Canım seni çok iyi anlıyorum. Ama arkadaslar yukarı da yazmış. Ağlayanin mali gülene yar olmaz diye. O kadar doğru ki.
Bende kısa süre de boşandım 7 ay bile sürmedi ve benim eşyalarımın üzerlerinde arkadaşlarıyla yaşadı. Başka kadınlar aldı eve. Benim kullanmaya nasip olmayan kahvaltıliklarimla masalarda resimlerini gördüm. Benim yatak odamda kaldılar.
Ve O kadar uzulup dua ettim ona da yar olmasın diye.
Işleri güçleri o kadar bozuldu ki kısa zaman sonra o evi de içindeki herşeyi de satıp annesinin evine geri dönmek ailesiyle yaşamak zodunda kaldı. Gerçekten ağlayanin mali gülene asla ama asla yar olmuyor. Bizzat ben yaşadım gördüm. Bende senin gibi o kadar üzgun depresyonda ve yipranmistim ki hicbirşey uğraşmadım. Şimdi ki aklım olsa asla yanına bırakmam. Gerekirse çöpe atarım yine de ona bırakmazdım ama sadakam olsun dedim.
O kiza da ailecek ve eski esin o kadar değer vermiyor ki yeni bir ayakkabı alıp masraf bile yapmamışlar. Değer bulmamışlar. Eeski karartersiz eşininde deger verdiğini sanmıyorum. Resimlere görünüşe aldanma.
Gerçekten değer veren adam ve aile bunu yapmazdı. En kotu onları satıp yenisini alırdı. Ama senin kullandigin şeyleri kullandirmazdi.
O yüzden Allaha havale et sen.