Eski eşin yaptıkları ve nişanlanması

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
866
168
33
herkese merhaba ,

ben evlendikten 7 ay sonra eski eşimin annesine aşırı derecede bağımlı olması, annesinin evinden iş dışında kesinlikle ayrılmaması, annesinin de üzerimde baskı kurmaya çalışması,

oturduğumuz evin borcunu sadece bana ödetmeye çalışmaları ve en sonda anne oğul bir olup altınlar, takılarım ve bohçada aldıkları bir kaç şeyi çalmaları akabinde yaşanan bir sürü kavga ve olaylar sonrasında ayrıldım.

boşanma sürecinde de çok fazla çirkinleştikleri için o anki psikolojiyle bir an önce kurtulmak adına hiç bir hakkımı geri alamadan anlaşmalı olarak boşanmak durumunda kaldım. Boşanalı 2,5 yıl oldu

onlar ise ne maddi ne manevi bir kayıba uğramadıkları hatta kârda oldukları için Hayatlarına güllük gülistanlık devam ettiler.

ve şimdi öğreniyorum ki eski eş nişanlanmış üstelik kıza benden çaldığı tektaşımı altın kolyemi ve bilekliğimi takmışlar. Bohçaya benim çikolata gondolumu ve sepetlerimi koymuşlar. Bir de annesi yine benden çaldığı Ayakkabımı giymiş.

Bu nasıl bir çingenelik aklım almıyor.
ilahi adalet diyorum hep allah yarına bıraksa da yanına bırakmaz diyorum ama Beni bu kadar perişan edipte kendisnin bu kadar mutlu olmasını hazmedemiyorum 😔

Son düzenleme:
herkese merhaba ,

ben evlendikten 7 ay sonra eski eşimin annesine aşırı derecede bağımlı olması, annesinin evinden iş dışında kesinlikle ayrılmaması, annesinin de üzerimde baskı kurmaya çalışması,

oturduğumuz evin borcunu sadece bana ödetmeye çalışmaları ve en sonda anne oğul bir olup altınlar, takılarım ve bohçada aldıkları bir kaç şeyi çalmaları akabinde yaşanan bir sürü kavga ve olaylar sonrasında ayrıldım.

boşanma sürecinde de çok fazla çirkinleştikleri için o anki psikolojiyle bir an önce kurtulmak adına hiç bir hakkımı geri alamadan anlaşmalı olarak boşanmak durumunda kaldım. Boşanalı 2,5 yıl oldu

onlar ise ne maddi ne manevi bir kayıba uğramadıkları hatta kârda oldukları için Hayatlarına güllük gülistanlık devam ettiler.

ve şimdi öğreniyorum ki eski eş nişanlanmış üstelik kıza benden çaldığı tektaşımı altın kolyemi ve bilekliğimi takmışlar. Bohçaya benim çikolata gondolumu ve sepetlerimi koymuşlar. Bir de annesi yine benden çaldığı Ayakkabımı giymiş.

ilahi adalet diyorum hep allah yarına bıraksa da yanına bırakmaz diyorum ama Beni bu kadar perişan edipte kendisnin bu kadar mutlu olmasını hazmedemiyorum 😔
Bosver kurtulduguna dua et oyle insanlarla uzaktan akraba olmak bile istemezdin.Ayrica bosanma esnasinda yapabilseydin sende o derece cirkinlesip elinden geleni yapsaydin ama yapamamissin simdi dusunmek seni uzer

Üzülme şükret bunlardan kurtulmuşsun. Kimsenin mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz bunu unutma.
Tek hissedeceğin şey o kız adına üzülmek olsun.
Sizin hayrını göremediklerinizi onlar hiç görmez.
Allah’a havale edin geçin, daha güzelleri sizin olsun inşallah
Aglayanin mali gulene hayir getirmezmis.bu seviyedeki insanlardan kurtuldugunuz icin sizin adiniza cok sevindim.muhtemelen yeni nisanlisi bunlarin bu hallerini bilmiyordur o kizin adinada cok uzuldum.

evet o kız adına bende çok üzüldüm. Muhtemelen nasıl birşeyin içine düştüğünü bilmiyordur.

evet tek tesellim erkenden kurtulmuş olmak

Bosver kurtulduguna dua et oyle insanlarla uzaktan akraba olmak bile istemezdin.Ayrica bosanma esnasinda yapabilseydin sende o derece cirkinlesip elinden geleni yapsaydin ama yapamamissin simdi dusunmek seni uzer
O zaman çok üzgün ve yıpranmştm uğraşmak istemedım ama keşke yapsaydım dediğiniz gibi

O zaman çok üzgün ve yıpranmştm uğraşmak istemedım ama keşke yapsaydım dediğiniz gibi
Bosver.Senin evin yanmis onlar o yanginda o ateste yemek yapmis.Dusun bakalim Allah yanlarina koyar mi?Yuregini ferah tut o adam ve ailesiyle ilgilenme at gitsin geriye atabilmel icinde sende birilerine kendine sans tani ne bu gunlerin geri gelecek ne bu guzellik ve yaşin.Zamanini degmez seylere harcama

Canım seni çok iyi anlıyorum. Ama arkadaslar yukarı da yazmış. Ağlayanin mali gülene yar olmaz diye. O kadar doğru ki.
Bende kısa süre de boşandım 7 ay bile sürmedi ve benim eşyalarımın üzerlerinde arkadaşlarıyla yaşadı. Başka kadınlar aldı eve. Benim kullanmaya nasip olmayan kahvaltıliklarimla masalarda resimlerini gördüm. Benim yatak odamda kaldılar.
Ve O kadar uzulup dua ettim ona da yar olmasın diye.
Işleri güçleri o kadar bozuldu ki kısa zaman sonra o evi de içindeki herşeyi de satıp annesinin evine geri dönmek ailesiyle yaşamak zodunda kaldı. Gerçekten ağlayanin mali gülene asla ama asla yar olmuyor. Bizzat ben yaşadım gördüm. Bende senin gibi o kadar üzgun depresyonda ve yipranmistim ki hicbirşey uğraşmadım. Şimdi ki aklım olsa asla yanına bırakmam. Gerekirse çöpe atarım yine de ona bırakmazdım ama sadakam olsun dedim.
O kiza da ailecek ve eski esin o kadar değer vermiyor ki yeni bir ayakkabı alıp masraf bile yapmamışlar. Değer bulmamışlar. Eeski karartersiz eşininde deger verdiğini sanmıyorum. Resimlere görünüşe aldanma.
Gerçekten değer veren adam ve aile bunu yapmazdı. En kotu onları satıp yenisini alırdı. Ama senin kullandigin şeyleri kullandirmazdi.
O yüzden Allaha havale et sen.

herkese merhaba ,

Merhaba Sizin eski eşinizin kadın versiyonu olan birini tanıyorum. İçiniz rahat olsun inanın bana hayat o çaldıklarını onların burnundan fitil fitil getiriyor. Benim tanıdığım kadın kendine aşık iyi aile çocuğu biriyle nişanlandı, onlara bir sürü altın yaptırdı hatta çocuktan o kadar çok sey istedi ki çocuk onları alabilmek için arabasını satıp bu kıza istediklerini aldı. Sonra kızın ailesi saçma bi nedenden kızın evlenmesini istemedi. Kız da nişan attı. Çocuğun ailesi "çok masraf yaptık en azından takıları verin" dedi kız vermedi. Onları bozdurup bankaya yatırdı. Aile yuz göz olmamak için daha fazla bunlarla muhatap olmadı. Sonunda kızı başka biriyle evlendi. Evlendiği adam tam bir tembel hayırsız ve para yıyıcı çıktı. Evleneli kısa bir zaman oldu ama o paraları yeni kocası alıp catır catır yiyor, kıza da dayak, hor görme, sevgisizlik ne varsa yaşatıyor. Adam cocugunu sevmiyormus. Kız o kadar dolmus ki en alakasız kısılere dert yanmaya baslamıs uzuntusunden. Diyeceğim o ki içiniz ferah olsun o adilerden kurtulduğunuza sukredin yarına kalır da yanlarına kalmaz. Ama siz kendi hayatınıza bakın daha onunuzde cok guzel yıllar var. Dusunumeyın gerıde kalanları. Onlar ettiklerini illa ki bulacaklar. Çok sevgiler...

Back
X