eski eşin psikolojisi

icecold

böylesi daha iyi..
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
572
221
323
43
Öncelikle merhaba,
Eski konularımı hatırlayanlar bilir, boşanıyorum.
Çok şükür ki kısa zamanda çabuk toparlandım ama;
İlgilenmediğim halde tanıdıklar vasıtasıyla şahısın facebook da paylaştığı fotoğrafları duyuyorum.
İnanın açıp bakmadım bile.
Sınırsız eğlencede teknelerde kızlarla elinde içki kadehleriyle çok eğleniyorum imajı.
Bir ay önce ben de tatildeydim ama bırakın resim yüklemeyi kimseye duyurmadım bile.
Çünkü kimseye iyi olduğumu yada kötü olduğumu ıspatlama mecburiyeti duymuyorum.
Kafamda tamamen bitmiş bir şey için neyin nağmesini yapayım.
Biran önce yolumu çizme derdindeyim ben.
Neyin ıspatlanma çabası ki bu.
Zaten kimse kimseyi ağlarken perişan halde görme derdinde değilken,
Sizce erkekler bunu neden yapıyor.
Buraya bu konuyu açma nedenim buradaki bakış açıları çok farklı oluyor.
Çok doğru tespitler yapılıyor.
Nedir bu erkeklerin derdi....

Belki de kimseye iyi olduğunu göstemeye çalışmıyordur. gerçekten yeni hayatına adapte olmuştur ve o an oraya o resmi koymanın insanlar tarafından böyle yorumlanacağını bile düşünmüyordur. erkekler bizim gibi komplike düşünmüyorlar biz kadınlar böyleyiz adam resim koyuyor biri görüyor hemen koşa koşa eski karısına gidiyor seninki böyle böyle resim koymuş..
bayılıyorlar insanların kafasını karıştırmaya..bence arkadaşlarını kibarca uyarabilirsin ondan haber getirmemeleri konusunda

Öncelikle merhaba,
İlgilenmediğim halde tanıdıklar vasıtasıyla şahısın facebook da paylaştığı fotoğrafları duyuyorum.
Sınırsız eğlencede teknelerde kızlarla elinde içki kadehleriyle çok eğleniyorum imajı.
Bir ay önce ben de tatildeydim ama bırakın resim yüklemeyi kimseye duyurmadım bile.

Facebooktaki bu görmeişlerden muzdarip birisi olarak yazmak istedimm..Malesefki öyle bacım iki kuruşluk o.... çocukalrı kendilerini orda adammış gibi gösteriyorlar...Dünyanın hakimi onlar..Birde öyle şeyler yazıp paylaşıyorlarki dünyadaki en dürüst en ahlaklı en namuslu lafın kısacası şu "by mükemmeli" oynuyorlar.Birde etraflarında kendileri gibi bir kaç soysuz bulursalar meydan onalrın dünyayı keşfetmişler..Ve bende bunları yaşadımm bana gelince namus timsali kesilen insnalar facelerinde öyle şeyler paylaştılarki kendimi çok kötü hissettimm..Ve tam bir iğrençlik oldu facebook adamlar karılarıyla yataktaki hallerini bile atar hale geldiler..Hiç takma kafan farkındalık yaratmaya çalışıyorlar inanki aslında içleri tamamen çökük ve bitik..Ruhunu beleşe çıkarsa alanı olmaz onlarla giden kızlarda aynı inanki bir bardak çaya feda etmeyecekleri birşey yok..Ve birde bu şerefsizler resimleri attıktan sonra arkadaşlarına mesaj atıyorlar beğenninn sana laaaa diye bu kadar basit aciz insnalar..Gzilicede senin facene girer bakarlar..

Belki de kimseye iyi olduğunu göstemeye çalışmıyordur. gerçekten yeni hayatına adapte olmuştur ve o an oraya o resmi koymanın insanlar tarafından böyle yorumlanacağını bile düşünmüyordur. erkekler bizim gibi komplike düşünmüyorlar biz kadınlar böyleyiz adam resim koyuyor biri görüyor hemen koşa koşa eski karısına gidiyor seninki böyle böyle resim koymuş..
bayılıyorlar insanların kafasını karıştırmaya..bence arkadaşlarını kibarca uyarabilirsin ondan haber getirmemeleri konusunda

haklı olabilirsin aslında.
Normalde pek internetle ilgisi olmayan birisiydi.
Ondan öyle düşündüm galiba...

Zaten erkekler böyle durumlarda etrafa kendi ic acısını göstermez ' aa adama bakın hayatını yasıyor ' desinler bana isterler öyle gururları oksanır iste tüm dert bu :) Eğlence= Gurur oksama gibi görüyorlar herhalde:1:

haklı olabilirsin aslında.
Normalde pek internetle ilgisi olmayan birisiydi.
Ondan öyle düşündüm galiba...

eğer internetle ilgisi yoksa emin olki senin için atıyordur...Bak ben mutluyum der gibi..inanma umursama umursarsan bu köpeklerin bir atarfları kalkıyor kendilerini adam sanıyorlar..Ben tam iki yıl boyunca süren bir ilişkim oldu ve adam facede birşey paylaşmazdı sonra beni güzelce aldattı gitti almanyada bir akrabası varmış sözüm ona ailesi beni istemedi boşanmış olduğum için evlendii kızda gece barlarında hayat kadını gibi birşey içki dersen kız ayık gezmiyor vehasıl bunla evlendi bu geçen yıll çıktı almanyay gittii...Ailesininn amusu kurtulduu onlarada öylesi yakışır..Ben facesindeki bir kaç şeyi okudum kız için ölüyor sankii köpek gibi yalvarmalar falan velhasıl ben çok ağladım üzüldüm öldüm bittim öyle bir hale geldimki aileme dedim beni akıl hastahanesine yatırın dedim beni ilaçla uyutsunlar siz gelin görün gidin dedim ben nefes almak dahi istemiyorum dedimm..Bu şerefsiz evledikten bir ay sonra arkadaşımız var ortak arayıp beni soruyor nasıl iyimi diye nette o o....pu ile konuşuyor ortak arkadaşlarımızada soruyor benim için nettemi diye...Şimdi almanyada ayıl gezdiği yok heğ sarhoşş daha beter olsun hepsii...Bu sebeple bu tip insnalar içlerinde aslında çok yıkıntılı olan insanlardır bana göree

KEndi aklında intikam almaya çalışıyor sen yokken daha mutluyum rahatladım imajını göstermeye çalışıyor ama zavallı eğer boyle fotografları paylaşıyorsa seni hala unutamadı ve senin canını acitmak istiyor ama asıl ezilen canı acıyan kendisi halbuki bunu kendine bile soyleyemiyor bile

zaten boşanmayı o istemedi mi yanlış mı hatırlıyorum,engelle gitsin aman ne yapıyosa yapsın

Yok ben gormedim. Benim face im yok zaten. Bana arkadaslar soyluyor. Inanin hic bakmadim bile. Benim icin bitmis bisey. Neden onu arastirayim ne yapiyor ne ediyor diye.

Öncelikle merhaba,

boşver bence kımse salak değil o fotoları görenler de emınım cok olumlu dusunmuyorlardır,kendını madar ettıgıyle kalıyordur muhtemelen

buarada nasıll boşandın,yanı ne yapmam lazım ben de boşanacağım da

boşver bence kımse salak değil o fotoları görenler de emınım cok olumlu dusunmuyorlardır,kendını madar ettıgıyle kalıyordur muhtemelen

buarada nasıll boşandın,yanı ne yapmam lazım ben de boşanacağım da

Daha bosanmadim. 2. celsem gorulecek eylulde. avukatim girip cikiyor. Hersey yolunda.

Canım buraya konu açacak kadar moralin bozulduğuna göre geçmişte kalmamış pek :19:
İnsanlar farklı farklı,bırakın ne hali varsa görsün
Konunuzu bilmiyorum ama sünger çekin ,takmayın

Sağolsun tanıdıklar şöyleymiş, böyleymiş diye haber vermekten çekinmiyorlar.
Ben merak etsem zaten açar bakarım, araştırırım.
Ben göreyim diyemi atmış o fotoları bilmiyorum ama,
Oh be kurtuldum, "o ne sıkıntılı evlilikti öyle" imajı galiba...
Aramızda alkol hep sorundu.
Elinde içkilerle resim koymuş.
"artık rahat rahat içiyorum, karışan yok" mesajı...

tüm erkekler 12 yaşındadır :)
kimlik yaşı 30 40 50 olabilir farketmez, zeka yaşları, sosyal duruşları, ahlak anlayışları, cinsel ilgileri hep 12 :)
E, ne bekleyebilirsin 12 yaşında bir erkekten? sen de bakim :)?

yani resimlerden anlam çıkarmaya gerek yok, önceden nette takılmıyodur artık takılıyodur millet yediği yemeği bile resimleyip paylaşıyo, tatil resimleride paylaşmak için ideal ille birisine göndermemi olması lazım, o arkadaşlarda anlatmasın yani sanane bu saatten sonra

Back
X