Eski eşin telefon rehberi

Asla yapma. Haklıyken haksız duruma düşme. Mahkemelerde sürünürsün ben sana diyim.

Zaten senden ayrılınca başkasıyla evlendiğini görmeyecekler mi. Kimse sence vay şerefsiz diyecek mi? Hayır. Toplum zaten bu erkeklere çanak tutuyor. Alkış tutuyor. Kimi kime rezil edeceksin biri biri diğerinden rezil.

Asla yapma şu an sinirlisin intikam arıyorsun ama kimse bunları takmaz. Eski eşin repustasyon kaybetmez. Senin deli olduğunu haklı bulurlar, bak adam deli demişti doğruymuş derler. Asla diyeyim bacım.

Bu açıdan düşünmemiştim... Çok doğru diyorsunuz.
Zaten kendinin ne mal olduğu da ortada arkadaşları da kendisi de

Ben kariyerimle uğraşıyorum, yükseldigimi ona muhtaç olmadığımı guclu durdukca anladıkca zaten deliye dönüyor ;)

Burda bir üye vardı.
kocasının sevgilisine küfür etti diye tazminat ödemek zorunda kalmıştı.
bence yapmayın ondan beter olursunuz sonra.
bırakın allahından bulsun.

Ağır bir tazminat davası açar ve haklı da çıkar.

Değer mi böyle bir şeye. haklıyken haksıza duruma düşmeye çok meraklısınız sanırım.

Bu açıdan düşünmemiştim... Çok doğru diyorsunuz.
Zaten kendinin ne mal olduğu da ortada arkadaşları da kendisi de

Ben kariyerimle uğraşıyorum, yükseldigimi ona muhtaç olmadığımı guclu durdukca anladıkca zaten deliye dönüyor :KK66:

Aman diyim, herkesin bi köpek olma süresi var. O an bu an değil. Her şeyi aleyhine tutar bu adam. Sen sadece nefret toplarsın böyle. Çocuğun var onu düşün babadan hayır yok belli ki zaten. Ben de ayyynı bu durum gibi bir babam var annemle babam ayrı tavsiyemi dinle bak inan ki. O rehberi de sil at ki sinir anında ne bileyim yapmayasın. Elinin altında olursa bir sinir anında yapabilirsin bu hatayı.

Aman diyim, herkesin bi köpek olma süresi var. O an bu an değil. Her şeyi aleyhine tutar bu adam. Sen sadece nefret toplarsın böyle. Çocuğun var onu düşün babadan hayır yok belli ki zaten. Ben de ayyynı bu durum gibi bir babam var annemle babam ayrı tavsiyemi dinle bak inan ki. O rehberi de sil at ki sinir anında ne bileyim yapmayasın. Elinin altında olursa bir sinir anında yapabilirsin bu hatayı.
:KK9:En güzel tavsiye bu olsa gerek, gerçekten çok teşekkür ederim bi an bi hırs, elime böyle bişey geçince intikam almak istemem doğru değil

Allahndan bulsun tez vakitte

haberleşmenin gizliliğini ihlalden ceza alırsınız
ayrıca saygınlığını kaybettiği için uğradığı zararı da tazminat olarak isteyebilir

Selam kızlar

Sorum sizlere şu olacak, eski eşimle boşanma (nihayet) arefesindeyiz, misal yerindeyse ona son golü attıktan sonra güzel bi uğurlama yapmak istiyorum

Kendisi bu evlilik boyunca bi es olamadıgi gibi hiçbir anlamda da babalık yapmadı oğlum doğduğundan beri.Gecen cuma oğlumun solunumu durdu ve ambulansta hayata döndü Rabbim bana geri verdi... ve bu adam o gün keyfi yerinde alemlere akiyordu haber versem bile gelmezdi, öz oğluna itten it dogar diyen kimse bu şahıs

Neyse sözün özüne gelirsem bir şekilde nasıl olduğunu anlamadigim şekilde onun rehberi elime geçti, şu anki kullandığım telefon jnjn eski telefonu bi yerine yedeklememi ne yapmış onu buldum

Bende oğlum ve bana bu yaptıklarını bana attığı mesajları mahkeme sürecindeki olan beyannameleri( yani haksızlıklarını annesinin hakimin bile artık saçmalıgina dayanamadigi beyanlarini) vb. gibi küfür ve hakaret olmaksızın bu kişilere gondermek istiyorum

Sağda solda bana iftira atıp yok deli yok kadın değildi diye söylenip duruyo bu srf.s.z bide baba değil yaomadigi babaligida herkes bilsin neymiş çocuğu bile gostermiyormusum ona ailesine çağırdığım halde gelmediğini demiyor da

Ben bosadiktan sonra hemen evlenecekmis güya ama bu yaptıklarını da miletin bölmesine istiyorum
Kendisi mali müşavir saygın bi mesleği var en azından bu yapacağım bile ona is anlamında prestij kaybına ve iş bağlantılarına katkısı güzel olacak :KK62:

Böyle birşey yaparsam hukuki anlamda bişey yapabilir mi bana ne yapayım bna dava açabilir mi sonuçta ben hakaret iftira olmayan şeyleri soylemeyecegim
etrafidakilere .Benden sonra gelen ne olduğunu bilsinde öyle gelsin o zaman diye kizcagiza bi nevi ne mal.olduğunu bildirmek istiyorum
Birde psikolojik baskı hissetsinki bana ve oğluma neler yaşattıysa miletin tepesine coksun, çünkü var etrafında öyle es dost is arkadaşı da ben kendisinjn kalittesine uymamak icn sustukca aldirmadikca iyi öttu artık susmasi gerek

Sizce ne yapayım hukuki anlamda zarara uğrayan ben olur muyum?
Intikam duygusuyla hareket etmek size zarar verebilir. Karsimdakini uzeyim derken daha cok uzulebilirsiniz.

Siz kurtulun yeter. Yaptiklari haksizliklarin hesabi cikar bi yerden

Yüklüce bir tazminat ödemek ya da hapis cezası istiyorsanız yapın tabi ki. Neden olmasın.

Yaa offf korkutmayin insanları. Sanki Türkiye'de değiliz hepimiz. Yüklüce tazminat hangi mahkemeden karar diye çıkmış. Ölümü trafik kazalarında bile tazminat 150-200 binler de çıkıyor. Adamı sokak ortasında tehdit et döv denetimli serbestlik adı altında serbest dolaşıyorsun.

Konu sahibi senin boşanma için tuttuğun avukat yok mu? Elindeki bilgi ne bilmiyorum ama belki boşanma aşamasında ise yarar. Onunla bir konuş istersen.

Selam kızlar

Sorum sizlere şu olacak, eski eşimle boşanma (nihayet) arefesindeyiz, misal yerindeyse ona son golü attıktan sonra güzel bi uğurlama yapmak istiyorum

Kendisi bu evlilik boyunca bi es olamadıgi gibi hiçbir anlamda da babalık yapmadı oğlum doğduğundan beri.Gecen cuma oğlumun solunumu durdu ve ambulansta hayata döndü Rabbim bana geri verdi... ve bu adam o gün keyfi yerinde alemlere akiyordu haber versem bile gelmezdi, öz oğluna itten it dogar diyen kimse bu şahıs

Neyse sözün özüne gelirsem bir şekilde nasıl olduğunu anlamadigim şekilde onun rehberi elime geçti, şu anki kullandığım telefon jnjn eski telefonu bi yerine yedeklememi ne yapmış onu buldum

Bende oğlum ve bana bu yaptıklarını bana attığı mesajları mahkeme sürecindeki olan beyannameleri( yani haksızlıklarını annesinin hakimin bile artık saçmalıgina dayanamadigi beyanlarini) vb. gibi küfür ve hakaret olmaksızın bu kişilere gondermek istiyorum

Sağda solda bana iftira atıp yok deli yok kadın değildi diye söylenip duruyo bu srf.s.z bide baba değil yaomadigi babaligida herkes bilsin neymiş çocuğu bile gostermiyormusum ona ailesine çağırdığım halde gelmediğini demiyor da

Ben bosadiktan sonra hemen evlenecekmis güya ama bu yaptıklarını da miletin bölmesine istiyorum
Kendisi mali müşavir saygın bi mesleği var en azından bu yapacağım bile ona is anlamında prestij kaybına ve iş bağlantılarına katkısı güzel olacak :KK62:

Böyle birşey yaparsam hukuki anlamda bişey yapabilir mi bana ne yapayım bna dava açabilir mi sonuçta ben hakaret iftira olmayan şeyleri soylemeyecegim
etrafidakilere .Benden sonra gelen ne olduğunu bilsinde öyle gelsin o zaman diye kizcagiza bi nevi ne mal.olduğunu bildirmek istiyorum
Birde psikolojik baskı hissetsinki bana ve oğluma neler yaşattıysa miletin tepesine coksun, çünkü var etrafında öyle es dost is arkadaşı da ben kendisinjn kalittesine uymamak icn sustukca aldirmadikca iyi öttu artık susmasi gerek

Uğradığınız haksızlıklar karşısındaki öfkeniz çok normal. Ama bence bu şekilde değil, onsuz ne kadar mutlu, neşeli, huzurlu bir hayat kurduğunuzu göstererek atın golünüzü. Anlattıklarınızı okuyunca, eşiniz çevresinden utanıp sıkılıp ar edecek biri gibi gelmedi bana. Sanırım siz bunca yaşanılana rağmen hala eşinizi kendiniz gibi sanıyorsunuz. Bu tür erkekler zaten böyle fırsatlar bekliyor ki haklı duruma geçecek koz vermiş olursunuz eline. Çocunuzu da düşünün, eşinizin karaktersiz oluşunun yada sizin doğru eş seçememiş olmanızın bedelini oğlunuz ödemesin değil mi? Ve size kötü bir haberim var: aranızda çocuk olduğu sürece o adam hep hayatınızda hem de çok yakınınızda olacak. Yani hiçbir zaman hayatınızdan uğurlayamayacaksınız. Yerinizde olsam çirkefe taş atmazdım. Bırakın kime istiyorsa ona bulaşsın..

Yaa offf korkutmayin insanları. Sanki Türkiye'de değiliz hepimiz. Yüklüce tazminat hangi mahkemeden karar diye çıkmış. Ölümü trafik kazalarında bile tazminat 150-200 binler de çıkıyor. Adamı sokak ortasında tehdit et döv denetimli serbestlik adı altında serbest dolaşıyorsun.

Konu sahibi senin boşanma için tuttuğun avukat yok mu? Elindeki bilgi ne bilmiyorum ama belki boşanma aşamasında ise yarar. Onunla bir konuş istersen.

Konuyu bile okumamışsınız konu sahibini bir yanlıştan döndürmeye çalışıyoruz.

Selam kızlar

Ne gerek var tatlım eline bişey geçmicek!

Sakın sakın yapmayın böyle birşeyi..hem ne derler bilirsiniz..B*ka taş atma üstüne sıçrar..
Uzak olun bitirin herşeyi kime bulasirsa bulaşsın.
Oğlunuz içinde üzüldüm geçmiş olsun..nesi var böyle solunum sorunu filan olmuş?
Bence bu herşeyden önemli. Sağlığına kavuşsun evladınız gerisi inanın ki boş..

Yok yok vazgerctim kendi pisliginde elbet bigun bogulur ben hic prenses cizgimi bozamam :KK66:
Peki kızlar bu adamla en azından uzun bir müddet görüşmek istemiyorum ki zaten çocukta umrunda bile değil sanmıyorum irtibat kuracağıni da

bu sebeple mahkemenin hemen ardından numaramı degistiricem, velayet bende olacak ama belli olmaz bunun işi sırf beni haksız çıkarmaya mahkemeye çocuğu göstermemek için numarasini bile değiştirdi bana haber vermedi diyemez değil mi?

Sakın sakın yapmayın böyle birşeyi..hem ne derler bilirsiniz..B*ka taş atma üstüne sıçrar..
Uzak olun bitirin herşeyi kime bulasirsa bulaşsın.
Oğlunuz içinde üzüldüm geçmiş olsun..nesi var böyle solunum sorunu filan olmuş?
Bence bu herşeyden önemli. Sağlığına kavuşsun evladınız gerisi inanın ki boş..

Doğduğundan beri solunum sıkıntısı var, birden bire aniden nefesi gitti :'(

Astım mi var acaba?yoksa kilo sorunu filan mı?
Bence bir an önce teşhis konulsun ve tedavi edilsin.Bu herşeyden önemli..Yaşı kaç bu arada?
Kalbinde olabilir dedi ekgsi cekilecek mayis ayina kadar gozlemde su an ,doktor kilosu falan yerinde dedi ama astımdan değil çok şükür tabi

Yok yok vazgerctim kendi pisliginde elbet bigun bogulur ben hic prenses cizgimi bozamam :KK66:
Peki kızlar bu adamla en azından uzun bir müddet görüşmek istemiyorum ki zaten çocukta umrunda bile değil sanmıyorum irtibat kuracağıni da

bu sebeple mahkemenin hemen ardından numaramı degistiricem, velayet bende olacak ama belli olmaz bunun işi sırf beni haksız çıkarmaya mahkemeye çocuğu göstermemek için numarasini bile değiştirdi bana haber vermedi diyemez değil mi?
Öyle bi iddiada bulunabilir tabi hakim ne kadar dikkate alır bilinmez sonuçta size ulaşmak için numaranızı bulabilir evi bilir yani

Back
X