- 13 Ekim 2025
- 8
- 14
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demeyin öyle unutursunuz inşallah, sizin boşanma nedeniniz nedirBen de unutamayabilirim maalesef.
Boşanmalar her zaman şiddet , aldatma gibi sebeplerle bitmiyor.
Belki bende ruh hastası olabilirim. Emin değilim.
Hiç 5 yıl boyunca unutamayan erkek var mıdır acabaBen de unutamayabilirim maalesef.
Boşanmalar her zaman şiddet , aldatma gibi sebeplerle bitmiyor.
Belki bende ruh hastası olabilirim. Emin değilim.
Yani sanki yeni boşanmış gibi anlatıyor ve e devletten evlenip evlenmedigine bakıyormuş o da bekar diyor hala seviyor benceEski eşini ömrü boyunca unutmayacak. Fakat hangi anlamda söyledi o önemli. Seviyorum özlüyorum değildir bence .
O zaman takıntılı kendisi. Birşeyler yarım kalıp bitince hep takipte kalıyor. BelkiYani sanki yeni boşanmış gibi anlatıyor ve e devletten evlenip evlenmedigine bakıyormuş o da bekar diyor hala seviyor bence
Demeyin öyle unutursunuz inşallah, sizin boşanma nedeniniz nedir
Oh maşallah yeni hayatı çok daha güzel olsun çok mutlu olsunO zaman takıntılı kendisi. Birşeyler yarım kalıp bitince hep takipte kalıyor. Belki
İstemeden boşanmıştır bilemeyiz. Kendinizi onunla kıyaslamayın. Yada burda boşanıp mutlu olan kadınları dinleyin. Valla ablam 7 aydır baba evine döndü iş hayatına da atıldı. Arkadaşta edindi. Gezinip duruyor kendine. İlkin çok ağlardı çünkü zulümde olsa çocukları vardı alışılmış bir hayatı vardı. Şimdi dünyayı serse önüne asla dönmez çünkü mutlu ve asıl hayatı anladı.
Amin amin inşallah. Canımın içi evimizin patronu valla. Ne derse o.Oh maşallah yeni hayatı çok daha güzel olsun çok mutlu olsun![]()
Allah yardımcımız olsun, zaman herseyin ilacı zamanla alışır unutursunuz inşallahBenim çok karmaşık.
Unutabileceğimi sanmıyorum, çok derin.
Bende şuan öyleyim, ailem üzülmeyeyim diye ne yapacaklarını şaşırıyorlar evde hersey bana soruluyor, bir yandan üzgünüm, bir yandan da bu durumun tadını çıkarıyorumAmin amin inşallah. Canımın içi evimizin patronu valla. Ne derse o.![]()
Oh ne ala. Keyfini çıkar.Bende şuan öyleyim, ailem üzülmeyeyim diye ne yapacaklarını şaşırıyorlar evde hersey bana soruluyor, bir yandan üzgünüm, bir yandan da bu durumun tadını çıkarıyorum![]()
İnşallah çok teşekkür ederimOh ne ala. Keyfini çıkar.valla kök söktürüyor bizimki.
hoş ben evimdeyim annem anlatıyor. Sefası olsun. Toparlanıyor şükür. Bir dönem üzgün bir dönem çok huysuz sinirliydi. Şimdi normalleşti . İş arkadaşları ile yemeklere kahvelere gidiyor. İyileşiyor yani sizde öyle olacaksınız merak etmeyin.
Aynen 70ten sonra bakacak birini bulamazsa döner muhtemelenAy ne güzel maşallah,sizin adınıza sevindim, eski eşine e devletten bakıyormuş evlenmemiş o da bu da Birgün gelir diye bekliyor sanirim![]()
sizin boşanasanız yok bence kendınıze kılıf uyduruyorsunuz :) hem sizene ondan o başka bir karakter siz başkaArkadaşlar bugün bir arkadaşımın günü vardı beni davet etti sürecimi de biliyor normalde pek gitmem ama misafirlerinden benim tanıdıklarımda vardı ısrar etti gittim. Orada boşanıyor olduğumu söyledim bir tanesi boşanmanın çok zor olduğunu kendisinin de boşandığıni ama eşini unutamadığını söyledi. Ayrılalı 8 yıl tamamen bosanali 5 yıl olmuş ama hala unutamamış durum beni çok üzdü, bir insan eski eşini 8 yılda unutamaz mi bu mümkün mü.Ya ikeri de pişman olursam unutamazsam diye çok huzursuz oldum.
ya çivi çiviyi söker , daha iyisi ile karşılaşmamıştır ondan unutamamıştır
Boşanalı 5-6 ay oldu bazen daha önce hiç evlenmemişim gibi hissediyorum
Bu kişiden kişiye değişir
Kendinize olumsuz değil , olumlu örnekler bulun diğer konunuzda yazdığım örneklere bi bakın :)