- 3 Şubat 2018
- 25.796
- 110.961
- 598
- Konu Sahibi Onceadalet
-
Evet terapi alıyordum yarıda kaldı devam edecegimBiz kadınlar hiç akillanmiyoruz. İnsan bir kere yılan tarafından isirilsa o deliğe tekrar ayağını koyar mi.biz yüzlere koyuyoruz.bacim o senin paranın peşinde. Kurtulmussun önüne bak.seni kim olsa alır.ama tavsiyem terapi al. Aynısının benzerini bulma.
Haklısınız bekar kalmak böyle biriyle evli olmaktan mantıklı sagolunBu adam son şansın mı? Senin için başka adam kalmadı mı? Erkeksiz yaşamı göze alamıyor musun? Eğer öyle ise şart şurt sunma, git yerleş kayın ailenin köyüne evine. Herşeyi ver adamın eline. Sen de rahat et, biz de rahat edelim, eski kocan ve ailesi de rahat etsin.
Evet maalesef her geldiğinde affettim o da alıştı sanirimÇocuk yokmuş zaten gidin kendinize yeni bir numara alın. Sosyal medyanızı da gerekirse bir süre kapatın( kendinize engel olamadığınızı düşünüyorum) sizinle hiç bir şekilde iletişimi olmasın. Bi söz vardır ex den next olmaz. İşiniz gücünüz varmış , daha yaşınız da genç. Bakın önünüze.
Maalesef sanırım bağımlı oldum terapiye devam edecegimNeden hiç yaşananlardan ders olup önünüze bakmiyorsunuz artık ya ? Yeryüzünde tek erkek eski eşiniz mi ?
Geçen sene boşandiniz değil mi ? 1 senede ne kadar ilerleme kaydettiniz ?Maalesef sanırım bağımlı oldum terapiye devam edecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?