anladığım kadasıyla ikiniz de zaten farklı evlilikler yapmış ve hayatlarınıza devam etmişsiniz, kadına ne oluyor anlamadım ben. takıntıları var demek ki. uygun bir ortamda uygun dille uyarabilirsiniz, sonç da siz de evli bir bayansınız huzurunuzu kaçırmaya ne hakları var.
akrabalarınızın sırf o kadın istemiyor diye sizi çağırmamalarını yadırgadım açıkçası resmen prim vermişler kadına.
bence hiiçç stres yapmayın.hayatınızı o kadına göre mi yaşıycakmışsınız.birlikte aynı ortamda bulunmak istemiyorsa o katılmasın o zaman cemiyetlere,geri çeksin kendini.sizin yaz tatilinde hangi tarihlerde orada bulunacağınız bellidir zaten kulağına gider o hanımın.kendisi ona göre yapsın planını sizin orda bulunmayacağınız tarihe göre.dünya sadece onun etrafında dönmüyor birinin bunu öğretmesi lazım sanırım kendine.
Ay benim hayatımda da bu durumlar olmuştu. Annemle, babamın eşi arasında. Kovalamaca resmen. İğrenç bir duygu. Demek ki, eski eşiniz o kadını kıskandıracak bir şeyler yaptı, söyledi? Olamaz mı?Bence öyle. Ayrıyetten sizin kadını takmamanız, kadının zoruna gitmiş. "BENİ NASIL TAKMAZ?" sendromunu oluşturmuş bence. O yüzden üstünüze üstünüze geliyor. Sırf siz onu kafanıza takın diye. Yaşım gereği size tavsiyede bulunmam ne kadar doğru bilmiyorum, çünkü çocuğunuz yaşındayım büyük ihtimal. Ama ben olsam, inanın taksam bile, onu taktığımı asla göstermem. Düğünde de bol bol göbek atarım Küçük bir sır: Bu kadın sizi çok fazla önemsiyor...Yapacağınız her hareket ,onu kendi tuzağına düşürecek
cnm anlıyosundur beni sen yaşım 40 bu arada bu olay yüzünden kızıma ben önce evlilik yaptım diye söyledim çünkü biri gelir der psikolojisi alak bullak olur dedim saolsun anlayışla karşıladı tahmin etmiştim dedi cnm kızım...arkandayım anne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?