Eski eşimin yeni karısı başıma bela

selma2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
79
0
86
Ankara
ben 22 sene önce ayrıldım eski eşde hemen evlendi ben 21 sene hiç görmedim gecen sene uzaktanda olsa gördük salak eşi çok kıskançmış beni hala çok kıskanıyomuş ama bu kıskançlıkları bana zarar vermeye başladı gecen sene akrabamızın eşi vefat etti ona baş saglıgına gittim onlarda ordan az önce ayrılmışlar bu olay oldu ...neymiş aynı ortamda bulunamazmışız madem bulunacakmışız niye ayrılmışız hala gözümmü varmış...mış...ta eşimi arayıp onun oldugu düğünlere ve cenazelere gitmeyecekmişim bunu arayıp söylemeyi düşünmüşler biz aynı köydeyiz hatta onlar izindeyken aynı mahalleye köye gelemezmişim hatun nereye gidecegime karar veriyoo yaaa çok sinirlendim üzüldümde insanın aklına gelmeyenleri getiriyolar yaaa yaz geliyo napacam ben tatilde köydeyiz gene stres oluyorum bende haber gönderdim eski eşime karın eşimi ararsa bende senin eşini ararım ortalık karışır diye napacam akıl verin yaza düğün var ikimizinde akrabası hemde...:2:

anladığım kadasıyla ikiniz de zaten farklı evlilikler yapmış ve hayatlarınıza devam etmişsiniz, kadına ne oluyor anlamadım ben. takıntıları var demek ki. uygun bir ortamda uygun dille uyarabilirsiniz, sonç da siz de evli bir bayansınız huzurunuzu kaçırmaya ne hakları var.

Hiçbir şekilde umursamayın ve onun hakkında kimseyle tek bir kelime konuşmayın. Böylece kendinin ne kadar değersiz olduğunu da anlamış olacaktır

evet iki çocugu var biri 20 yaşında benimde 2 çocugum var yani birde ben evliyken eşimle nişan yapmış boşanıncada evlendiler benim derdim olması gerekirken onunla onun derdi var benimle yakından hiç görmedim kadını aynı ortamdada bulunmadık..... ve her gittigi yeri engelliyo onu cagırmayın diye sonra düğün sahibi ya böle oldu onun için cagaramadık diyolar artık sabrım kalmadı.....

rahatsız olan çeker gider... sen git tatiline düğününe vs.. seni görmek istemiyorsa o kendi programını sana göre ayarlasın. karşı karşıya kalmak istemiyorum sinirim bozulmasın diyorsan, bu konuyu senle konuşan kişilere, şu tarihte gelicem gidicem, şu düğüne gidicem vs.. diye duyur nasılsa hatuna haber gider o da gelmesin o tarihlerde, gelirsede bu onun derdi kendi gerilsin sen düşünme...
bu kadar kıskandığına göre kendi ilişkisinde sorun var ve senin unutulmadığını düşünüyor demekki.. yoksa eski ilişkiyi bu kadar çok kıskanmak için 20 sene çoook uzun zaman, acıdım şimdi o kadına yazık yaaa, düşünsene 20 yıl senin gölgende deli gibi kıskanarak geçirmiş evliliğini ve eminim çevrenizde bu kıskançlığa tanık olan herkesde ona acıyarak bakıyordur kendini küçük düşürüyor haberi yok. bence konuya birazda bu açıdan bak kendini ezdirme o kadın zaten ezik...

Ay benim hayatımda da bu durumlar olmuştu. Annemle, babamın eşi arasında. Kovalamaca resmen. İğrenç bir duygu. Demek ki, eski eşiniz o kadını kıskandıracak bir şeyler yaptı, söyledi? Olamaz mı? Bence öyle. Ayrıyetten sizin kadını takmamanız, kadının zoruna gitmiş. "BENİ NASIL TAKMAZ?" sendromunu oluşturmuş bence. O yüzden üstünüze üstünüze geliyor. Sırf siz onu kafanıza takın diye. Yaşım gereği size tavsiyede bulunmam ne kadar doğru bilmiyorum, çünkü çocuğunuz yaşındayım büyük ihtimal. Ama ben olsam, inanın taksam bile, onu taktığımı asla göstermem. Düğünde de bol bol göbek atarım Küçük bir sır: Bu kadın sizi çok fazla önemsiyor...Yapacağınız her hareket ,onu kendi tuzağına düşürecek

Ya canım boşver gitsin. Takma kafana.
Sen niye setres yapıyormuşsun?
Bırak o stres olsun.

akrabalarınızın sırf o kadın istemiyor diye sizi çağırmamalarını yadırgadım açıkçası resmen prim vermişler kadına.
bence hiiçç stres yapmayın.hayatınızı o kadına göre mi yaşıycakmışsınız.birlikte aynı ortamda bulunmak istemiyorsa o katılmasın o zaman cemiyetlere,geri çeksin kendini.sizin yaz tatilinde hangi tarihlerde orada bulunacağınız bellidir zaten kulağına gider o hanımın.kendisi ona göre yapsın planını sizin orda bulunmayacağınız tarihe göre.dünya sadece onun etrafında dönmüyor birinin bunu öğretmesi lazım sanırım kendine.

evet akrabalara o gelirse olay çıkartırım diyormuş onlarda düğünlerinde olay çıkmasını istemiyolar tabii o cahill sen anlayışlı ol diyolar da anlayış kalmadı....yaniii onun programladıgı gibi yaşayacam yaa hattini bilmiyo zavallı diyimmm

cnm anlıyosundur beni sen yaşım 40 bu arada bu olay yüzünden kızıma ben önce evlilik yaptım diye söyledim çünkü biri gelir der psikolojisi alak bullak olur dedim saolsun anlayışla karşıladı tahmin etmiştim dedi cnm kızım...arkandayım anne dedi

çok zor bi durum selma hanım,sölenenlere katılıyorum sizi aşırı derecede kıskanmasa bu tür tavranışlar sergilemez,ama akraba ve tanıdıklarınızında sırf o şekilde tehdit etti diye sizi dışlaması gerekmez.hiç takmayın ve etrafınıza da umrunuzda olmadığını söyleyin,kendi kendine kudursun dursun

Ben de 21 yaşındayım. Zaten saklancak , anlayışla karşılanmayack bir tarafı yok ki :)

ay kadina bak ya onaneyse...
bence ona verilecek en guzel cevap su ''ben o adamdan yillar once kendi istegimle ayrildim, simdi sen onunla evlisin ama hala beni kiskaniyorsan cok acinacak haldesin...''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…