Eski eşin yaptıkları ve nişanlanması

Bir de bosanmadan once arabayi baskasina satis yapmis sonra ondan karisina satmis. Ve bunlar olurken kizkardesim kanser tedavisi goruyordu ve kaybettim. Agir degil coook agir serefsiz kendisi
Başınız sağolsun.
Peki siz neden boşanmıştınız ? Eşiniz hemen evlenmiş bir de araba hediye etmiş saka gibi ?

herkese merhaba ,

ben evlendikten 7 ay sonra eski eşimin annesine aşırı derecede bağımlı olması, annesinin evinden iş dışında kesinlikle ayrılmaması, annesinin de üzerimde baskı kurmaya çalışması,

oturduğumuz evin borcunu sadece bana ödetmeye çalışmaları ve en sonda anne oğul bir olup altınlar, takılarım ve bohçada aldıkları bir kaç şeyi çalmaları akabinde yaşanan bir sürü kavga ve olaylar sonrasında ayrıldım.

boşanma sürecinde de çok fazla çirkinleştikleri için o anki psikolojiyle bir an önce kurtulmak adına hiç bir hakkımı geri alamadan anlaşmalı olarak boşanmak durumunda kaldım. Boşanalı 2,5 yıl oldu

onlar ise ne maddi ne manevi bir kayıba uğramadıkları hatta kârda oldukları için Hayatlarına güllük gülistanlık devam ettiler.

ve şimdi öğreniyorum ki eski eş nişanlanmış üstelik kıza benden çaldığı tektaşımı altın kolyemi ve bilekliğimi takmışlar. Bohçaya benim çikolata gondolumu ve sepetlerimi koymuşlar. Bir de annesi yine benden çaldığı Ayakkabımı giymiş.

Bu nasıl bir çingenelik aklım almıyor.
ilahi adalet diyorum hep allah yarına bıraksa da yanına bırakmaz diyorum ama Beni bu kadar perişan edipte kendisnin bu kadar mutlu olmasını hazmedemiyorum 😔

Bu insanları nerden buluyorsunuz? Tüm forum bu tarz konu sahipleriyle dolu.

Bir bakiyorsun yillar sonra eşim dedigin adam serefsiz cikiyor. Yani 30 senelik evliyken de kocan boyle bir hale dönüşebiliyor. Kimse ben boyle birini bulmadim diyemez bekle ve gor hesabi her an hersey olabilir.

Insanin gercek yuzunu beraberken goremezsin. Insanin gercek yuzu ayriliklarda anlasilirmis. Dolayisiyla flort ya da sevgili doneminde herkes cok cok iyi. Ayriliklarda o ayni yastiga koydugun insanin gercek yuzunu goruyorsun. Bu tum insan iliskilerinde boyle.

Insanin gercek yuzunu beraberken goremezsin. Insanin gercek yuzu ayriliklarda anlasilirmis. Dolayisiyla flort ya da sevgili doneminde herkes cok cok iyi. Ayriliklarda o ayni yastiga koydugun insanin gercek yuzunu goruyorsun. Bu tum insan iliskilerinde boyle.

katılmıyorum. Bir insanın kuyruğuna basınca gerçek yüzünü görürsünüz.Hiç mi kavga olmadı ? Lütfen yani. Evlenmedim ve tüm insan ilişkilerime dayanarak bu yorumu yapıyorum.

Bir bakiyorsun yillar sonra eşim dedigin adam serefsiz cikiyor. Yani 30 senelik evliyken de kocan boyle bir hale dönüşebiliyor. Kimse ben boyle birini bulmadim diyemez bekle ve gor hesabi her an hersey olabilir.

bence toplum baskısı bizi evlenmeye zorluyor ve gözleri kapatıyor. Çoğunlukla evlenince değişir düşüncesi vs. Tabi ki insanlar değişir ancak bazı şeyler önceden kendini gösterir. Dikkatli olmak gerek.

katılmıyorum. Bir insanın kuyruğuna basınca gerçek yüzünü görürsünüz.Hiç mi kavga olmadı ? Lütfen yani. Evlenmedim ve tüm insan ilişkilerime dayanarak bu yorumu yapıyorum.
EvliIlik ile arkadaslik ya da sevgililik cok cok farkli seyler. Evlenince gorursun en iyisi, dilerim boyle birseyi hic yasamazsin. Kuyruga basinca gercek yuzunu gorsen de sevgililikteki gibi bitti demeyle bitmiyor isler.

Farkındaysan ayni 💩 olmaya devam ediyorlar. Ot gelmiş ot gidecekler. Senden çaldıklarını utanmadan başkasına takıyorlar. Ben şahsen yerinde olsam çalınmış eşyaların arkasından hayiflanmam, acayip kendimden özür dilerdim kendimi ve aileme böyle kişiliksizlerle muhatap ettigim için. Bundan sonra onların kanalizasyon dünyaları ile ilgilenmem, kendime istediğim hayatı kurardim.

EvliIlik ile arkadaslik ya da sevgililik cok cok farkli seyler. Evlenince gorursun en iyisi, dilerim boyle birseyi hic yasamazsin. Kuyruga basinca gercek yuzunu gorsen de sevgililikteki gibi bitti demeyle bitmiyor isler.

Yahu siz gerçekten inanıyor musunuz? Bu metnin altında bir sürü kavga bir sürü olay olduğuna o kadar eminim ki:) forumu okuyun hep bu tarz konular ve hiçbiri bir günde olmamış. Aynı bu konuda da olduğu gibi. Eğer görmek istemezse insan aynı şeyleri Yaşar durur bana hava hoş. Dilerim konu sahibi Söylemek istediklerimi anlamıştır. Yoksa evli insanları böyle bilgilendirmek doğru değil. İnsan kendini belli eder ve değişmesini bekleyip sabretmesin insanlar. Valla her şey her türlü olur:) yeterki kadın kendindeki gücü görsün

bence toplum baskısı bizi evlenmeye zorluyor ve gözleri kapatıyor. Çoğunlukla evlenince değişir düşüncesi vs. Tabi ki insanlar değişir ancak bazı şeyler önceden kendini gösterir. Dikkatli olmak gerek.
Brnim esim
Yahu siz gerçekten inanıyor musunuz? Bu metnin altında bir sürü kavga bir sürü olay olduğuna o kadar eminim ki:) forumu okuyun hep bu tarz konular ve hiçbiri bir günde olmamış. Aynı bu konuda da olduğu gibi. Eğer görmek istemezse insan aynı şeyleri Yaşar durur bana hava hoş. Dilerim konu sahibi Söylemek istediklerimi anlamıştır. Yoksa evli insanları böyle bilgilendirmek doğru değil. İnsan kendini belli eder ve değişmesini bekleyip sabretmesin insanlar. Valla her şey her türlü olur:) yeterki kadın kendindeki gücü görsün
Ben size kendimden örnek vereyim. 7 aylık hamileyken eşimin aldattığı ni tesadüf olarak ogrenmistim. O gün dek tek bir kavga mız olmamıştı. Hatta ne şanslı kadınım bu adamla evlendim derdim. Bir gün is yerindeki bilgisayarı nda fotoğraflarını ve yazışmalari ni gördüm hemen boşandım. Bir anda oldu hersey. Yıllardır herseyim dediğim adam şerefsiz mis o gün anladım. Ayrıca toplum baskısıyla evlenen biri değildim. Yüksek düzeyde bir gelirim vardı ve hadi evlen diyw n ailem yoktu çünkü vefat etmişlerdi ben 15 yasimdayken.
Yani canim cicim kocalarimiz bir anda seytan oldukları anlaşılan yaratıklar oluyorlar.

Brnim esim

Ben size kendimden örnek vereyim. 7 aylık hamileyken eşimin aldattığı ni tesadüf olarak ogrenmistim. O gün dek tek bir kavga mız olmamıştı. Hatta ne şanslı kadınım bu adamla evlendim derdim. Bir gün is yerindeki bilgisayarı nda fotoğraflarını ve yazışmalari ni gördüm hemen boşandım. Bir anda oldu hersey. Yıllardır herseyim dediğim adam şerefsiz mis o gün anladım. Ayrıca toplum baskısıyla evlenen biri değildim. Yüksek düzeyde bir gelirim vardı ve hadi evlen diyw n ailem yoktu çünkü vefat etmişlerdi ben 15 yasimdayken.
Yani canim cicim kocalarimiz bir anda seytan oldukları anlaşılan yaratıklar oluyorlar.

çok geçmiş olsun ve kurtulduğunuza çok sevindim. Dilerim hayat bundan sonrası için tüm güzellikleri size ve bebeğinize verir. Burda hiçbir düşüncemi yarıştırmaya çalışmıyorum. Bu şekilde örneklerin olduğuna da eminim ama diğer türlüsü de o kadar fazla ki. Kadınların erkekler tarafından gördüğü bu haksızlıklara ben gerçekten tahammül edemiyorum. İnanılmaz üzülüyorum ve kızıyorum da bazen öyle şeyler görüyorum ve duyuyorum ki.örnek vereyim yakın çevremden. Arkadaşım ve sevgilisi 4 Yıldır birlikte. 2.Büyük kavgada adam burnunu kırmış kadının. Hala birlikteler. Her zaman olmuyor diyor.oysa ki ilk kavgalarında söylemiştim ayrıl bak değişmez diye.

Dünya üzerinde hiçbir kadın yanlış es istemez. Sever değer verir ve birçoğu aldatilir. Zateb acı çeken bir kadına nereden buluyorsunuz böyle adamları sözü çok kırıcı.
Not: Belki siz de öyle bir adam buldunuz da daha maskesi düşmedi...

öncelikle hayatımda birisi yok mutlu olabilirsiniz:)
Konu sahibi aldatıldım dememiş annesine aşırı düşkün demiş. Bu tarz erkekler öncesinden çok net sinyaller veriyor. Sanırım tramvanız deşildi ama bunun sebebi ben değilim. Tekrar konu sahibi hakkımı aramadım demiş ki bu da bir hata. Şimdi saldırmaya devam mi? Ben kendimi ifade ettim ve uzatmayacağım

herkese merhaba ,

ben evlendikten 7 ay sonra eski eşimin annesine aşırı derecede bağımlı olması, annesinin evinden iş dışında kesinlikle ayrılmaması, annesinin de üzerimde baskı kurmaya çalışması,

oturduğumuz evin borcunu sadece bana ödetmeye çalışmaları ve en sonda anne oğul bir olup altınlar, takılarım ve bohçada aldıkları bir kaç şeyi çalmaları akabinde yaşanan bir sürü kavga ve olaylar sonrasında ayrıldım.

boşanma sürecinde de çok fazla çirkinleştikleri için o anki psikolojiyle bir an önce kurtulmak adına hiç bir hakkımı geri alamadan anlaşmalı olarak boşanmak durumunda kaldım. Boşanalı 2,5 yıl oldu

onlar ise ne maddi ne manevi bir kayıba uğramadıkları hatta kârda oldukları için Hayatlarına güllük gülistanlık devam ettiler.

ve şimdi öğreniyorum ki eski eş nişanlanmış üstelik kıza benden çaldığı tektaşımı altın kolyemi ve bilekliğimi takmışlar. Bohçaya benim çikolata gondolumu ve sepetlerimi koymuşlar. Bir de annesi yine benden çaldığı Ayakkabımı giymiş.

ilahi adalet diyorum hep allah yarına bıraksa da yanına bırakmaz diyorum ama Beni bu kadar perişan edipte kendisnin bu kadar mutlu olmasını hazmedemiyorum 😔

Baştan sona yazdiklarinin aynisini yaşadim. + bebegimi kaybettim.
Eski esim evlendi.
Dusunme. Rica etmiyorum yalvariyorum. Bak toparlanamazsin hasta olursun. O açıdan bakma. Ben depresyondan uzun sure cikamadim. Sakin niye bunlar benim basima geldi onlar mutlu diye dusunme. Onlar mutlu degil. mış gibi yapiyorlar. o kizi da kullanacak.
yalnis yoldasin fazla dusunmek sorgulamak iyi degil yasandi bitti gecmis bir tozdu ufle gitsin
yeniden doğ temiz sayfa ac

Yahu siz gerçekten inanıyor musunuz? Bu metnin altında bir sürü kavga bir sürü olay olduğuna o kadar eminim ki:) forumu okuyun hep bu tarz konular ve hiçbiri bir günde olmamış. Aynı bu konuda da olduğu gibi. Eğer görmek istemezse insan aynı şeyleri Yaşar durur bana hava hoş. Dilerim konu sahibi Söylemek istediklerimi anlamıştır. Yoksa evli insanları böyle bilgilendirmek doğru değil. İnsan kendini belli eder ve değişmesini bekleyip sabretmesin insanlar. Valla her şey her türlü olur:) yeterki kadın kendindeki gücü

Ben genel yazmistim. Soylediklerinde haklisin. Eminim ki arada bir suru kavgalar da vardir. Kizimiz adamin anneci oldugunu anladiginda birakmaliydi, evet, ama belki de ailesi duzelir diye tuttu bilemeyiz. Ya da kendisi belki duzelmesini mi bekledi bilmiyorum. Yorumlarin da okumadim ben. Genel yazmistim. Bugun tum gun dersim vardi. Yorgunluktan aslinda tam da odaklanamadim. Sevgiyke kal.

siz de sevgiyle kalın. En güzel mutluluklar sizin olsun 🤗

Kuzum şükret kurtulmuşsun. Benim boşanma aşamasında olduğum adam eski eşi kanserim diye bu salağı çağırmış duygu sömürüsü yapmış. Bu da beni yeni gelinken terk etti. Evden giderken de altinlarim bilgisayarim ve kardeşimin tedavi parasi vardi 20.000 Tl onu da almisti. Sonra da eski karısı bunun elini avcunu yemiş borca sokmuş kicina tekmeyi başmış. Şimdi de bu salak boşanmayalım diye işi zora koşuyor.

herkese merhaba ,

Ben evlenip eski eşin eşyalarında oturan bile gördüm insanın midesi geniş olunca yapar

Back
X