığınız için zorunlu olarak böyle oluyor olabilir. Bu sevgilinizle de daima birlikte olacaksınız gibi düşünüyor olabilirsiniz. Ama başka biri de hayatınıza girdiğinde çocuk farklı farklı abilerle tanışmış olacak. Aynı şekilde erkek için de böyle olması gerekir. O da evleneceği kadın dışında sevgilisini tanistirmamali bence. Çocuğun kafası karışmaması açısından.
Eşinizle ilgili mevzuda bütün yasal durumları kullanın..ne olacağı belli olmaz. Veya öncesinde güzellikle konuşmayı deneyin. Senin de hayatına biri girebilir. Çocuğumuz için sağlıklı bir yöntem belirleyelim vs gibi bir adım atın bakalım anlayacak mi. Yani anlık bir öfke ile mi boyle davrandı yoksa bu tutumunu sürdürecek mi bir yüzyüze gözlemleyin. Anlamazsa da bütün hukuki haklarınızı kullanın.
Böyle bir hakkı yok kesinlikle haklıyken haksız duruma düşer, cocugu polis eşliğinde görmeye gelebilir olaylar inanılmaz şekilde çığrından cıkabilir. Çok yanlış bir hamle olur bu.ben olsam çoçuğuda göstermem mümkünse izimi kaybettirirm ne bu be bana hakaret edecek çoçukla alaksı yok şam babası
benim yapacagım şey bu o adam uzaklaştırmada alsan rahat vermez daha çok kinlenecekBöyle bir hakkı yok kesinlikle haklıyken haksız duruma düşer, cocugu polis eşliğinde görmeye gelebilir olaylar inanılmaz şekilde çığrından cıkabilir. Çok yanlış bir hamle olur bu.
hanımlar, ne zaman erkeklerin kırılgan egoları söz konusu olduğunda kraldan çok kralcı olmayı bırakırsınız? sizin taşradaki iki göz odalı evlerinizden koskoca dünyaya yargı dağıtmanız için sorulmuyor bu sorular. kadına verecek tavsiyeniz varsa buyrun.
+1Erkekler çocuğu kadına atıp kendileri o kucak senin bu kucak benim gezmeyi biliyorlar. Kadın önüne bakamasın diye çocuğu silah yapmaktan geri durmuyorlar, çocuk sayesinde diledikleri zaman kadının hayatına dalmayı kendilerine hak görüyorlar. Ama kadının sevgilisi olunca empati yapmak lazımmış minnoş kalbi kırılırmış tosunumun, beter olsun.
Sonra ona geri dönmediğim için işler biraz çirkinleşti. Hakaret, lküfür, tehdit, beddua ne varsa işittim. Kızım için yine ses çıkarmadım. Onun için de zor bir durum olduğunu düşünüp tolere ettim.
Adam çocuk için falan değil konu sahibi hayatına yeni birilerini aldığı için bu derece pisleşti, çocuğu bahane ediyor.H.sonu babasına x abi bana uçak aldı diye anlatmış. Eski eşim arayıp etmediği küfür kalmadı :) bu şekilde iletişim kuramam deyip yüzüne kapattım. Küfürler wp üzerinden devam etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?